Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Hehhe... megledesedtem :D :) 100-120 körül kicsit még sötét van, de majd segítek rajta. Jah, meg az egyik ledes foglalat amit alkottam car lett mire be akartam tenni úgyhogy kivettem a középső kijelzőből az egyiket, és azt tettem be. Mégiscsak egyszerűbb lesz abba belecsinálni a ledet. Addig visszatettem EGY izzót. a másik led. Qrva jó a színátmenetes :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A képen nem látszik, nézd meg lécci a vezetékszíneket. Csak az alap BC-m van, akkor azért nincs bedugva sehova. Majd holnap ránézek a színekre. Köszi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispit Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Igen,erre gondoltam.Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Igen,erre gondoltam.Köszi a segítséget. őőő mire erre? :) ha nem idézel nem tom mire válaszolsz :D jobb ha rászoksz, mert téged is cseszeget majd mindenki mint Novy-testvért, pedig ő csak 2 hetente egyszer felejti el :D :D amúgy nem tom kinek és mit köszönsz de nagyon szívesen :D :huh: (de szerény vagyok :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 őőő mire erre? :) ha nem idézel nem tom mire válaszolsz :D jobb ha rászoksz, mert téged is cseszeget majd mindenki mint Novy-testvért, pedig ő csak 2 hetente egyszer felejti el :D :D amúgy nem tom kinek és mit köszönsz de nagyon szívesen :D :huh: (de szerény vagyok :lol: ) nem cseszegetés, csak a tisztánlátás végett....és akkoriban egyáltalán nem használta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 nem cseszegetés, csak a tisztánlátás végett....és akkoriban egyáltalán nem használta :D Nem mondtam hogy ok nélküli a cseszegetés :D én még mindig nem tudom hogy kinek köszönt és mit. Még visszaolvasva se tudtam meg :) :huh: azt nemtom akkoriban hogy használta-nem használta- újabb mókus vagyok én ahhoz :lol: húú de eloffoltam. Most írnék valamit a ledekről hogy valamennyire ide tartozzon de nem jut eszembe semmi :D :D jah de. mégis. A 100-120 körüli sötét foltot 1 db plusz leddel próbálta már valaki orvosolni? lehet hogy a vége az lesz hogy én is kiveszem az egészet és ezer leddel megcsinálom, a betekerős helyett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispit Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ha erre gondolsz, ami a műszercsoport hátsó felén van, akkor azt a látható torx csavar kivétele után egyszerűen ki kell húzni a fólián levő csatlakozóból. Venni pl. elektronikai boltban lehet. :huh: Igen,erre gondoltam.És NEKED köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Igen,erre gondoltam.És NEKED köszönöm! Ahha, köszönnivaló szpáttid. Nah értem már. :D késő van nah. (de én ezt a választ mé' nem találtam meg visszaolvasva ? :) csak kicsit vagyok vak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispit Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Remélem látható lesz. (img]http://kepfeltöltés.hu/090307/febr r 007/www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Köszönjük! :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispit Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Remélem látható lesz. (img]http://kepfeltöltés.hu/090307/febr r 007/www.kepfeltoltes.hu Megnéztem,vmit elbsztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispit Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Köszönjük! :huh: :) :D Lehet,hogy pihennem kéne 'má? Holnap újra megpr... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Megnéztem,vmit elbsztam. Lehet,hogy pihennem kéne 'má? Holnap újra megpr... :) :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispit Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ahha, köszönnivaló szpáttid. Nah értem már. :D késő van nah. (de én ezt a választ mé' nem találtam meg visszaolvasva ? :D csak kicsit vagyok vak :huh: Nem te vagy vak,azt nem találhattad meg,később javítottam.Megnyugtató,hogy ilyen sok profi van körülöttem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nem te vagy vak,azt nem találhattad meg,később javítottam.Megnyugtató,hogy ilyen sok profi van körülöttem. :) Elnézést! Nem állt szándékunkban cikizni :huh: ...vagy mégis!? :D Képet úgy tehetsz be hogy a HSZ-panelben klikk a "link beszúrása" vagy a "kép beszúrása" ikonra, oda bemásolod a linket..és igy tovább. Még egyszer bocsi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 nem cseszegetés, csak a tisztánlátás végett....és akkoriban egyáltalán nem használta :huh: de használtam akkoriban is :D csak pont azt a két hozzászólást vetted észre egyből, egyik mellesleg rögtön azután volt amire reagáltam. egyébként kispit ét is simán értem, mert a stab Icre gondolt :D de tényleg használjuk a válasz funkciót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 erre és erre gondoltál ? szerk.: dejó, persze hogy én felejtem el használni az idézést miután kötözködök :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Novyy! Teccik az avatarod! :) saját mozgóképeset akartam, de az nem mozdult meg, ez pedig az laap avatarok közt van Gigi Agostino- Bla Bla ez egy szám, aminek a klipjébe van ez a figura :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 erre és erre gondoltál ? szerk.: dejó, persze hogy én felejtem el használni az idézést miután kötözködök :huh: Vazzz....ilyen mutatókat honnét lehet szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Dáwid megcsiszoltad a ledeket? mert Zotya megcsiszolta, és a piros ledes neki nagyon szép lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Vazzz....ilyen mutatókat honnét lehet szerezni? írta, hogy TT :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Vazzz....ilyen mutatókat honnét lehet szerezni? Há honnan tudjam :) . Sztem kispit-é, de nem válaszolt még. Én már kétszer lepetéztem olyan facán néz ki, de nem mondta még hogy télleg az övé :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Dáwid megcsiszoltad a ledeket? mert Zotya megcsiszolta, és a piros ledes neki nagyon szép lett meg há'. sőt volt annyi eszem hogy a csiszpapírt használat után betettem két cd-közé az ajtózsebbe, úgyhogy remekül olvashatók :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 erre és erre gondoltál ? szerk.: dejó, persze hogy én felejtem el használni az idézést miután kötözködök :D Ez a kispit alias "újpók" műve? :huh: Jól néz ki! :) Ott a 180 és a 220 között a mutató árnyékolja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ez a kispit alias "újpók" műve? :huh: Jól néz ki! :) Ott a 180 és a 220 között a mutató árnyékolja? sztem igen. gondolom a fordulatszámmérőtől világíthat át a cucc, és abba a fénybe árnyékol bele a seb.mérő mutatója. Nemtom hogy az övé -e. Mert nem mondta még. Csak próbálta belinkelni, és nem sikerült neki. Én meg elég kíváncsi voltam ahhoz h megkeressem a képfeltöltős oldalon mit is akarhatott linkelni. A mai nap meg 2 opel műszeregység lett feltöltve. Ez, meg az enyém. Mivel gondoltam hogy nem az enyémet akarta linkelni, maradt ez :D de kibeqrt ütős lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts