spzoli Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Egy 3mm-es sárga led van benne. kikéne cserélni olyan ledre ami tud színt váltani. mikor benyomod még kék, aztán mikor kész a pirítós akkor piros Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 a hátsó lámpák is változtak, a csomiajtón a jel lecserélődött, a díszléc másmilyen lett oldalt, 96tól asszem jöttek a gömbölyű kilincsek. más most nem jut eszembe :huh: belül a kárpitok is változak picit kapaszkodó környéke Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 belül a kárpitok is változak picit kapaszkodó környéke :huh: addig ok h eltűnt a szürke meg a kék belső, de formailag mi változott? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Egy 3mm-es sárga led van benne. Na várjál, egyfele beszélünk? Egy sárga led van rajta a tükörfűtés visszajelző. Az műkszik rendesen. De vmi " háttérvilágításnak" is kéne lennie nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Na várjál, egyfele beszélünk? Egy sárga led van rajta a tükörfűtés visszajelző. Az műkszik rendesen. De vmi " háttérvilágításnak" is kéne lennie nem? az nincs benne,csak a fütésjelző Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 :huh: addig ok h eltűnt a szürke meg a kék belső, de formailag mi változott? :) az első ajtó felfogása pl a kapaoszkodónál egy illetve két csavaros hátúl pedig a kapaszkodónak van alja, illetve nincs én ilyen különbségeket láttam már Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 az nincs benne,csak a fütésjelző Na B+, én meg majdnem szétszdtem mégegyszer. Biztos, hogy nem kéne világítania? Nem csak neked is kiégett az izzó? Esetleg vki más? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Na B+, én meg majdnem szétszdtem mégegyszer. Biztos, hogy nem kéne világítania? Nem csak neked is kiégett az izzó? Esetleg vki más? :huh: ne hidd el, szedd szét, anyázz, és világosodj meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Na B+, én meg majdnem szétszdtem mégegyszer. Biztos, hogy nem kéne világítania? Nem csak neked is kiégett az izzó? Esetleg vki más? :huh: NINCS BENNE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 NINCS BENNE! biztos? :) :huh: esetleg valaki más? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 SZÚSZÁ srácok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 ne hidd el, szedd szét, anyázz, és világosodj meg :) NINCS BENNE! Jól van-jól van értem, nem kell kiabálni! :huh: És nem is lehet rakni bele? :D Minden kezelőgomb világít, nem értem miért pont ez nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Jól van-jól van értem, nem kell kiabálni! :huh: És nem is lehet rakni bele? :D Minden kezelőgomb világít, nem értem miért pont ez nem. mert minek világítson, sötétbe akarsz tükröt állítani? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Jól van-jól van értem, nem kell kiabálni! :huh: És nem is lehet rakni bele? :D Minden kezelőgomb világít, nem értem miért pont ez nem. Az index karok miért nem világítanak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Az index karok miért nem világítanak? :huh: Mert azoknak villogniuk kellene!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 mert minek világítson, sötétbe akarsz tükröt állítani? :huh: Ilyen alapon minek világít az ablakemelő kapcsoló? Például azért kell, mert ha mondjuk megyek éjjel, és vki jön utánnam refivel, akkor a szemébe tudom tükrözni a saját lámpáját. :) Oké, értem, csak totál úgy emlékeztem hogy ez is világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Mert azoknak villogniuk kellene!!! :D Bazeg tényleg! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 mert minek világítson, sötétbe akarsz tükröt állítani? :huh: miért nem? deha világít a fűtés gombja, akkor csak megtalálod nem? :) de attól, hogy teszel bele egy ledet nem fog világítani, mert ha eleve nem olyan akialakítása se akkor nem fog a fény átjönni. a gyárilag is megvilágított gomboknak fényáteresztő az anyaga az ikonoknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Úgy hogy ezek a fóliák általában hőkötéssel vannak odacsinálva. Én foglalkozom számológépekkel, meg manager-kalkulátorokal munkaként, és erre van egy speckó szilikonos-gumis végű pákám amivel vissza lehet vasalni. Onnantól már elég rögzíteni valahogy pluszban hogy ne engedjen el újra, és annyi. Persze ha a vezetőréteg sérült akkor annyi, azzal még én se tok mit csinálni :) Jájá.. ahogy rémlik, a rögzítés okés, csak épp a müanyag flexy cuccról jött le a vezető réteg.. :huh: Pedig nem is feszegettem.. szinte magátol megadta magát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 biztos? :D :D esetleg valaki más? :D Szeeed széét.. vaaan benne... vagy mégse.. ?! :huh: :) :lol: (amúgy nekem se pilácsolt sose ...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Csak hogy egyszerűsítsem mások dolgát tettem gömbölyű tükröket, és az indexeket is fehérre fogom cserélni záros határidőn belül :lol: Amúgy az enyém még frissítetlen, ezt tudtam csak kötözködhetnékem volt :D az újabbik, sűrűrácsos hűtőmaszk ezek szerint nem megy fel az enyémre... azt nem vágtam hogy a lámpák íve is változott, de most hogy beálltam egy "friss" kolléga mellé, télleg másnak látszik :D Jah, a frissítés utántól van az első sárvédőn oldal-index? az enyémen még nincs :) :D mondjuk annyira nem hiányzik de azé ha másnak van nekem is legyen má' :D :D Oldalindex az enyémen sincs, az azt hiszem csak 98 tól van. Amugy nekem nem is tetszik. Az biztos hogy emiatt nem fúrnám ki a sárvédőt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Szeeed széét.. vaaan benne... vagy mégse.. ?! :huh: :) :D (amúgy nekem se pilácsolt sose ...) Nem szedtem szét, alaposabban megnéztem kívülröl, nem nagyon látok rajta olyan ikont amit át lehetne világítani. Pedig meg kéne bontani megpucolni, mert a jobbra állítás gyakran társul a felfelével, és fordítva. Kicsit még várok vele, hátha bekopik. :lol: Most viszont lehetne fagy, hogy leteszteljem a tükörfűtést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Oldalindex az enyémen sincs, az azt hiszem csak 98 tól van. Amugy nekem nem is tetszik. Az biztos hogy emiatt nem fúrnám ki a sárvédőt. :huh: Az hagyján, hogy kifúrni, de szerintem le is kell venni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Az hagyján, hogy kifúrni, de szerintem le is kell venni hozzá. Miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Miért is? Satubafogni teeee. :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts