szizso Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 szizso te nyerted meg a modern talking képet :) Nem lehetne inkább Samantha Fox? :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Nem lehetne inkább Samantha Fox? :lol: :D :lol: erről inább nem nyitok vitát asszem van rá egy jobb topic opel szex csajok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 erről inább nem nyitok vitát asszem van rá egy jobb topic opel szex csajok... :lol: Akkor "vigyük oda" az "elektromos antennát", hátha jólesz valamire! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Nyissunk az "Opeles csajok" témában is egy "Elektromos" topicot? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wf101 Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Még időben szóltál..:DDDD holvan ez a 623as suli? Előre is köszi.. Szia! E-mail-ben elküldetem a címedre (stone20...) egy térképet, jelölve rajta a boltot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 Ez nagyon tetszik!! :lol: Itthon lehet ilyet beszerezni? De pont ilyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 ez Vectra digit müszfalnak tünik, és beszerezhető......attol függ mennyi pénzed, türelmed kapcsolatod van ugytom ritka mint a fehér hollo és drágább mint a gyémánt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 ez Vectra digit müszfalnak tünik, és beszerezhető......attol függ mennyi pénzed, türelmed kapcsolatod van ugytom ritka mint a fehér hollo és drágább mint a gyémánt De nagyon pöpec. :) Mennyi most egy ilyen műszerfalnyi gyémánt? Kb., sac? Szerintem alakítottak rajta, mert nagyon szépen van installálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 A vendég én voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2004 Hali Nekem tavaly akartak adni 35000.- mondtam, hogy köszi! Egyébként Tényleg Vectra A! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Hali Nekem tavaly akartak adni 35000.- mondtam, hogy köszi! Egyébként Tényleg Vectra A! Mennyire kell faragni ahhoz, hogy beépüljön egy "magunkfajtába"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2004 Az elektromos részén biztos kell mahinálni sőt! Egyébként meg egy az egyben bemegy az Astraba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Az elektromos részén biztos kell mahinálni sőt! Egyébként meg egy az egyben bemegy az Astraba. Kilóméteróra spirál jó neki? Gondolom A Vectraba is azzal volt megoldva. Meg ami még kérdéses, az olajnyomás jelét honnan kapja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2004 Ugyan úgy kap mindent mint most csak át kell kötözgetni de ebben Sonique tud adni infot ő megcsinálta az autójába csak az E Kadett műszerfalat tette be! Abba pl a spirál ugyan úgy be megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Sziasztok, segítséget kérnék. Ma este, teljes sötétben otthagytam a kocsit (c20xe gsi astra) bekapcsolt lámpával 5 percre. Miután visszamentem, nemsokkal később észrevettem, hogy a műszerfal megvilágítás halványabb, mint volt. Minden világított, de kábé fele annyira erősen. A BC is: írt mindent, mért mindent, de halvány volt. Nem egy izzó égett ki, mert nem foltosan sötét,hanem minden egyenletesen halvány. Jó, akkor vindóz módszer: kocsit leállít, lámpa le, újraindít, lámpa fel, továbbra is minden olyan halvány. Nem mondom, hogy irreálisan halvány, mert teljesen jól látható, sőt, nem is kellemetlen, de mitől lett ilyen hirtelen halvány? Kerestem rajta műszerfalvilágítás beállítót, de nem találtam. (nem tegnap vettem a kocsit, dehát lehetek hülye). Szóval a dolog kábé olyan érzetet kelt, mintha eddig full fényerőn használtam volna, mostmeg teljesen lecsavartam volna. Éppcsak nincsen tekerő a kocsin... Mi a halál ez? Amúgy nagy ritkán kigyullad a motordiagnosztika lámpa is, meg 1000-1600 között járkál (mindentől függetlenül) az alapjárat. Ksözönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Sziasztok, segítséget kérnék. Ma este, teljes sötétben otthagytam a kocsit (c20xe gsi astra) bekapcsolt lámpával 5 percre. Miután visszamentem, nemsokkal később észrevettem, hogy a műszerfal megvilágítás halványabb, mint volt. Minden világított, de kábé fele annyira erősen. A BC is: írt mindent, mért mindent, de halvány volt. Nem egy izzó égett ki, mert nem foltosan sötét,hanem minden egyenletesen halvány. Jó, akkor vindóz módszer: kocsit leállít, lámpa le, újraindít, lámpa fel, továbbra is minden olyan halvány. Nem mondom, hogy irreálisan halvány, mert teljesen jól látható, sőt, nem is kellemetlen, de mitől lett ilyen hirtelen halvány? Kerestem rajta műszerfalvilágítás beállítót, de nem találtam. (nem tegnap vettem a kocsit, dehát lehetek hülye). Szóval a dolog kábé olyan érzetet kelt, mintha eddig full fényerőn használtam volna, mostmeg teljesen lecsavartam volna. Éppcsak nincsen tekerő a kocsin... Mi a halál ez? Amúgy nagy ritkán kigyullad a motordiagnosztika lámpa is, meg 1000-1600 között járkál (mindentől függetlenül) az alapjárat. Ksözönöm Azt nem hinném, hogy egy GSi Astran nem lehetne állítani a műszerfalvilágítás erejét. A világításkapcsoló alatt egy vízszintes irányú potméter. Ott kell legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Ugyan úgy kap mindent mint most csak át kell kötözgetni de ebben Sonique tud adni infot ő megcsinálta az autójába csak az E Kadett műszerfalat tette be! Abba pl a spirál ugyan úgy be megy. ya bele raktam faragni kell rendesen ... de nem olyan bonyolult .. de a spiral semmi képp nem jo neki mivel ez teljesen digit jelet kap szoval a valtoba egy digit jelado megy bele és onnan 3 vezeték és kész .. az olajnyomashoz pedig egy masik olaj gomba kell ami méri a nyomast ennek a helye meg van a blokk ban csak egy vak dugot kell kicsavarni.. egyébként plussz vezetékböll össze vissz 2kell bekötni a többi szine mind meg1zik csak össze kell kötni Udv Sonique Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 [ ya bele raktam faragni kell rendesen ... képek nincsennek?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2004 Hallod Sonique a D Kadett-be nem kellett jeladókat cserélni a spirál is tökélets volt bele még az olajnyomás gombát sem! Mekkora gagyi ez az Astra a fostaliga 81-es GTE-ben minden benne volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 képek nincsennek?? :lol: őőőő képek vannak csak nem tudom mivel elkésziten öket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Hallod Sonique a D Kadett-be nem kellett jeladókat cserélni a spirál is tökélets volt bele még az olajnyomás gombát sem! Mekkora gagyi ez az Astra a fostaliga 81-es GTE-ben minden benne volt! :) no tessék szidja a saját autoját :lol:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Mekkora állat vagyok. Én voltam, aki tegnap összeparázta a gatyáját az elhalványuló műszerfal miatt. Tényleg van benne tekerő, véletlenül biztos letekertem. Most újból jó... Pedig volt eddig egy vectránk, két omegánk, meg az én astrám.... Úgy összef.stam magam, hogy még a nevem is elfelejtettem beírni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2004 Megoszt Elküldve Március6, 2004 ....Úgy összef.stam magam, hogy még a nevem is elfelejtettem beírni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március6, 2004 Megoszt Elküldve Március6, 2004 Mekkora állat vagyok. Tényleg van benne tekerő, véletlenül biztos letekertem. Most újból jó... ... az is csak addig jó míg nincsenek benn ledek, mert onnantól kezdve nem sokat szabályoz a fényerőn.... ugye nálatok is így van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március6, 2004 Megoszt Elküldve Március6, 2004 az is csak addig jó míg nincsenek benn ledek, mert onnantól kezdve nem sokat szabályoz a fényerőn.... ugye nálatok is így van? Igen, igy van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts