S.Zoli Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Sizasztok 1kis segítség kellene nekem van egy 98 as evo tech motoros 1.4 16v-s f astrám és mostanába csinál olyanokat hogy felpörög az alapjárat :S (állok egyhelyben és akkoris oylan mintha nyomnám kicsit a gázd) már tök izés hogy néznek is hogy micsinál az a csávó hogy túráztatja -.-' persze jókis kályhacsővel a végén :blush: multkor raktam bele injectortisztítót is de nemnagyon használt :S (talán amikor beraktam 1-2 hónapig nem csinálta) vki nemtudna segíteni hogy mitlehetne tenni ez ügyben ?? vagy majd szerelőhöz elvinni de hátha vmit beletenni vagy kitisztítani? nemtom :S üdv. Sárga lámpa nem szokott felvillanni a műszerfalon? Én alapjárat ingadozást már tapasztaltam az eddig felsorolt dolgokon kívül méh mondjuk gyenge aksi miatt is, de lehet még fojtószelep érzékelő szenzor (TPS) ,lambdaszonda , beszívott levegő menyiségét érzékelő szenzor , motor hőmérséklet jeladó., hogy csak néhányat említsek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Nekem meg ilyen magnetofon van: http://www.kirakat.hu/_termekKepek/79/1410/0_big.jpg Nekem ilyen van, de kell egy olyan mint a tied. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniper Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Sziasztok! Nekem is meggyűlt a bajom a külső hőmérséklet jeladóval! 3 hónapja vettem egy újat, de már most többet mutat 45 fokkal. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy ne kelljen forró vízbe mártogatni állandóan? (Ezt itt olvastam valamelyik topikban) ...vagy törödjek bele, h ez sajna ilyen? Köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Sziasztok! Nekem is meggyűlt a bajom a külső hőmérséklet jeladóval! 3 hónapja vettem egy újat, de már most többet mutat 45 fokkal. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy ne kelljen forró vízbe mártogatni állandóan? (Ezt itt olvastam valamelyik topikban) ...vagy törödjek bele, h ez sajna ilyen? Köszi a választ! Ha vetted már ki a kijelzőt,elképzelhető,hogy a csatlakozója a rossz.Át kellene forrasztani a lábait. Hozzáteszem nagyon óvatosan kell szétszedni,mert van benne egy szalagkábel ami elég hamar leválik,utána kuka az egész. :blush: Nem hinném,hogy a jeladó a rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniper Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ha vetted már ki a kijelzőt,elképzelhető,hogy a csatlakozója a rossz.Át kellene forrasztani a lábait. Hozzáteszem nagyon óvatosan kell szétszedni,mert van benne egy szalagkábel ami elég hamar leválik,utána kuka az egész. :blush: Nem hinném,hogy a jeladó a rossz. A kijelzőt még nem vettem ki. Sajnos az érzékelő bekötésekor csak szigetelő szalagos buhera megoldást tudtam alkalmazni, mivel nem volt rajta a csatlakozó, csak 2 db csupasz vezeték. Lehet, hogy beszedett valami párát. Kiveszem megnézem hátha ez a baj. Köszi a gyors választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 A kijelzőt még nem vettem ki. Sajnos az érzékelő bekötésekor csak szigetelő szalagos buhera megoldást tudtam alkalmazni, mivel nem volt rajta a csatlakozó, csak 2 db csupasz vezeték. Lehet, hogy beszedett valami párát. Kiveszem megnézem hátha ez a baj. Köszi a gyors választ! Nem biztos, hogy pára okozza, mert nekem is mászkált 0-70-fokig, felhúztam a motortérbe, had száradjon ki, de nem javult, hol működik rendesen, hol nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Mindkettőtöknél a kijelző csatlakozójára tippelek. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Nekem ilyen van benne>>> http://shop.unas.hu/shop_ordered/4625/shop_pic/pcqc1475n.jpg teljesen megvagyok vele elégedve....bár most már inkább Bluetooth-osat vennék...csak ugye az drágább mulatság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 nekem meg egy LG van szép meg kék, de csak berakom a cdt azt jácca :blush: másra nem is kell mondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Sizasztok 1kis segítség kellene nekem van egy 98 as evo tech motoros 1.4 16v-s f astrám és mostanába csinál olyanokat hogy felpörög az alapjárat :S (állok egyhelyben és akkoris oylan mintha nyomnám kicsit a gázd) már tök izés hogy néznek is hogy micsinál az a csávó hogy túráztatja -.-' persze jókis kályhacsővel a végén :blush: multkor raktam bele injectortisztítót is de nemnagyon használt :S (talán amikor beraktam 1-2 hónapig nem csinálta) vki nemtudna segíteni hogy mitlehetne tenni ez ügyben ?? vagy majd szerelőhöz elvinni de hátha vmit beletenni vagy kitisztítani? nemtom :S Fals levegő, vagy lambdaszonda halódása leginkább. De a koszos folytószelepház+alapjárati motor is okozhatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Nem biztos, hogy pára okozza, mert nekem is mászkált 0-70-fokig, felhúztam a motortérbe, had száradjon ki, de nem javult, hol működik rendesen, hol nem. Én is a kijelző panelján forraztottam át a lábakat, és azóta nem mutogat "-3-"-t és ehhez hassonlókat :blush: a legjobb a "---" volt. Azon röhögtünk h biztos mérhetetlenül hideg van... Ha meg levált az a szalagkábel, akkor ne kuka, hanem dobd be az ablakomon :lol: Én tudok vele mit kezdeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Én is a kijelző panelján forraztottam át a lábakat, és azóta nem mutogat "-3-"-t és ehhez hassonlókat :blush: a legjobb a "---" volt. Azon röhögtünk h biztos mérhetetlenül hideg van... Ha meg levált az a szalagkábel, akkor ne kuka, hanem dobd be az ablakomon :lol: Én tudok vele mit kezdeni :) Lehet benn vmi, mert amikor szerelgetem a középkonzolt-kijelzőt akkor szokott megjavulni-megkergülni. Majd ránézek ha jobb idő lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Német ebay-en mennyi gyári GSI hátsó lámpa van :lol: Itthon meg úgy kell vadászni rá :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Német ebay-en mennyi gyári GSI hátsó lámpa van :lol: Itthon meg úgy kell vadászni rá :blush: Dinit felhívtad már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Dinit felhívtad már? Üzentem neki megint...mert kb 1 hónapja mondta hogy kb 1 hónap múlva lesz...épp elöttem vitték el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Felraktam a bal oldali elektromos tükröt. És működik! :lol: Ez a projekt nekem is megtetszett...te mennyiért szerezted a tükröket? Nekem most van folyamatban...remélem lesz is belöle tükör :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Ez a projekt nekem is megtetszett...te mennyiért szerezted a tükröket? Nekem most van folyamatban...remélem lesz is belöle tükör :blush: 10 ropi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 10 ropi. :D az jó ár nagyon :lol: Na úgy fest lesz GSI lámpám hátra :) remélem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 az jó ár nagyon :lol: Na úgy fest lesz GSI lámpám hátra :) remélem :blush: mennyiért?? meg képet muti már róla... nemtudom mennyivel másabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 mennyiért?? meg képet muti már róla... nemtudom mennyivel másabb. Elvileg 10.000 Ft/pár. Ilyen>>>> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...ar_20080208.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Elvileg 10.000 Ft/pár. Ilyen>>>> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...ar_20080208.jpg annyira nem is nagy a különbség... egy műkedvelő észre se venné sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 annyira nem is nagy a különbség... egy műkedvelő észre se venné sztem... A bordón jól mutat: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Nekem fehérre megy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 jó persze, meg a 94es előttítől sokkal jobb, de nekem faceliftes, és attól nem tér el nagyon. ittenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 jó persze, meg a 94es előttítől sokkal jobb, de nekem faceliftes, és attól nem tér el nagyon. ittenni Ez igaz! Ha GSI nem lesz akkor ilyen kell nekem is...mert ez a régi nem igazán tetszetős :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts