daykiller Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Philips Car300 4x20W, nekem ilyen van. :lol: Azthittem a blauról van szó. Lehet a philips más végfokkal gyárotta. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Azthittem a blauról van szó. Lehet a philips más végfokkal gyárotta. :blush: a TDA az PHILIPS IC tehát nemhinném :lol: azokba is TDA van sztem :) de ami rá van írva, az nem a valós. TDA 1554 es gyárilag 2X 20-25 W 18 v al hajtva már bőven több, csak ezt is győzzed hűteni... de simán 12 volttal többet bír, mint a cds fejek 40 e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Blaupunktom van! Na, most akkor mi a helyzet? :blush: Ilyen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Blaupunktom van! Na, most akkor mi a helyzet? :blush: Ilyen!!! ezek a gyári fejek nem erősek, de gyengék, és nem szólnak szépen se, de csúnyán se... :lol: bármit veszel helyette, és van vmi normális neve, akár még az az mnc is amit mutattam, még az is jobb lesz nyugi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 ezek a gyári fejek nem erősek, de gyengék, és nem szólnak szépen se, de csúnyán se... :blush: bármit veszel helyette, és van vmi normális neve, akár még az az mnc is amit mutattam, még az is jobb lesz nyugi :lol: Én egy JVC fejet vettem pixmania-ról occcsóér és agyári 6 hangszóróval is meglepően jól szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Én egy JVC fejet vettem pixmania-ról occcsóér és agyári 6 hangszóróval is meglepően jól szól. 6? neked van benne magas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 ezek a gyári fejek nem erősek, de gyengék, és nem szólnak szépen se, de csúnyán se... :lol: bármit veszel helyette, és van vmi normális neve, akár még az az mnc is amit mutattam, még az is jobb lesz nyugi :) Én egy JVC fejet vettem pixmania-ról occcsóér és agyári 6 hangszóróval is meglepően jól szól. Nekem a hangzással és a hangerővel sincs semmi bajom, számomra untig elégséges, csak hát a kazetta felesleges és a rádió vétele is gyenge. Néha hallgatnék "valami zenét" is útközben. :blush: Na, jól van, majd holnap körülnézek. Apropó! Fog kelleni átalakitó is a csatlakozóhoz, ugye? (3/2) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 6? neked van benne magas? Nekem is, gyárilag, plusz a két hátsó. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 6? neked van benne magas? A tükörnél a 3szög műanyagja mögött ott vannak a magasok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 6? neked van benne magas? Nekem is a tükröknél 2, ajtó 2, hátul 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 nekem annyira Classic hogy már a magas nincs is benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 ... Na, jól van, majd holnap körülnézek. Apropó! Fog kelleni átalakitó is a csatlakozóhoz, ugye? (3/2) Nem feltétlen, ha a rádió csatiját levágod a másik kettőről, akkor nem (arról lehet megismerni, hogy van benne 3db egyforma barna-fehér vezeték). És meg kell cserélni az egyik csatiban a vastag piros és a fekete vezetékeket (ha jól emléxem), mert a gyári rádió bekötése kicsit más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Nem feltétlen, ha a rádió csatiját levágod a másik kettőről, akkor nem (arról lehet megismerni, hogy van benne 3db egyforma barna-fehér vezeték). És meg kell cserélni az egyik csatiban a vastag piros és a fekete vezetékeket (ha jól emléxem), mert a gyári rádió bekötése kicsit más. :blush: Amennyiben aktuálissá válik úgyis jövök ide tudatlankodni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 :blush: Amennyiben aktuálissá válik úgyis jövök ide tudatlankodni. :lol: Nem kell átalakító, ahogy Pepe is írta, a felső sort kell ügyesen lefaragni, és átcserélni a két vezetéket. Már ha, nem egyedi csatis rádiót veszel. De abban benne lesz a csatlakozója. Legfeljebb ahhoz kell venni egy ellendarabot, amit az autó csatlakozójára kell dugni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 mikor engem megbíztak egy ilyen beépítéssel, én vettem hozzá egy ellendarabot, ott megcseréltem a kábeleket, és nem vágdostan szét semmit... G astra volt, de írtam is erről, meg képeket is közöltem. saját kocsiba én is levágtam volna, de neekm egyedi csatis volt az első fej, abból megmaradt az elenpárja, szal így se vágtam szét... tavasszal meg megy bele az új kábelköteg, mert unom, hogy minden indításkor magnó lekapcs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Nem kell átalakító, ahogy Pepe is írta, a felső sort kell ügyesen lefaragni, és átcserélni a két vezetéket. Már ha, nem egyedi csatis rádiót veszel. De abban benne lesz a csatlakozója. Legfeljebb ahhoz kell venni egy ellendarabot, amit az autó csatlakozójára kell dugni. Mi ebben a különbség? Én arra gondoltam hogy a gyári, azt hiszem, 3-as csatlakozós, amig a boltban vásárolhatóak 2-es csatlakozóval vannak, vagy nem jól értem a dolgot? :lol: Igazából még nem láttam milyen is az, miben van a lényege, de arról a gyári 3-asról kéne "redukálni" 2-esre és én arra gondoltam, hogy ehhez van készen megvehető "átalakitó/ellendarab". De ezt majd, gondolom, a boltban meg is tudják mutatni, esetleg be is rakják.(?) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Egyszerű a dolog! Veszel hozzá egy összekötő sorcsatit és abban oda kötözöd a dolgokat (a betáp felőli részén, a hangszórókhoz menőkhöz nem kell nyúlni) ahova éppen kell, hogy ne veszítsen se memóriát és indításkor se kapcsoljon le. Hátránya, hogy ha nincs gyújtás akkor manuálisan kell ki- és bekapcsolni a fejegységet -így a gyári téma megmaradhat benne bontás és kócmócolás nélkül :blush: . Képet sajnos nem tudok linkelni az enyémfajta megoldásról mert nincs itthon a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Egyszerű a dolog! Veszel hozzá egy összekötő sorcsatit és abban oda kötözöd a dolgokat (a betáp felőli részén, a hangszórókhoz menőkhöz nem kell nyúlni) ahova éppen kell, hogy ne veszítsen se memóriát és indításkor se kapcsoljon le. Hátránya, hogy ha nincs gyújtás akkor manuálisan kell ki- és bekapcsolni a fejegységet -így a gyári téma megmaradhat benne bontás és kócmócolás nélkül :D . Képet sajnos nem tudok linkelni az enyémfajta megoldásról mert nincs itthon a kocsi. Ez most, a gyárival is igy van. Általában le is kapcsolom mielőtt ledöglesztem mert nem szeretem ha egyből megszólal amint ráadom a gyújtást. Ráadásul akkor egyúttal ellenőrzöm is a hangerőt - azt véletlenül hozzáérve is fel szoktam csavarni a ha a hőfokszabályzóval játszom :blush: - és legalább nem üvölti szét az agyamat. :lol: Addig is köszi! Majd, amint azt irtam is már, még jövök ezzel amint aktuális lesz a projekt. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
exiles Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Sziasztok! Sikerült megcsinálni a külső hőmérséklet jeladót! Hát nem volt egyszerű több probléma is adódott a nap folyamán. Először is a behúzással kezdtem az kész élmény volt de meglett, kellő agresszivitás után. Ez után már azt hittem nem érhet meglepetés, ugye csak be kellett volna kötnöm a két szál vezetéket a helyére, de egy külön élmény volt mire kitaláltam rá a jó meg oldást. De kész van végre!!!!!!!!!!! Köszönöm a segítségeteket szerintem nem ment volna a tanácsaitok nélkül, királyok vagytok még egyszer köszönöm! Jah Kecskeméten 2 fok van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Sziasztok, én még uj vagyok itt a fórumon. Nem rég vettem egy Astrát, szerencsére még semmi gond nincs vele, de azért azt szeretném tudni, hogy hibakódot ki lehet-e még villogtatni ebből is. 2000-es évjáratú F Astra Caravan X16SZR (8V) . A másik kérdés, hogy a középkonzolban gyárilag van-e világítás a fűtés és a ventilátor állítói körül. És a harmadik kérdésem, hogy a műszerfalon a középső két levegő befújón mindig csak hűvös levegő jön be. Lehetséges, hogy valami le van csúszva? Vagy ez ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Sziasztok, én még uj vagyok itt a fórumon. Nem rég vettem egy Astrát, szerencsére még semmi gond nincs vele, de azért azt szeretném tudni, hogy hibakódot ki lehet-e még villogtatni ebből is. 2000-es évjáratú F Astra Caravan X16SZR (8V) . A másik kérdés, hogy a középkonzolban gyárilag van-e világítás a fűtés és a ventilátor állítói körül. És a harmadik kérdésem, hogy a műszerfalon a középső két levegő befújón mindig csak hűvös levegő jön be. Lehetséges, hogy valami le van csúszva? Vagy ez ilyen? - Aláírásomban a link. - Igen. - Nem feltétlenül, de sokaknak csinálja így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 (edited) Sziasztok, én még uj vagyok itt a fórumon. Nem rég vettem egy Astrát, szerencsére még semmi gond nincs vele, de azért azt szeretném tudni, hogy hibakódot ki lehet-e még villogtatni ebből is. 2000-es évjáratú F Astra Caravan X16SZR (8V) . A másik kérdés, hogy a középkonzolban gyárilag van-e világítás a fűtés és a ventilátor állítói körül. És a harmadik kérdésem, hogy a műszerfalon a középső két levegő befújón mindig csak hűvös levegő jön be. Lehetséges, hogy valami le van csúszva? Vagy ez ilyen? Üdv a villogtatást nem tudom, esetleg megpróbálhatod így. Igen a fűtéstekerőknek világítani kéne, ha kihúzod a középsőt a hátsó ablak fűtéshez akkor annak külön is, ill. a belső-levegő keringetőnek szintén. A középső két befúvón alapból kevert levegő jön, nem lehet teljesen elzárni a hideget, csak úgy ha kiveszed a rácsokat, és a felső torokba betömsz egy szivacsot. Így az alsóból olyan levegő jön amilyet beállítasz. Na látom megelőztek. :blush: Módosítva Február20, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Köszi a gyors válaszokat. :blush: Tápiószecső : Köszi, ezt az oldalt ismerem is még a fronterámhoz innen néztem ki a dolgokat. Itt viszont csak 98-ig írja az Astákat, és nem tudom, hogy változtattak-e computart időközben, vagy ugyanúgy gyártották végig. De lényegében az is jó lenne, ha tudnám az enyémben milyen ECU van. Zotya975 :Köszi a fűtés részt, igy már értem a jelenséget. Középkonzol szétszedés nagy szívás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Köszi a gyors válaszokat. :blush: Tápiószecső : Köszi, ezt az oldalt ismerem is még a fronterámhoz innen néztem ki a dolgokat. Itt viszont csak 98-ig írja az Astákat, és nem tudom, hogy változtattak-e computart időközben, vagy ugyanúgy gyártották végig. De lényegében az is jó lenne, ha tudnám az enyémben milyen ECU van. Zotya975 :Köszi a fűtés részt, igy már értem a jelenséget. Középkonzol szétszedés nagy szívás? Ahogy vesszük. Le kell venni a kormányburkolatot, aztán a műszeregység keretét, és utánna a befúvok mögött 2 csavar, a kijelző alatt 4 csavar, meg az alső sarokban 2 csavar. Ja meg van egy ahol benyúlik a középkonzol a kormányburkolat alá. Vkinek van róla képes leírása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Tápiószecső : Köszi, ezt az oldalt ismerem is még a fronterámhoz innen néztem ki a dolgokat. Itt viszont csak 98-ig írja az Astákat, és nem tudom, hogy változtattak-e computart időközben, vagy ugyanúgy gyártották végig. De lényegében az is jó lenne, ha tudnám az enyémben milyen ECU van. Astra-F 1.6i X16SZR 1996-1997 GM-Multec CFi Szerintem nem változott, de a csatija biztosan nem más. Ha nagyon értelmetlen kódokat dob, akkor meg kell nézni a többit is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts