daykiller Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 ... azzal az egyforintoson (más is észrevette, csak nem gondolta hogy egy fél képernyőt beterítő 1forintost be lehet mondani észrevételnek :blush: :) ) Én azt szoktam csinálni bótba, hogy pl 20 ezressel fizetek. Megkérdi eladó csaj: nincs kisebb? Erre én: - Még nem láttam ennél kisebb 20 ezrest. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Én azt szoktam csinálni bótba, hogy pl 20 ezressel fizetek. Megkérdi eladó csaj: nincs kisebb? Erre én: - Még nem láttam ennél kisebb 20 ezrest. :lol: :D Ez jó, :) :D nekem volt egy kicsi fénymásolt, és azt adtam oda ilyenkor, :D :D de lehúzta valaki... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Sokszor kaptam már én is ilyen jelzést "gyere apa van hely",aztán majdnem beszoptam,passzos lett.Én inkább a saját szememnek hiszek,kanyarban nem előzök soha. Azért előzés előtt én meg szoktam nézni, hogy beférek-e :blush: Akár intenek, akár sem. Balos, belátható kanyarban, ahol nincs záró, nincs fa, ott én simán előzöm. Persze nem 90fokos kanyarban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Azért előzés előtt én meg szoktam nézni, hogy beférek-e :blush: Akár intenek, akár sem. Balos, belátható kanyarban, ahol nincs záró, nincs fa, ott én simán előzöm. Persze nem 90fokos kanyarban :lol: ha ugyan ilyen, akkor jobbosból is előzök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mate1990 Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 sziasztok tervezem hog 1992 es évjáratú f-es opel astrámban teljesen kicseréltetem a hangfalcuccokat új fejegységet hangszórókat és mélynyomót is szeretnék bele tetetni de sajnos teljesen amatőr vagyok ezen a szinten nem tudom hogy mijen erősítő és hangszóró kellene bele és hogy hány wattos lécci segítsetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 sziasztok tervezem hog 1992 es évjáratú f-es opel astrámban teljesen kicseréltetem a hangfalcuccokat új fejegységet hangszórókat és mélynyomót is szeretnék bele tetetni de sajnos teljesen amatőr vagyok ezen a szinten nem tudom hogy mijen erősítő és hangszóró kellene bele és hogy hány wattos lécci segítsetek Hali, van egy konkrét HIFI topic itt valahol, az ottani népek örömmel segítenek majd. ha elmondod h nyomó is lesz benne még gyorsak is lesznek :blush: engem csak simán hülyének néztek amikor helytakarékos zenét akartam :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 hangfal cuccok... hm :blush: dehát mindenki így kezdte :lol: de sztem is a hifi topicot olvasgasd kérdezni se kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispit Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Helló minden tisztelt fórumozónak! Tök új vagyok köztetek és ennek megfelelően kopasz is ezért előre is bocs mindenkitől.Magamról:37 éves Győrben élő-egyébként Békés megyei-vagyok,két(egy 8 éves és egy kilenc hónapos) fiú boldog apukája és egy '93-as c14nz gyakorló gazdija.Már kigúvad a szemem az olvasástól és sok jó ötletet és tanácsot olvastam mégis megkérdezem a tisztelt nagyérdeműt:műszerfalat cserélnék ford.szám mérősre és ha már ki van berhelve kék ledesre is átaplikálnám a világítását-tehát a kérdés-kérés:egy elektronikailag amatőrnek tud valaki segíteni? Segítségeteket előre is köszönöm és ha nem reagálnék ma az azért van,mert eldőltem mint egy zsák a fáradtságtól(de. melózok az Audi-ban)de holnap újra itt. Szóval üdv. mindenkinek! topi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Helló minden tisztelt fórumozónak! Tök új vagyok köztetek és ennek megfelelően kopasz is ezért előre is bocs mindenkitől.Magamról:37 éves Győrben élő-egyébként Békés megyei-vagyok,két(egy 8 éves és egy kilenc hónapos) fiú boldog apukája és egy '93-as c14nz gyakorló gazdija.Már kigúvad a szemem az olvasástól és sok jó ötletet és tanácsot olvastam mégis megkérdezem a tisztelt nagyérdeműt:műszerfalat cserélnék ford.szám mérősre és ha már ki van berhelve kék ledesre is átaplikálnám a világítását-tehát a kérdés-kérés:egy elektronikailag amatőrnek tud valaki segíteni? Segítségeteket előre is köszönöm és ha nem reagálnék ma az azért van,mert eldőltem mint egy zsák a fáradtságtól(de. melózok az Audi-ban)de holnap újra itt. Szóval üdv. mindenkinek! topi olvass többbetttt :blush: én is linkeltem képes élménybeszámolót... de ha nagyon alapokról kell kezdeni célszerű msn en skypon felveni a kapcsolatot minnél több fórumozóval, sokan unni fogják már itt a hogyan vesze ki ez a led miért jó témát. és az msn gyorsabb is jó melót Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Helló minden tisztelt fórumozónak! Tök új vagyok köztetek és ennek megfelelően kopasz is ezért előre is bocs mindenkitől.Magamról:37 éves Győrben élő-egyébként Békés megyei-vagyok,két(egy 8 éves és egy kilenc hónapos) fiú boldog apukája és egy '93-as c14nz gyakorló gazdija.Már kigúvad a szemem az olvasástól és sok jó ötletet és tanácsot olvastam mégis megkérdezem a tisztelt nagyérdeműt:műszerfalat cserélnék ford.szám mérősre és ha már ki van berhelve kék ledesre is átaplikálnám a világítását-tehát a kérdés-kérés:egy elektronikailag amatőrnek tud valaki segíteni? Segítségeteket előre is köszönöm és ha nem reagálnék ma az azért van,mert eldőltem mint egy zsák a fáradtságtól(de. melózok az Audi-ban)de holnap újra itt. Szóval üdv. mindenkinek! topi Az én aláírásomban levő linken is találsz pár képet a ledezésről, talán hasznos lehet. A foglalatos izzón, leden, ellenálláson, fúrón, forrasztópákán meg egy jobb fajta fogón kívül semmi más nem kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Helló minden tisztelt fórumozónak! Tök új vagyok köztetek és ennek megfelelően kopasz is ezért előre is bocs mindenkitől.Magamról:37 éves Győrben élő-egyébként Békés megyei-vagyok,két(egy 8 éves és egy kilenc hónapos) fiú boldog apukája és egy '93-as c14nz gyakorló gazdija.Már kigúvad a szemem az olvasástól és sok jó ötletet és tanácsot olvastam mégis megkérdezem a tisztelt nagyérdeműt:műszerfalat cserélnék ford.szám mérősre és ha már ki van berhelve kék ledesre is átaplikálnám a világítását-tehát a kérdés-kérés:egy elektronikailag amatőrnek tud valaki segíteni? Segítségeteket előre is köszönöm és ha nem reagálnék ma az azért van,mert eldőltem mint egy zsák a fáradtságtól(de. melózok az Audi-ban)de holnap újra itt. Szóval üdv. mindenkinek! topi Szia! A 494. oldaltól linkelgettem én is LEDezésről képeket! Lapozz vissza, hátha segít valamit! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Sziasztok. meg tudja valaki mondani, hogy a középkonzol világításához milyen típusú izzó kell? foglalatos vagy foglalat nélküli? Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 foglalat nélküli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 LED kell mindenhova :D ledledled :D :D Amúgy már megint elqrtam... egy teljes hete keszin kerülgetjük egymást a ledeimmel, de nem találkoztunk még... :blush: bent már hülyének néznek, mert csak az ellenállatokat, meg a foglalatokat buzerálom egy napja. Azon röhögnek hogy ellenállással fogok világítani :D :) Novy, a csiszolást te milyen durvával (finommal) csináltad? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 LED kell mindenhova :D ledledled :P :D Amúgy már megint elqrtam... egy teljes hete keszin kerülgetjük egymást a ledeimmel, de nem találkoztunk még... :blush: bent már hülyének néznek, mert csak az ellenállatokat, meg a foglalatokat buzerálom egy napja. Azon röhögnek hogy ellenállással fogok világítani :D :) Novy, a csiszolást te milyen durvával (finommal) csináltad? :lol: finommal 600-800 as pénteken megyek miskolcra... sztem megyek az Emóba és veszek ellenállatokat 800-1000-1500 körülieket kellene venni szerintem na meg a baluhoz csatlakozókat... nameg ragasztópisztoly se ártana, de a költségvetésből az most kimarad... majd a forasztópálkával ragasztok is :D úgyis van kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 finommal 600-800 as pénteken megyek miskolcra... sztem megyek az Emóba és veszek ellenállatokat 800-1000-1500 körülieket kellene venni szerintem na meg a baluhoz csatlakozókat... nameg ragasztópisztoly se ártana, de a költségvetésből az most kimarad... majd a forasztópálkával ragasztok is :lol: úgyis van kettő. Kíváncsi vagyok milyen lehet ha a ragasztópisztoly skullót rátolod a forrasztópákára :blush: Am, az hogy a foglalatba a ledet mennyire tolom bele az ellenállattal számít? Szal az érdekelne hogy a magassággal, kell -e törődni, be kell lőni azt a magasságot ami kb az izzóval volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 finommal 600-800 as pénteken megyek miskolcra... sztem megyek az Emóba és veszek ellenállatokat 800-1000-1500 körülieket kellene venni szerintem na meg a baluhoz csatlakozókat... nameg ragasztópisztoly se ártana, de a költségvetésből az most kimarad... majd a forasztópálkával ragasztok is :lol: úgyis van kettő. Neeeeeeeeeeeeeeeeeee ez már nekem is fááááj! forrasztópáka :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Kíváncsi vagyok milyen lehet ha a ragasztópisztoly skullót rátolod a forrasztópákára :blush: Am, az hogy a foglalatba a ledet mennyire tolom bele az ellenállattal számít? Szal az érdekelne hogy a magassággal, kell -e törődni, be kell lőni azt a magasságot ami kb az izzóval volt ? Ha annyira kiáll a LED, mint a gyári izzó, akkor az már jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Kíváncsi vagyok milyen lehet ha a ragasztópisztoly skullót rátolod a forrasztópákára :blush: Am, az hogy a foglalatba a ledet mennyire tolom bele az ellenállattal számít? Szal az érdekelne hogy a magassággal, kell -e törődni, be kell lőni azt a magasságot ami kb az izzóval volt ? Nem a magasság számít,hanem hogy a sima izzó terített fényt ad,a LED pedig fókuszáltat.Ahhoz hogy kb olyan fényhatást érj el,vagy 3 kisfejű led kell vagy egy nagyot csiszolsz meg úgy,hogy szétszórja a fényt.Bár a 3 kicsit is érdemes megcsiszolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Kíváncsi vagyok milyen lehet ha a ragasztópisztoly skullót rátolod a forrasztópákára :lol: Am, az hogy a foglalatba a ledet mennyire tolom bele az ellenállattal számít? Szal az érdekelne hogy a magassággal, kell -e törődni, be kell lőni azt a magasságot ami kb az izzóval volt ? Én inkább ráraktam, nem bele. Az 5 milis led nem megy bele az izzó helyéze, fúrta forró tűvel két likat hátul, áttoltam a lábakat, széthajtottam, aztán hátul mókoltam az ellenállással. De ezt már írták előttem is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Én inkább ráraktam, nem bele. Az 5 milis led nem megy bele az izzó helyéze, fúrta forró tűvel két likat hátul, áttoltam a lábakat, széthajtottam, aztán hátul mókoltam az ellenállással. De ezt már írták előttem is. :blush: Zotya! Miért nem így csináltad? http://kepfeltoltes.hu/090208/DSCF2330_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 foglalat nélküli Köszi. évekkel ezelőtt cseréltem és már nem emlékeztem. a boltban ahol meg kérdeztem nem, először bizonytalanok voltak, utána meg esküdött a foglalatosra. Így inkább nem vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ha hosszabb ideig rajta van a gyújtás a motor üzeme nélkül ugye célszerű lekötni a generátorról a pozitív kábelt? :lol: Ugyanis lenne egy legalább 40-50 perc körüli vontatás és jó lenne ha közben az ablaktörlő is tudna üzemelni anélkül, hogy az akkut leszívná valami fölösleges dolog, na meg ha a generátornak sem esne semmi baja... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ha hosszabb ideig rajta van a gyújtás a motor üzeme nélkül ugye célszerű lekötni a generátorról a pozitív kábelt? :lol: Ugyanis lenne egy legalább 40-50 perc körüli vontatás és jó lenne ha közben az ablaktörlő is tudna üzemelni anélkül, hogy az akkut leszívná valami fölösleges dolog, na meg ha a generátornak sem esne semmi baja... :blush: A vontatás előtt töltsd fel az akksit, úgy biztosan kibírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Már rá van akasztva a töltőre. :blush: Csak a generátorra voltam kíváncsi, hogy nem-e csinál benne valami kárt ha nem megy de kapja a tápot. :lol: Azért köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts