Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Én anno szétkaptam és legyárottam azt a kis alaktrészt vasból,ami aluból van és emiatt szarik be,a végéről törik le a pöcök:

http://img284.imageshack.us/img284/293/kp0102bi.th.jpg

Fogtam egy pici lapos vas darabot és addig faragtam flexel és reszelőkkel,amíg jó nem lett.

Én meg visszaegyenesítettem, és azóta is jó. Igaz, hogy nem sűrűn használom.

Megosztás:

Én anno szétkaptam és legyárottam azt a kis alaktrészt vasból,ami aluból van és emiatt szarik be,a végéről törik le a pöcök:

kp0102bi.th.jpg

Fogtam egy pici lapos vas darabot és addig faragtam flexel és reszelőkkel,amíg jó nem lett.

hát ez hát ez má scfi :lol:

hát gondolom nem kérperces projekt volt :blush:

Megosztás:

Az ott a képen nem egy 1 forintos? :blush:

Gratulálok,nagyon ügyes vagy!Leülhetsz! :D Micsoda sasszem! :)

Nem azért. Anno, mikor elromlott vettem egy újat. A rosszet megcsináltam, és azóta a fiókban van. :lol: :D

Ebként pesten sem használom többször, mint máshol. :D

Én is venni akartam újat,de nem adok érte 4rugót.

Bekéreckedés után megköszönéshez nélkülözhetetlen.

Megosztás:

én meg néha jobbra ballra index

kamionosok elmondása szerint nem a vészvillogó hanem ez a job bal olali indexelés a hivatalos köszönés...

Úgy tudom a hivatásos sofőrök használják a jobbra-balrát, az amatőrök meg a vészvillogót. Én általában akkor használom ha vész van. Pölö elszakad a vezszíj, vagy kigyullad a töltés jelző. :blush: :) vagy 110-fokon van a hűtővizem. :lol:

Megosztás:

Úgy tudom a hivatásos sofőrök használják a jobbra-balrát, az amatőrök meg a vészvillogót. Én általában akkor használom ha vész van. Pölö elszakad a vezszíj, vagy kigyullad a töltés jelző. :lol: :D vagy 110-fokon van a hűtővizem. :)

És működik még a kapcsoló? :D

Sokat autózom a 47-esen, sok románt szoktam elengedni egy jobbos indexszel. Mind ( kivétel nélkül! ) megköszöni, és úgy, hogy jobbra-balra.

Ha pedig engem engednek el, én is megköszönöm, és vissza is villantanak.

offszagú :blush:

Megosztás:

Én általában akkor használom ha vész van. Pölö elszakad a vezszíj, vagy kigyullad a töltés jelző. :blush: :D vagy 110-fokon van a hűtővizem. :lol:

Ezt is felírom a "miért ne vegyek zotyától opelt" füzetembe! :)

Amúgy pesten mindeki egy vészvillogóval köszöni meg,ha beengedték,vagy a kezét teszi fel.

A balra jobbra országúton divat a kamionosok között,fater is úgy köszön.

Megosztás:

én meg néha jobbra ballra index

kamionosok elmondása szerint nem a vészvillogó hanem ez a job bal olali indexelés a hivatalos köszönés...

nekem a jobbra. balra indexről, mindig haverom 307-ese jut eszembe mert olyan sz.r az indexkarja hogy ha kormánnyal lehúzza a kart a jobbosból a lendület beüti balra :) én nem biztos hogy rájöttem volna miért indexelget elöttem össze vissza :D Am.. én is vészvillogok, kivéve a vadállatba mert ott sikerült a kormányburkolat közepéBE bele tenni a kapcsolót.... (amikor pofátlankodás után gépészkedik az ember pont kézre esik :lol: ) én már a 3. vészkapcsolót fogyasztom :D őőő, meg ha éppen cuccot viszek ki, akkor parkolójegy :blush: :D

eddig vészre használtam már vagy 2-szer :D azzal az egyforintoson (más is észrevette, csak nem gondolta hogy egy fél képernyőt beterítő 1forintost be lehet mondani észrevételnek :D :P ) támaszkodó pálcikával frankón meg lett alkotva? Az jobban fogja bírni mint a dzsáriak?

"lekormolunk" el se tudod képzelni mennyire :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.