Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Jaa, hát ha a leges legelsőt vesszük az egy MatraCom volt -még a gsm 450-es hálózatú 06-60-as. Igazi blokktégla és súly de már flipes volt. Igazi pofozógép... :blush: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Jaa, hát ha a leges legelsőt vesszük az egy MatraCom volt -még a gsm 450-es hálózatú 06-60-as. Igazi blokktégla és súly de már flipes volt. Igazi pofozógép... :blush: :lol: :) :D egy volt áltsulis oszt társamnak volt oylanja hogy nem is volt benne semi ez a 06 60as, de az nem volt olyan hudenagy méretileg, detudásilag se :D milyen rég volt... közben meg nemrég még a matávos telót kötötték be :D volt olyan ericson ami az a 10 18 as előtt volt és smst se lehetett vele írni...ha jol emlékszem, klsőleg tökre hasonlított, de nem tudtam vele smst írni volt ilyen egyáltalán? lehet rosszul emlékszem, és az volt a második a 1018as... nemtom már, de egy samsung autós töltő jólenne a mostanihoz, ha nem purcan meg ez a teló, jódarabig nem veszek ujat... eddigi telóim is kibirtak mind egy két évet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 egy volt áltsulis oszt társamnak volt oylanja hogy nem is volt benne semi ez a 06 60as, de az nem volt olyan hudenagy méretileg, detudásilag se :blush: milyen rég volt... közben meg nemrég még a matávos telót kötötték be :lol: volt olyan ericson ami az a 10 18 as előtt volt és smst se lehetett vele írni...ha jol emlékszem, klsőleg tökre hasonlított, de nem tudtam vele smst írni volt ilyen egyáltalán? lehet rosszul emlékszem, és az volt a második a 1018as... nemtom már, de egy samsung autós töltő jólenne a mostanihoz, ha nem purcan meg ez a teló, jódarabig nem veszek ujat... eddigi telóim is kibirtak mind egy két évet... Jók voltak azok a cuccok. Nem volt az a mánia hogy a telefonnal fényképeznek a tv-vel játszanak, a fényképezőgéppel meg zenét hallgatnak :) Akkor minden az volt ami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Jók voltak azok a cuccok. Nem volt az a mánia hogy a telefonnal fényképeznek a tv-vel játszanak, a fényképezőgéppel meg zenét hallgatnak :blush: Akkor minden az volt ami :lol: fényképezővel zenét hallgatni? :) ahhoz drágák azok sztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Jaa, hát ha a leges legelsőt vesszük az egy MatraCom volt -még a gsm 450-es hálózatú 06-60-as. Igazi blokktégla és súly de már flipes volt. Igazi pofozógép... :lol: :) :D :D Nokia 1611, igazi féltégla. Sztem a cro-magnoni azzal verte a mamutot. :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Nokia 1611, igazi féltégla. Sztem a cro-magnoni azzal verte a mamutot. :lol: :blush: na azthiszem olyat láttam is az még formára se volt több :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Novy, az szerintem a 618-as volt. Abban nem volt sms de a 628-asban már benne volt. Végülis a telefon az telefon de ebben a h***e világban nem árt ha van benne egy jó kamera meg némi memó. Annak idején de tudtam örülni egy ilyen eltalált telefonnak. Sok keresztül ment a kezemen, Ericsson, Sony E, Nokia, Sony, Samsung, Lg, Siemens, Trium, más gyártó asszem nem volt, tipusonként és darabszámonként meg nem akarom felsorolni mert tartok tőle, hogy 70 alatt nem állna meg. :) Nameg jó volt mikor egy csávó meg a neje bejöttek telefont venni. A fickó hóna alatt valami fekete de nem tudtam kinézni, hogy mi is az -brifkónak néztem. Aztán mikor a neje kiválasztotta a neki tetszőt a fószer előkapja azt a szörnyeteget és mondja, hogy neki is kellene egy olyan jófajta amiért a rendőrök nem kérik el a fegyvertartási engedélyét... Kitört a röhögés az üzletben. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 sanya... engem is lekurtak ezért, pedig én használtam addig is amikor szükségesnek gondoltam, de Te abszolút nem idézel senkitől, és néha(most igen) nem tudom, mire reagálsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 enter the matrix :blush: én is gondoltam hogy szerkesztek kihangosítót az ótóba, de a vége egy füles lett, meg az hogy ha kéket látok, "bocs minnyá visszahívlak...." :) Áruld már el, hogy mi köze a 7110-nek a mártixhoz? Abban 8110-es volt. Van itthon belőle 2 vagy 3 is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Áruld már el, hogy mi köze a 7110-nek a mártixhoz? Abban 8110-es volt. Van itthon belőle 2 vagy 3 is :lol: Mátrix FAN :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Áruld már el, hogy mi köze a 7110-nek a mártixhoz? Abban 8110-es volt. Van itthon belőle 2 vagy 3 is :lol: És annak rugós a flipje? Tudtommal abban az évben jött ki a 7110, és a rugós előlapja miatt már a 7110-es volt, de aztán a f.sz tudja, már annyira nem is vagyok biztos benne :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Áruld már el, hogy mi köze a 7110-nek a mártixhoz? Abban 8110-es volt. Van itthon belőle 2 vagy 3 is :lol: Így van. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 És annak rugós a flipje? Tudtommal abban az évben jött ki a 7110, és a rugós előlapja miatt már a 7110-es volt, de aztán a f.sz tudja, már annyira nem is vagyok biztos benne :D :lol: Hasonlóan néz ki, mint a 7110, csak két soros a kijelzője és iszonyat fapad. Banánnak csúfolták. :D Viszont a flip ugyanaz. 7110 meg ügye wap-os, belső memóriás telefon, óriási kijelzővel. 5.10-es szoftverrel 200 sms és 1000 telefonszám simán belefért. :blush: Anno kicseréltem benne a csúnya zöld világítást kék-re, de aztán megmurdelt a kijelző és akkor meg befehérítettem. :D Hjaj mikor egy másik ilyen telóval, osztálytársammal hálóban nyomtuk a kukacot, infrán.. a régi szép idők. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Hasonlóan néz ki, mint a 7110, csak két soros a kijelzője és iszonyat fapad. Banánnak csúfolták. :D Viszont a flip ugyanaz. 7110 meg ügye wap-os, belső memóriás telefon, óriási kijelzővel. 5.10-es szoftverrel 200 sms és 1000 telefonszám simán belefért. :blush: Anno kicseréltem benne a csúnya zöld világítást kék-re, de aztán megmurdelt a kijelző és akkor meg befehérítettem. :D Hjaj mikor egy másik ilyen telóval, osztálytársammal hálóban nyomtuk a kukacot, infrán.. a régi szép idők. :D Vágesz a különbségeket, volt a kezem alatt :lol: de nekem valamiért a 7110 maradt meg... Nah mindegy evvan, Jó cucc volt a 7110, csak a kijlező úgy zabálta az akksit mint a ribi a vizet egy időben... Jah és a guriguri volt a gombok helyett. az is jópofa volt amíg nem tekertem bele egy hajszálat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Vágesz a különbségeket, volt a kezem alatt :) de nekem valamiért a 7110 maradt meg... Nah mindegy evvan, Jó cucc volt a 7110, csak a kijlező úgy zabálta az akksit mint a ribi a vizet egy időben... Jah és a guriguri volt a gombok helyett. az is jópofa volt amíg nem tekertem bele egy hajszálat :D Fehér világítással meg mint az állat, úgy szopta. :lol: Mondjuk így is kibírt 1,5 hetet töltés nélkül átlagosan az 1200mAh polimer akksi. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Fehér világítással meg mint az állat, úgy szopta. :lol: Mondjuk így is kibírt 1,5 hetet töltés nélkül átlagosan az 1200mAh polimer akksi. :blush: Most egy 7650-em van aminek elég ütős akksija van, ha lehúzom a töltőről, akkor ha nem nyomogatom kibírja 20 másodperig is :) gondoltam rá h keresek hozzá akksit de mostmár nem igazán érdekel, a fiók-múzeumba így is jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Most egy 7650-em van aminek elég ütős akksija van, ha lehúzom a töltőről, akkor ha nem nyomogatom kibírja 20 másodperig is :blush: gondoltam rá h keresek hozzá akksit de mostmár nem igazán érdekel, a fiók-múzeumba így is jó :D Sajnos az én 7650-esem akksija is már ilyen. :) Hiába, azzal vettem. 6600 is már a második akksit zabálja, amióta megvettem. 3 éves már. Viszont a 7110-esemnek az eredeti 900mAh-s, 1200-as polimer és 650-es eccerű akksijai még mindig jók. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Sajnos az én 7650-esem akksija is már ilyen. :D Hiába, azzal vettem. 6600 is már a második akksit zabálja, amióta megvettem. 3 éves már. Viszont a 7110-esemnek az eredeti 900mAh-s, 1200-as polimer és 650-es eccerű akksijai még mindig jók. :D Az rendes tőlük :) franc se gondolta volna hogy azok így megmaradnak :lol: a 3230-amnak már 2 évesen párnára fújódott a gyári akksija. Inkább hanyagoltam belőle, legalább a hátlapot ne qrja szét, de persze utána átvette ezt a teendőt a volt nőm és ő qrta szét :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 egy volt áltsulis oszt társamnak volt oylanja hogy nem is volt benne semi ez a 06 60as, de az nem volt olyan hudenagy méretileg, detudásilag se :lol: milyen rég volt... közben meg nemrég még a matávos telót kötötték be :) volt olyan ericson ami az a 10 18 as előtt volt és smst se lehetett vele írni...ha jol emlékszem, klsőleg tökre hasonlított, de nem tudtam vele smst írni volt ilyen egyáltalán? lehet rosszul emlékszem, és az volt a második a 1018as... nemtom már, de egy samsung autós töltő jólenne a mostanihoz, ha nem purcan meg ez a teló, jódarabig nem veszek ujat... eddigi telóim is kibirtak mind egy két évet... Ericson 318 Nekem ez volt a legelső. Akkoriban még szolgáltatásként sem létezett az sms, ez egy kiváló telefon volt akkor még! :blush: Még valahol mindig megvan, működik, csak gyenge az aksi és a kijelző is hiányosan mutatja a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Tápi jóvoltából van egy ablakra tapasztós antennám. Kipróbáltam, tökjó aztán szépen feltettem, a kábelt is elvezettem, kapott tápot, testet, viszont miután a csatlakozót átcseréltem rajta olyan típusúra, ami belemegy a rádiómba, nem igazán érezni a hatását. Igazából fogalmam sincs mit csinálhattam rosszul, mert a csatiban is ugyanúgy rendeztem el a vezeték ereit, ahogyan az eddigiben is volt. Valakinek valami ötlete esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Sziaztok! Érdekes dolgot tapasztaltam az irányjelzőmmel kapcsolatban Ha jobbra indexelek, néha minden OK, néha viszont a kontroll lámpa felvillan, és folyamatosan világít, a kattogás megáll, és az izzók sem villognak. Most észrevettem azt is, ha jobbra tekerem a kormányt akkor normálisra vált a működés. Az izzók nincsenek kiégve!!!!! A kapcsolónál keresgéljek, vagy valahol máshol? Járt valaki így? Draga egy index kapcsoló? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Sziaztok! Érdekes dolgot tapasztaltam az irányjelzőmmel kapcsolatban Ha jobbra indexelek, néha minden OK, néha viszont a kontroll lámpa felvillan, és folyamatosan világít, a kattogás megáll, és az izzók sem villognak. Most észrevettem azt is, ha jobbra tekerem a kormányt akkor normálisra vált a működés. Az izzók nincsenek kiégve!!!!! A kapcsolónál keresgéljek, vagy valahol máshol? Járt valaki így? Draga egy index kapcsoló? Üdv! Sztem elsőre mozgasd meg az elakadásjelző kapcsolót, elég sok embert megtréfált már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Skacok!Azé a telefonos téma ne itt menjen máááááá! :blush: Inkább össze kellene verődni MSN közös chat-re! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Skacok!Azé a telefonos téma ne itt menjen máááááá! :blush: Inkább össze kellene verődni MSN közös chat-re! :D Ezt találtuk a legalkalmasabbnak, ez elektro ugye mégis jobban illik hozzá, mint a futómű :D A vészvillancs gombja az télleg elég szivatós. Ha mozgatásra változna a dolog akkor próbáld meg alátámasztani, vagy cserélheted mint én, aztén 5 hónap elteltével, megint :lol: mint én, aztán elhatározhatod hogy utána támasztod alá :D Remélem ez a mostani nem hal meg úgy mint az eddigiek. Ha mégis akkor már nem veszek újat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 A vészvillancs gombja az télleg elég szivatós. Ha mozgatásra változna a dolog akkor próbáld meg alátámasztani, vagy cserélheted mint én, aztén 5 hónap elteltével, megint :blush: mint én, aztán elhatározhatod hogy utána támasztod alá :) Remélem ez a mostani nem hal meg úgy mint az eddigiek. Ha mégis akkor már nem veszek újat... :lol: Én anno szétkaptam és legyárottam azt a kis alaktrészt vasból,ami aluból van és emiatt szarik be,a végéről törik le a pöcök: Fogtam egy pici lapos vas darabot és addig faragtam flexel és reszelőkkel,amíg jó nem lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts