Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Jaa, hát ha a leges legelsőt vesszük az egy MatraCom volt -még a gsm 450-es hálózatú 06-60-as. Igazi blokktégla és súly de már flipes volt. Igazi pofozógép... :blush: :lol: :) :D

Megosztás:

Jaa, hát ha a leges legelsőt vesszük az egy MatraCom volt -még a gsm 450-es hálózatú 06-60-as. Igazi blokktégla és súly de már flipes volt. Igazi pofozógép... :blush: :lol: :) :D

egy volt áltsulis oszt társamnak volt oylanja hogy nem is volt benne semi

ez a 06 60as, de az nem volt olyan hudenagy méretileg, detudásilag se :D

milyen rég volt... közben meg nemrég még a matávos telót kötötték be :D

volt olyan ericson ami az a 10 18 as előtt volt és smst se lehetett vele írni...ha jol emlékszem, klsőleg tökre hasonlított, de nem tudtam vele smst írni

volt ilyen egyáltalán?

lehet rosszul emlékszem, és az volt a második a 1018as... nemtom már, de egy samsung autós töltő jólenne a mostanihoz, ha nem purcan meg ez a teló, jódarabig nem veszek ujat... eddigi telóim is kibirtak mind egy két évet...

Megosztás:

ez a 06 60as, de az nem volt olyan hudenagy méretileg, detudásilag se :blush:

milyen rég volt... közben meg nemrég még a matávos telót kötötték be :lol:

volt olyan ericson ami az a 10 18 as előtt volt és smst se lehetett vele írni...ha jol emlékszem, klsőleg tökre hasonlított, de nem tudtam vele smst írni

volt ilyen egyáltalán?

lehet rosszul emlékszem, és az volt a második a 1018as... nemtom már, de egy samsung autós töltő jólenne a mostanihoz, ha nem purcan meg ez a teló, jódarabig nem veszek ujat... eddigi telóim is kibirtak mind egy két évet...

Jók voltak azok a cuccok. Nem volt az a mánia hogy a telefonnal fényképeznek a tv-vel játszanak, a fényképezőgéppel meg zenét hallgatnak :) Akkor minden az volt ami :D

Megosztás:

Novy, az szerintem a 618-as volt. Abban nem volt sms de a 628-asban már benne volt.

Végülis a telefon az telefon de ebben a h***e világban nem árt ha van benne egy jó kamera meg némi memó. Annak idején de tudtam örülni egy ilyen eltalált telefonnak. Sok keresztül ment a kezemen, Ericsson, Sony E, Nokia, Sony, Samsung, Lg, Siemens, Trium, más gyártó asszem nem volt, tipusonként és darabszámonként meg nem akarom felsorolni mert tartok tőle, hogy 70 alatt nem állna meg. :)

Nameg jó volt mikor egy csávó meg a neje bejöttek telefont venni. A fickó hóna alatt valami fekete de nem tudtam kinézni, hogy mi is az -brifkónak néztem. Aztán mikor a neje kiválasztotta a neki tetszőt a fószer előkapja azt a szörnyeteget és mondja, hogy neki is kellene egy olyan jófajta amiért a rendőrök nem kérik el a fegyvertartási engedélyét... Kitört a röhögés az üzletben. :blush: :lol:

Megosztás:

enter the matrix

:blush:

én is gondoltam hogy szerkesztek kihangosítót az ótóba, de a vége egy füles lett, meg az hogy ha kéket látok, "bocs minnyá visszahívlak...." :)

Áruld már el, hogy mi köze a 7110-nek a mártixhoz? Abban 8110-es volt. Van itthon belőle 2 vagy 3 is :lol:

Megosztás:

Áruld már el, hogy mi köze a 7110-nek a mártixhoz? Abban 8110-es volt. Van itthon belőle 2 vagy 3 is :lol:

És annak rugós a flipje? Tudtommal abban az évben jött ki a 7110, és a rugós előlapja miatt már a 7110-es volt, de aztán a f.sz tudja, már annyira nem is vagyok biztos benne :) :blush:

Megosztás:

És annak rugós a flipje? Tudtommal abban az évben jött ki a 7110, és a rugós előlapja miatt már a 7110-es volt, de aztán a f.sz tudja, már annyira nem is vagyok biztos benne :D :lol:

Hasonlóan néz ki, mint a 7110, csak két soros a kijelzője és iszonyat fapad. Banánnak csúfolták. :D Viszont a flip ugyanaz. 7110 meg ügye wap-os, belső memóriás telefon, óriási kijelzővel. 5.10-es szoftverrel 200 sms és 1000 telefonszám simán belefért. :blush: Anno kicseréltem benne a csúnya zöld világítást kék-re, de aztán megmurdelt a kijelző és akkor meg befehérítettem. :D

Hjaj mikor egy másik ilyen telóval, osztálytársammal hálóban nyomtuk a kukacot, infrán.. a régi szép idők. :)

Megosztás:

Hasonlóan néz ki, mint a 7110, csak két soros a kijelzője és iszonyat fapad. Banánnak csúfolták. :D Viszont a flip ugyanaz. 7110 meg ügye wap-os, belső memóriás telefon, óriási kijelzővel. 5.10-es szoftverrel 200 sms és 1000 telefonszám simán belefért. :blush: Anno kicseréltem benne a csúnya zöld világítást kék-re, de aztán megmurdelt a kijelző és akkor meg befehérítettem. :D

Hjaj mikor egy másik ilyen telóval, osztálytársammal hálóban nyomtuk a kukacot, infrán.. a régi szép idők. :D

Vágesz a különbségeket, volt a kezem alatt :lol: de nekem valamiért a 7110 maradt meg... Nah mindegy evvan, Jó cucc volt a 7110, csak a kijlező úgy zabálta az akksit mint a ribi a vizet egy időben... Jah és a guriguri volt a gombok helyett. az is jópofa volt amíg nem tekertem bele egy hajszálat :)

Megosztás:

Vágesz a különbségeket, volt a kezem alatt :) de nekem valamiért a 7110 maradt meg... Nah mindegy evvan, Jó cucc volt a 7110, csak a kijlező úgy zabálta az akksit mint a ribi a vizet egy időben... Jah és a guriguri volt a gombok helyett. az is jópofa volt amíg nem tekertem bele egy hajszálat :D

Fehér világítással meg mint az állat, úgy szopta. :lol: Mondjuk így is kibírt 1,5 hetet töltés nélkül átlagosan az 1200mAh polimer akksi. :blush:

Megosztás:

Fehér világítással meg mint az állat, úgy szopta. :lol: Mondjuk így is kibírt 1,5 hetet töltés nélkül átlagosan az 1200mAh polimer akksi. :blush:

Most egy 7650-em van aminek elég ütős akksija van, ha lehúzom a töltőről, akkor ha nem nyomogatom kibírja 20 másodperig is :) gondoltam rá h keresek hozzá akksit de mostmár nem igazán érdekel, a fiók-múzeumba így is jó :D

Megosztás:

Most egy 7650-em van aminek elég ütős akksija van, ha lehúzom a töltőről, akkor ha nem nyomogatom kibírja 20 másodperig is :blush: gondoltam rá h keresek hozzá akksit de mostmár nem igazán érdekel, a fiók-múzeumba így is jó :D

Sajnos az én 7650-esem akksija is már ilyen. :) Hiába, azzal vettem. 6600 is már a második akksit zabálja, amióta megvettem. 3 éves már. Viszont a 7110-esemnek az eredeti 900mAh-s, 1200-as polimer és 650-es eccerű akksijai még mindig jók. :lol:

Megosztás:

Sajnos az én 7650-esem akksija is már ilyen. :D Hiába, azzal vettem. 6600 is már a második akksit zabálja, amióta megvettem. 3 éves már. Viszont a 7110-esemnek az eredeti 900mAh-s, 1200-as polimer és 650-es eccerű akksijai még mindig jók. :D

Az rendes tőlük :) franc se gondolta volna hogy azok így megmaradnak :lol: a 3230-amnak már 2 évesen párnára fújódott a gyári akksija. Inkább hanyagoltam belőle, legalább a hátlapot ne qrja szét, de persze utána átvette ezt a teendőt a volt nőm és ő qrta szét :blush:

Megosztás:

ez a 06 60as, de az nem volt olyan hudenagy méretileg, detudásilag se :lol:

milyen rég volt... közben meg nemrég még a matávos telót kötötték be :)

volt ilyen egyáltalán?

Ericson 318 Nekem ez volt a legelső. Akkoriban még szolgáltatásként sem létezett az sms, ez egy kiváló telefon volt akkor még! :blush: Még valahol mindig megvan, működik, csak gyenge az aksi és a kijelző is hiányosan mutatja a dolgokat.

Megosztás:

Tápi jóvoltából van egy ablakra tapasztós antennám. Kipróbáltam, tökjó aztán szépen feltettem, a kábelt is elvezettem, kapott tápot, testet, viszont miután a csatlakozót átcseréltem rajta olyan típusúra, ami belemegy a rádiómba, nem igazán érezni a hatását. Igazából fogalmam sincs mit csinálhattam rosszul, mert a csatiban is ugyanúgy rendeztem el a vezeték ereit, ahogyan az eddigiben is volt. Valakinek valami ötlete esetleg?

Megosztás:

Sziaztok!

Érdekes dolgot tapasztaltam az irányjelzőmmel kapcsolatban

Ha jobbra indexelek, néha minden OK, néha viszont a kontroll lámpa felvillan, és folyamatosan világít, a kattogás megáll, és az izzók sem villognak.

Most észrevettem azt is, ha jobbra tekerem a kormányt akkor normálisra vált a működés.

Az izzók nincsenek kiégve!!!!!

A kapcsolónál keresgéljek, vagy valahol máshol?

Járt valaki így?

Draga egy index kapcsoló?

Üdv!

Megosztás:

Sziaztok!

Érdekes dolgot tapasztaltam az irányjelzőmmel kapcsolatban

Ha jobbra indexelek, néha minden OK, néha viszont a kontroll lámpa felvillan, és folyamatosan világít, a kattogás megáll, és az izzók sem villognak.

Most észrevettem azt is, ha jobbra tekerem a kormányt akkor normálisra vált a működés.

Az izzók nincsenek kiégve!!!!!

A kapcsolónál keresgéljek, vagy valahol máshol?

Járt valaki így?

Draga egy index kapcsoló?

Üdv!

Sztem elsőre mozgasd meg az elakadásjelző kapcsolót, elég sok embert megtréfált már.

Megosztás:

Skacok!Azé a telefonos téma ne itt menjen máááááá! :blush:

Inkább össze kellene verődni MSN közös chat-re! :D

Ezt találtuk a legalkalmasabbnak, ez elektro ugye mégis jobban illik hozzá, mint a futómű :D

A vészvillancs gombja az télleg elég szivatós. Ha mozgatásra változna a dolog akkor próbáld meg alátámasztani, vagy cserélheted mint én, aztén 5 hónap elteltével, megint :lol: mint én, aztán elhatározhatod hogy utána támasztod alá :D Remélem ez a mostani nem hal meg úgy mint az eddigiek. Ha mégis akkor már nem veszek újat... :)

Megosztás:

A vészvillancs gombja az télleg elég szivatós. Ha mozgatásra változna a dolog akkor próbáld meg alátámasztani, vagy cserélheted mint én, aztén 5 hónap elteltével, megint :blush: mint én, aztán elhatározhatod hogy utána támasztod alá :) Remélem ez a mostani nem hal meg úgy mint az eddigiek. Ha mégis akkor már nem veszek újat... :lol:

Én anno szétkaptam és legyárottam azt a kis alaktrészt vasból,ami aluból van és emiatt szarik be,a végéről törik le a pöcök:

kp0102bi.th.jpg

Fogtam egy pici lapos vas darabot és addig faragtam flexel és reszelőkkel,amíg jó nem lett.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.