daykiller Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Nah. Rádió visszarakva (bárcsak ilyen könnyen ki lehetne szedni is, mint betenni :D). A hibás kék led foglalatot is javítottam, szerencse, hogy rendeltem 2 pluszt, igaz, így akkor a kapcsolókba rendelnem kell majd. Sebaj. Aki esetleg szétkapja a rádiót, annak leírok pár tanácsot. Először is, akinek olyan hibája van (mint például nekem volt), hogy hidegben berakta a "száguldó halottkémek" kazettát és ugrált az eszköz a rádió és kazetta üzemmód között, akkor a kazettás rész végén egy érzékelő lett kontakthibás , amit egy csúszó mechanika kapcsol, mikor beindul a kazettás rész. Ki kell pattintani óvatosan, majd egy leheletnyi kontakt spray-t adni neki és visszapattintani a helyére. Ha kell a mechanikát mozgatva megnézhetjük, hogy a helyén van, koppanásig nyomva egy kis fém pöcöknek meg kell mozdítania. Érzékelő. A másik lehetséges probléma, hogy a kazettát nehezen adja ki, ne adj isten ki sem dobja. Akkor ezt a rugót cserélni kell. Sajnos a mechanika kiszedéséig nem jutottam el megfelelő szerszám hiányában. A kazetta kiadó mechanikát megzsíroztam speciális fehér műanyaghoz való zsírral, a fém részeket is. Ha lehet a régit, ami már alig látható, vagy barnás színe van, alkohollal és fültisztítóval eltávolítható. Bocs a képek minőségéért, de ha nem haragudtok, nem követem a mobil trendet, ezért nem veszek akárhánymegapixeles, meg 5.1-es hangzású mobilokat. A telefon telefonálásra való. :lol: Szerintem.
Novy Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 azért a félóra szerintem elég rövid idő. lehet én lamókolok el sokáig, de lebontani az összes szükséges cuccot, aztán forrasztás, meg behúzni szépen a kábelt, és ugye a próba után mindent szépen vissza. sztem a félóra kevés, de egy óra alatt megoldható, és ha már ki tudtad szedni a km órát, a nehezén túl voltál, attól bonyolultabb műveletre nem lenne szükség. Hening belinkelt képei pedig egyértelművé teszik a megoldást :D szervízbe legalább egy órát rá fognak tenni, és az minimum 2500 Ft még errefelé is csóróéknál.
Novy Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Bocs a képek minőségéért, de ha nem haragudtok, nem követem a mobil trendet, ezért nem veszek akárhánymegapixeles, meg 5.1-es hangzású mobilokat. A telefon telefonálásra való. :D Szerintem. akkor talán vegyél fényképezőt, és azzal fényképezz, am ha vki szétszedi fel fogja ismerni a tetteseket a képeidről :lol: és miért kell kivenni? adni kell neki ott a helyén kontakt sprayt, ha többet sikerül akkor sincs baj ugyis lefolyik róla aztán meg elpárolog
daykiller Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 akkor talán vegyél fényképezőt, és azzal fényképezz, am ha vki szétszedi fel fogja ismerni a tetteseket a képeidről :D és miért kell kivenni? adni kell neki ott a helyén kontakt sprayt, ha többet sikerül akkor sincs baj ugyis lefolyik róla aztán meg elpárolog Igen, csak vannak olyan kontakt spray-ek, amik hajlamosak megtámadni a műanyagot. :lol: A másik, hogy onnan nehéz pont a réz lapkákhoz irányítani a spray-t. Harmadrészt, nem igazán jó, egy hangtechnikai eszköznek, ha valahova kap anyagot. Az ilyen esetek során van nagy csodálkozás, hogy miért brummos a végfok. :lol:
Novy Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Igen, csak vannak olyan kontakt spray-ek, amik hajlamosak megtámadni a műanyagot. :lol: A másik, hogy onnan nehéz pont a réz lapkákhoz irányítani a spray-t. Harmadrészt, nem igazán jó, egy hangtechnikai eszköznek, ha valahova kap anyagot. Az ilyen esetek során van nagy csodálkozás, hogy miért brummos a végfok. :lol: hát igazad van, de ésszel megoldható sztem. van hozzá csövecske... és lehet adagoln is szépen :D
daykiller Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 hát igazad van, de ésszel megoldható sztem. van hozzá csövecske... és lehet adagoln is szépen :D Na. nekem pont nincs hozzá csövem. :lol:
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Nah. Rádió visszarakva (bárcsak ilyen könnyen ki lehetne szedni is, mint betenni :D). A hibás kék led foglalatot is javítottam, szerencse, hogy rendeltem 2 pluszt, igaz, így akkor a kapcsolókba rendelnem kell majd. Sebaj. Aki esetleg szétkapja a rádiót, annak leírok pár tanácsot. Először is, akinek olyan hibája van (mint például nekem volt), hogy hidegben berakta a "száguldó halottkémek" kazettát és ugrált az eszköz a rádió és kazetta üzemmód között, akkor a kazettás rész végén egy érzékelő lett kontakthibás , amit egy csúszó mechanika kapcsol, mikor beindul a kazettás rész. Ki kell pattintani óvatosan, majd egy leheletnyi kontakt spray-t adni neki és visszapattintani a helyére. Ha kell a mechanikát mozgatva megnézhetjük, hogy a helyén van, koppanásig nyomva egy kis fém pöcöknek meg kell mozdítania. Érzékelő. A másik lehetséges probléma, hogy a kazettát nehezen adja ki, ne adj isten ki sem dobja. Akkor ezt a rugót cserélni kell. Sajnos a mechanika kiszedéséig nem jutottam el megfelelő szerszám hiányában. A kazetta kiadó mechanikát megzsíroztam speciális fehér műanyaghoz való zsírral, a fém részeket is. Ha lehet a régit, ami már alig látható, vagy barnás színe van, alkohollal és fültisztítóval eltávolítható. Bocs a képek minőségéért, de ha nem haragudtok, nem követem a mobil trendet, ezért nem veszek akárhánymegapixeles, meg 5.1-es hangzású mobilokat. A telefon telefonálásra való. :lol: Szerintem. Én visszarakáskor adtam szilikonnal a rádió oldalának is óvatosan, hogy ha legközelebb ki kell venni, már könyebb legyen, talán még kibontás nélkül is ki tudom venni. :lol:
Novy Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 a szilikon jobbára műanyaghoz való, nem próbáltam még fémhez, de ha jó legyen. Day vegyél hozzá csőtöt :D kerti slag? jah tom te panelos vagy neked nincs kert :lol:
daykiller Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Én visszarakáskor adtam szilikonnal a rádió oldalának is óvatosan, hogy ha legközelebb ki kell venni, már könyebb legyen, talán még kibontás nélkül is ki tudom venni. :D Inkább a beépítőkeretre kellett volna fújni. A rádió bal oldalán (szemből nézve) van a tda7372a végfok. :lol:
Alex0403 Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Nah. Rádió visszarakva (bárcsak ilyen könnyen ki lehetne szedni is, mint betenni :lol:). A hibás kék led foglalatot is javítottam, szerencse, hogy rendeltem 2 pluszt, igaz, így akkor a kapcsolókba rendelnem kell majd. Sebaj. Aki esetleg szétkapja a rádiót, annak leírok pár tanácsot. Először is, akinek olyan hibája van (mint például nekem volt), hogy hidegben berakta a "száguldó halottkémek" kazettát és ugrált az eszköz a rádió és kazetta üzemmód között, akkor a kazettás rész végén egy érzékelő lett kontakthibás , amit egy csúszó mechanika kapcsol, mikor beindul a kazettás rész. Ki kell pattintani óvatosan, majd egy leheletnyi kontakt spray-t adni neki és visszapattintani a helyére. Ha kell a mechanikát mozgatva megnézhetjük, hogy a helyén van, koppanásig nyomva egy kis fém pöcöknek meg kell mozdítania. Érzékelő. A másik lehetséges probléma, hogy a kazettát nehezen adja ki, ne adj isten ki sem dobja. Akkor ezt a rugót cserélni kell. Sajnos a mechanika kiszedéséig nem jutottam el megfelelő szerszám hiányában. A kazetta kiadó mechanikát megzsíroztam speciális fehér műanyaghoz való zsírral, a fém részeket is. Ha lehet a régit, ami már alig látható, vagy barnás színe van, alkohollal és fültisztítóval eltávolítható. Bocs a képek minőségéért, de ha nem haragudtok, nem követem a mobil trendet, ezért nem veszek akárhánymegapixeles, meg 5.1-es hangzású mobilokat. A telefon telefonálásra való. :lol: Szerintem. Kazetta?? Ez már a Cd korszaka! Nem?? :D
daykiller Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 a szilikon jobbára műanyaghoz való, nem próbáltam még fémhez, de ha jó legyen. Day vegyél hozzá csőtöt :lol: kerti slag? jah tom te panelos vagy neked nincs kert :lol: De megoldottam ám. Kivettem a sűrített levegő sprayből, pont passzolnak. :D
daykiller Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Kazetta?? Ez már a Cd korszaka! Nem?? :D Szeretem a gyári dolgokat és a kazettás adapterrel sincs semmiféle minőségromlás a zenében. :lol: Ha lenne olyan gyári, így kinéző mp3-as CD-s lejátszó, akkor kicserélném. Amúgy csak olyanra akarom kicserélni, amiben a magas és mély hangszíneket lehet külön állítani. Meg ahogy tapasztaltam más autókban, az ilyen hiperszuper cd-s mp3-as, dvd-s akármilyenes cuccok nem épp bírják a rázkódást. mp3 lejátszó (zenemorzsa) jobban bírja a rázkódást... csak nem kavarodnak meg a memória chipben a bitek. :lol: Igaz azt elhagytam tavaly ősszel, így most egy 5 éves panasonic discmannal tolom, de az is bírja a palotai utakat. :lol:
invictus Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 azért a félóra szerintem elég rövid idő. lehet én lamókolok el sokáig, de lebontani az összes szükséges cuccot, aztán forrasztás, meg behúzni szépen a kábelt, és ugye a próba után mindent szépen vissza. sztem a félóra kevés, de egy óra alatt megoldható, és ha már ki tudtad szedni a km órát, a nehezén túl voltál, attól bonyolultabb műveletre nem lenne szükség. Hening belinkelt képei pedig egyértelművé teszik a megoldást :D szervízbe legalább egy órát rá fognak tenni, és az minimum 2500 Ft még errefelé is csóróéknál. Én siettem, mivel kezdett beesteledni és a koli parkolóban nincs világítás. Csak a kesztyűtartót kell kivenni, meg a lábtérnél a burkolatot. Összesen 8 csavar.
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Kazetta?? Ez már a Cd korszaka! Nem?? :D De viszont most láttam a nagytecsóban adaptert , bedugsz egy kazettát, kilóg belőle egy drót a végén 3.5-ös jack dugó, azt meg bele az Mp3-ba. Nem olyan jó mint a CD-s de nekem most megfelel, és csak 500píz. :lol:
Novy Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Szeretem a gyári dolgokat és a kazettás adapterrel sincs semmiféle minőségromlás a zenében. :D Ha lenne olyan gyári, így kinéző mp3-as CD-s lejátszó, akkor kicserélném. Amúgy csak olyanra akarom kicserélni, amiben a magas és mély hangszíneket lehet külön állítani. Meg ahogy tapasztaltam más autókban, az ilyen hiperszuper cd-s mp3-as, dvd-s akármilyenes cuccok nem épp bírják a rázkódást. mp3 lejátszó (zenemorzsa) jobban bírja a rázkódást... csak nem kavarodnak meg a memória chipben a bitek. :lol: Igaz azt elhagytam tavaly ősszel, így most egy 5 éves panasonic discmannal tolom, de az is bírja a palotai utakat. :lol: hát nekem egy elég kaka Lg fej van benne de rázkódás miatt még nem ugrott meg a cd... az inkább az audiókra volt jellemző nem?
Novy Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 De viszont most láttam a nagytecsóban adaptert , bedugsz egy kazettát, kilóg belőle egy drót a végén 3.5-ös jack dugó, azt meg bele az Mp3-ba. Nem olyan jó mint a CD-s de nekem most megfelel, és csak 500píz. :D csak én tudom úgy, hogy nem szép így mondatot kezdeni?
daykiller Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 De viszont most láttam a nagytecsóban adaptert , bedugsz egy kazettát, kilóg belőle egy drót a végén 3.5-ös jack dugó, azt meg bele az Mp3-ba. Nem olyan jó mint a CD-s de nekem most megfelel, és csak 500píz. :lol: Én akkor kaptam olyat, mikor az első hosszú utamat tettem meg szombathelyre vele, szakadó hóesésben. :D Egy lánytól kaptam, ajándékba. :lol:
Novy Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Én akkor kaptam olyat, mikor az első hosszú utamat tettem meg szombathelyre vele, szakadó hóesésben. :D Egy lánytól kaptam, ajándékba. :lol: jó találmány az tuti
huniboy Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Lehet hogy ezutan bunkonak fogtok tartani de megegyszer elmondjatok hogy honnan kell hova vezetni azt a kabelt a km orahoz. Megegyszer elnezest. koszi kerlek irjatok mert mar nagyon idegesit
invictus Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Lehet hogy ezutan bunkonak fogtok tartani de megegyszer elmondjatok hogy honnan kell hova vezetni azt a kabelt a km orahoz. Megegyszer elnezest. koszi kerlek irjatok mert mar nagyon idegesit Az anyósülés mellett az ajtónál kell leszedni a küszöbburkolatot. 4 torx tartja. Ha leveszed akkor már látni fogod az ECU-t, meg egy négyzetes hasáb csatlakozót, amibe 7 vezeték megy be, és 6 megy tovább a műszeregység felé. megnézed hogy melyik nem megy tovább, azt elvágod viszed a többi vezetékkel tovább.
Alex0403 Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Szeretem a gyári dolgokat és a kazettás adapterrel sincs semmiféle minőségromlás a zenében. :D Ha lenne olyan gyári, így kinéző mp3-as CD-s lejátszó, akkor kicserélném. Amúgy csak olyanra akarom kicserélni, amiben a magas és mély hangszíneket lehet külön állítani. Meg ahogy tapasztaltam más autókban, az ilyen hiperszuper cd-s mp3-as, dvd-s akármilyenes cuccok nem épp bírják a rázkódást. mp3 lejátszó (zenemorzsa) jobban bírja a rázkódást... csak nem kavarodnak meg a memória chipben a bitek. :lol: Igaz azt elhagytam tavaly ősszel, így most egy 5 éves panasonic discmannal tolom, de az is bírja a palotai utakat. :lol: Mondjuk ilyenre?:
daykiller Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 (edited) Mondjuk ilyenre?:http://kep.ivpicture.hu/44263.jpg Tud mp3-at cd-ről? :D Módosítva Január31, 2009 : coupe képpel nem idézünk......
Alex0403 Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Tud mp3-at cd-ről? :D Őőő :lol: Azt nem tudom...szerintem nem!
daykiller Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Őőő :D Azt nem tudom...szerintem nem! Nalátod, ezért nem kell ilyen gyári egység. :lol:
Recommended Posts