Peti85 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Na most délután megkérdeztem a Fenesiéknél hogy mennyibe lenne a hátsó ablak...22.000Ft+6000Ft szerelés ... Öttevényen a bontóban meg 15.000Ft csak az üveg...és állítólag letudja próbálni h jó-e a fűtés rajta...csak ugye arra nincs gari Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nekem van egy komplett szervokormányszett, majdnem komplett SE-cucc, meg az első ajtóba egy pár új hangszórószett öntapadós bitumenlappal :lol: Ezek várnak beépítésre :D és áruld már el hogy hol lehet ahhoz az öntapadós bitumenlaphoz hozzájutni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Produ...kVwUFVrVkZNQT09 ezt találtam, nem értek hozzá de 1m2 ért sok a majdnem 8000Ft? vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Produ...kVwUFVrVkZNQT09 ezt találtam, nem értek hozzá de 1m2 ért sok a majdnem 8000Ft? vagy nem? Itt van 4 tekercs maradék a pincébe, igaz nem öntapadós, de bonobittal fel lehet ragasztani. :D 8 ezer forintért kapsz olyan másfél tekercset, ami 15m2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Itt van 4 tekercs maradék a pincébe, igaz nem öntapadós, de bonobittal fel lehet ragasztani. :D 8 ezer forintért kapsz olyan másfél tekercset, ami 15m2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Itt van 4 tekercs maradék a pincébe, igaz nem öntapadós, de bonobittal fel lehet ragasztani. :lol: 8 ezer forintért kapsz olyan másfél tekercset, ami 15m2. te is zajcsökkentőnek használtad a kaszni alján? vagy valami egész másra? de ilyesmit nem írok mert nem ebbe a topikba való. :lol: Nem én lapostetőt szigeteltem vele. :D De szerintem ugyanaz az anyag, asszem 3.5mm vastag, csak ezt ragasztani kell, mert nem öntapadós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 22ezer? az nem olcsó... a fűtőszál miatt lenne annyival drágább? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 22ezer? az nem olcsó... a fűtőszál miatt lenne annyival drágább? Tuti azért annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 és áruld már el hogy hol lehet ahhoz az öntapadós bitumenlaphoz hozzájutni? :lol: :D Én innen vettem, csak az első ajtók külső lemezére akarok belülről tenni egyelőre, így 1nm-t vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 súlyra mennyi az az 1 négyzetméter? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Vkinek nemrég volt ablakemelő gondja. Ma láttam komplett készletet (emelők, kapcsolók, ajtókábelkészlet) 15 ezerért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Vkinek nemrég volt ablakemelő gondja. Ma láttam komplett készletet (emelők, kapcsolók, ajtókábelkészlet) 15 ezerért. Nekem :D Most kint van szerelőnél a kocsi...kiderítik mi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Mármint az ablakemelőnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Vkinek nemrég volt ablakemelő gondja. Ma láttam komplett készletet (emelők, kapcsolók, ajtókábelkészlet) 15 ezerért. Igazából nem Ptei85-nek, hanem nekem :D Ez első ajtóba pár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Igazából nem Ptei85-nek, hanem nekem :D Ez első ajtóba pár? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 annyiért kár hagyni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A 15e az nagyon jó ár érte! :D, mert általában 20e felett kínálják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Igazából nem Ptei85-nek, hanem nekem :D Ez első ajtóba pár? Ezen nem fogunk össze veszni :lol: De ha vissza olvasol nekem is ;) sajna :D talán az enyém most oldják épp meg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Ezen nem fogunk össze veszni :lol: De ha vissza olvasol nekem is ;) sajna :D talán az enyém most oldják épp meg :D :lol: Én csak viccből írtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Én csak viccből írtam. :D Én sem kötekedésképp :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 jut eszembe...valaki szereltetett már be utólag bi-xenont? Tapasztalatok? Mert Én eddig olvastam jót is rosszat is...egy autóklubbos emberke meg inkább az erősebb halogént ajánlja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 itt is volt róla szó... hallottam itt is jót is rosszat is szivárványos fény, megbüntethetnek érte... nem is olcsó... de ha nézem a tükörbe a fényét egy xenonosnak mikor lemegy este melettem és látom milyet világít, és még nem is távval... na mg ha mára távot is fellövi hozzááááá :D am volt szerencsém egy két utólagos xenonhoz... eléggé tákolás, olyan szinten, hogy házilag is meg lehet oldani könnyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 itt is volt róla szó... hallottam itt is jót is rosszat is szivárványos fény, megbüntethetnek érte... nem is olcsó... de ha nézem a tükörbe a fényét egy xenonosnak mikor lemegy este melettem és látom milyet világít, és még nem is távval... na mg ha mára távot is fellövi hozzááááá :D am volt szerencsém egy két utólagos xenonhoz... eléggé tákolás, olyan szinten, hogy házilag is meg lehet oldani könnyen Az utólagos xenonban az a bibi, hogy nincs benne automatikus magasságállító, mint a gyáriaknál. Ezért vakítanak jobban a bekendácsoltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Az utólagos xenonban az a bibi, hogy nincs benne automatikus magasságállító, mint a gyáriaknál. Ezért vakítanak jobban a bekendácsoltak. astránál nem ez a legnagyobb baj, hanem a prizmás fényszóróüveg, ami szórja szanaszét az a hegesztőívet, aztán azért lesz kellemetlen sokaknak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 astránál nem ez a legnagyobb baj, hanem a prizmás fényszóróüveg, ami szórja szanaszét az a hegesztőívet, aztán azért lesz kellemetlen sokaknak :D És pl a kristálylámpa mennyire legális? Mármint szólhatnak érte a műszakin vagy esetleg a yard? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts