Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Nekem van egy komplett szervokormányszett, majdnem komplett SE-cucc, meg az első ajtóba egy pár új hangszórószett öntapadós bitumenlappal :lol:

Ezek várnak beépítésre :D

és áruld már el hogy hol lehet ahhoz az öntapadós bitumenlaphoz hozzájutni? :lol: :lol:

Megosztás:

Itt van 4 tekercs maradék a pincébe, igaz nem öntapadós, de bonobittal fel lehet ragasztani. :lol: 8 ezer forintért kapsz olyan másfél tekercset, ami 15m2.

te is zajcsökkentőnek használtad a kaszni alján? vagy valami egész másra?

de ilyesmit nem írok mert nem ebbe a topikba való. :lol:

Nem én lapostetőt szigeteltem vele. :D De szerintem ugyanaz az anyag, asszem 3.5mm vastag, csak ezt ragasztani kell, mert nem öntapadós.

Megosztás:

itt is volt róla szó... hallottam itt is jót is rosszat is

szivárványos fény, megbüntethetnek érte... nem is olcsó...

de ha nézem a tükörbe a fényét egy xenonosnak mikor lemegy este melettem és látom milyet világít, és még nem is távval... na mg ha mára távot is fellövi hozzááááá :D

am volt szerencsém egy két utólagos xenonhoz... eléggé tákolás, olyan szinten, hogy házilag is meg lehet oldani könnyen

Megosztás:

itt is volt róla szó... hallottam itt is jót is rosszat is

szivárványos fény, megbüntethetnek érte... nem is olcsó...

de ha nézem a tükörbe a fényét egy xenonosnak mikor lemegy este melettem és látom milyet világít, és még nem is távval... na mg ha mára távot is fellövi hozzááááá :D

am volt szerencsém egy két utólagos xenonhoz... eléggé tákolás, olyan szinten, hogy házilag is meg lehet oldani könnyen

Az utólagos xenonban az a bibi, hogy nincs benne automatikus magasságállító, mint a gyáriaknál. Ezért vakítanak jobban a bekendácsoltak.

Megosztás:

Az utólagos xenonban az a bibi, hogy nincs benne automatikus magasságállító, mint a gyáriaknál. Ezért vakítanak jobban a bekendácsoltak.

astránál nem ez a legnagyobb baj, hanem a prizmás fényszóróüveg, ami szórja szanaszét az a hegesztőívet, aztán

azért lesz kellemetlen sokaknak :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.