zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 :lol: no comment. ;) Amúgy, ha majd oda jutok, megcsinálod nekem? :lol: ;) Nincs szerszámom ilyesmihez, akkor megcsinálnám ha lenne. :D Persze, csináltam már, egyszer csak sikerül. :lol: Végülis azzal ment el egy csomó idő, hogy térben kellett gondolkodni, nem olyan, hogy körberajzolom, és kivágom. Mindíg kicsit faragtam aztán odapróbáltam. Mert ugye visszaragasztani nem nagyon lehet ha többet vágok le. :lol: Az van. Egy komplett fekete belsőm van a "sufnyiba". :D De én nem akarok feketét, modjuk a plüssödet az irigylem. :P De szerintem azt is át tudnám húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 de jo hogy mindenkinek van már ez vagy az a "sufniban" nekem is van 2 v 3 középkonzol, meg egy váltóbox, meg még pár ilyen dolog. csak kár hogymessze lakom tőleek, egy szép állapotú fekete váltóbox jólenne ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 de jo hogy mindenkinek van már ez vagy az a "sufniban" nekem is van 2 v 3 középkonzol, meg egy váltóbox, meg még pár ilyen dolog. csak kár hogymessze lakom tőleek, egy szép állapotú fekete váltóbox jólenne ... Nekem vízhűtő ventillátorom van a sufniban. :D Klímás-hoz. :lol: Működik, csak már zajos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 de jo hogy mindenkinek van már ez vagy az a "sufniban" nekem is van 2 v 3 középkonzol, meg egy váltóbox, meg még pár ilyen dolog. csak kár hogymessze lakom tőleek, egy szép állapotú fekete váltóbox jólenne ... Nekem van egy komplett szervokormányszett, majdnem komplett SE-cucc, meg az első ajtóba egy pár új hangszórószett öntapadós bitumenlappal :lol: Ezek várnak beépítésre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 csak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 csak? :D Ja, meg hátra műanyag dobbetétek (csak ezek előtt még kell egy kis lakatosmunka a bal hátsó sárvédőn). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ezek várnak beépítésre :D És te mire vársz? Engem a rosseb megenne, ha ezek nem kocsiba figyelnének. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 És te mire vársz? Engem a rosseb megenne, ha ezek nem kocsiba figyelnének. :lol: Az idei Blitzre. Elhozza, oszt majd ott behekkeljük. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Az idei Blitzre. Elhozza, oszt majd ott behekkeljük. :D :lol: Hát én csak beszerelném, és mutagatnám büszkén, né má egyedül csináltam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hát én csak beszerelném, és mutagatnám büszkén, né má egyedül csináltam! :lol: Sikerülne??? Mondjuk a szervósítás? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Sikerülne??? Mondjuk a szervósítás? :D :lol: Nem tudom, elég találékony vagyok, de addíg nem vágnék bele egyedül, amíg minden részletettel nem vagyok tisztában. De most nem konkrétumokról beszéltem, csak arra reagálltam, hogy FPepének a garázsban vannak az alkatrészei. Na meg aztán mit veszithetek, ha itt vagy egy köpésre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nem tudom, elég találékony vagyok, de addíg nem vágnék bele egyedül, amíg minden részletettel nem vagyok tisztában. De most nem konkrétumokról beszéltem, csak arra reagálltam, hogy FPepének a garázsban vannak az alkatrészei. Na meg aztán mit veszithetek, ha itt vagy egy köpésre? :lol: Köpködjél csak, aztán majd csinálhatod egyedül. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Köpködjél csak, aztán majd csinálhatod egyedül. :lol: :D Na jó, nem úgy gondoltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 És te mire vársz? Engem a rosseb megenne, ha ezek nem kocsiba figyelnének. :D A jó időre legfőképp. Na meg úgy kell megszervezni a dolgokat, hogy én naponta munkába járok vele, csak hétvégén tudom nélkülözni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 jaja a jóidőre én is :D na meg munkára... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 És te mire vársz? Engem a rosseb megenne, ha ezek nem kocsiba figyelnének. :D Ja, majd elfelejtettem, van itt még egy elektromos tükör készlet is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 jobban szétnézel van még sztem más is... aranytojást ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ja, majd elfelejtettem, van itt még egy elektromos tükör készlet is... :lol: Na emész te vhova!!!!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Na emész te vhova!!!!!! :D :lol: Ja, nemsokára melózni. És itt még mindig ez a rohadt eső esik. Van garázsa az autónak, mégis az utcán alszik, mert nem tudok bejutni a garázsig, elsüllyednék a sárban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ja, nemsokára melózni. És itt még mindig ez a rohadt eső esik. Van garázsa az autónak, mégis az utcán alszik, mert nem tudok bejutni a garázsig, elsüllyednék a sárban :D Itt meg 10 centi hó, most jöttem meg Győrből, áldom a hátsó ablak fűtést, igaz még 2 szál most se fűt, de igy is nagyon jó. A fűthető tükör hiányzik nagyon, de 100 hogy szerzek a nyáron, semmit se látni hátrafele, a bontóba láttam, nem hiszem hogy nagy gáz behekkelni, majd a Mester :lol: segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 nem hiszem hogy nagy gáz behekkelni, majd a Mester :D segít. Majd a mester megcsinálja! :lol: Amúgy nekem van két kockatükörbe való fűthető lapom,még a régi tükrökből,csak az eligértem már ujjzol havernak. Dezsőben meg elektromosan fűthető és mozgatható van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Itt meg 10 centi hó, most jöttem meg Győrből, áldom a hátsó ablak fűtést, igaz még 2 szál most se fűt, de igy is nagyon jó. A fűthető tükör hiányzik nagyon, de 100 hogy szerzek a nyáron, semmit se látni hátrafele, a bontóba láttam, nem hiszem hogy nagy gáz behekkelni, majd a Mester :lol: segít. Igen a hátsó ablakfűttés jó dolog...ha müködik :lol: mert nekem csak a felső 5 kb...és a többi ha jól vettem szemügyre egy rakat helyen elvan cseszve :D ....de mi a garancia arra ha veszek bontóba h az jó is lesz? semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Igen a hátsó ablakfűttés jó dolog...ha müködik :lol: mert nekem csak a felső 5 kb...és a többi ha jól vettem szemügyre egy rakat helyen elvan cseszve :D ....de mi a garancia arra ha veszek bontóba h az jó is lesz? semmi :lol: Én kaptam kölcsön Gergolabstól egy Loktite nevű javítót, azzal sikerült 4-ből 2-őt megcsinálnom, aztán jött a rossz idő, és félbahagytam a javítást. Már így is sokkal jobb, mert pont az alsó 4 nem fűtött. 3-4 ezer körül lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Én kaptam kölcsön Gergolabstól egy Loktite nevű javítót, azzal sikerült 4-ből 2-őt megcsinálnom, aztán jött a rossz idő, és félbahagytam a javítást. Már így is sokkal jobb, mert pont az alsó 4 nem fűtött. 3-4 ezer körül lehet kapni. jaja tudom hogy van olyan...de egy adag mennyire elég kb? mert ahogy én néztem nagyon szét van az enyém...elözö tulaj jótékony tevékenysége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 jaja tudom hogy van olyan...de egy adag mennyire elég kb? mert ahogy én néztem nagyon szét van az enyém...elözö tulaj jótékony tevékenysége :D Nem tudom, én már bontva kaptam, nem sok kell belőle, vékony ecsettel, csak sokszor átt kell kenni. 5-10 szakadásra biztos elég. Meg mellé kell ragasztani cikcallaggal, ne legyen csúnya nagy pötty. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts