Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

de én még mindig nem értem mit kötözgettetek át...nem volt hozzá elektromosos kábelköteg? mert akkor érthet :lol: :D

De volt, végülis "csak" behúztuk a két ajtóba a bajonettzáras csatlakozón keresztül, áthúztuk a műszerfal alatt, beraktuk a bizti sarkait a dobozba, meg adtunk neki tápot, és testet. De ezt nem tudod megtenni megbontás nélkül.

Megosztás:

Nekem a központi benne volt, mi tettük bele a Karcsival, (inkább csak Ő :lol: ) az emelőt , meg tervezem a fűthető állitható tükröt.

Nekem csak fűthető kéne, ilyenkor télen nagyon hiányzik. :D Gondolom csak úgy van, hogy ha fűthető, akkor már elektromos is. nemde?

Megosztás:

De volt, végülis "csak" behúztuk a két ajtóba a bajonettzáras csatlakozón keresztül, áthúztuk a műszerfal alatt, beraktuk a bizti sarkait a dobozba, meg adtunk neki tápot, és testet. De ezt nem tudod megtenni megbontás nélkül.

nem érted amit mondok. lehet h az enyém egyedi eset, de sztem nem.

nálam nem kellett semmit kötögetni a müszerfal alattelöttmögöttfelett..ajtókárpit le, ajtóból kábelköteg ki, szerkezet ki, vissza elektromos szerkezet, és hozzá az elektromos ablakos kábelköteg. plug and play :lol:

a hátsó már nem ilyen, mert az nincs bekábelezve..de már megvan ahhoz is a kábelkötegem :D

Megosztás:

nem érted amit mondok. lehet h az enyém egyedi eset, de sztem nem.

nálam nem kellett semmit kötögetni a müszerfal alattelöttmögöttfelett..ajtókárpit le, ajtóból kábelköteg ki, szerkezet ki, vissza elektromos szerkezet, és hozzá az elektromos ablakos kábelköteg. plug and play :lol:

a hátsó már nem ilyen, mert az nincs bekábelezve..de már megvan ahhoz is a kábelkötegem :D

Ja hát úgy, nekem nem volt bekábelezve, azt is mi csináltuk, pontosabban a kábelezeés megvotlt, csak nem a kocsiban. :lol:

Megosztás:

én azért utánajárnék, hogy fűthető tükörlapot lehet e külön venni, illetve annak a rögzítése azonos a a nem fűthető, nem elektromossal.

nemtom mi értelme szenvedni, mókolni össze vissza. ha cserélsz elektromos ablakra akkor ha szerencséd van olyan kábelköteget kapsz(vagy direkt ilyet veszel) amin rajta van a tükör csatija is..még egy relé és mozog hevül

Megosztás:

nemtom mi értelme szenvedni, mókolni össze vissza. ha cserélsz elektromos ablakra akkor ha szerencséd van olyan kábelköteget kapsz(vagy direkt ilyet veszel) amin rajta van a tükör csatija is..még egy relé és mozog hevül

mivel ő csak azt szeretné, hogy fűtött legyen.

a relé mire kell? csaka fűtéshez ugye?

Megosztás:

Sziasztok.

Vettem egy mp3 as autórádiót.Beszereltem de az első 2 hangszóró nem müxik.A rádió üzemel rendesen.

Kérdésem lehet hogy itt is biztosíték hiba van?Vagy a két csatlakozó kábel közül valamelyiket rosszul raktam fel?

a kábeleket nem tudod fordítva se felcserélve bedugni

nincs elállítva a fejegység? balance fad stb??

mert én már szedtem szét a fél kocsit emiatt..

gondolom előző magnóval szóltak az ajtóban is a hangszósók szóval vezetékeléssel gond nem lehet.

illetve 4 csatornás a fejegység?

bizti egy van bennük, s akkor se kép se hang ha az kimegy

Megosztás:

Jó hát ha nincs szerencséd, mint nekem, én is csak ablakemelő kábelezést vettem, és engem se érdekel a tükör állitása, csak hogy lehessen fűteni. Asszem lehet venni utólag felragasztható fűtőszálat a tükör hátuljára.

Megosztás:

Jó hát ha nincs szerencséd, mint nekem, én is csak ablakemelő kábelezést vettem, és engem se érdekel a tükör állitása, csak hogy lehessen fűteni. Asszem lehet venni utólag felragasztható fűtőszálat a tükör hátuljára.

Hm az az utólagos fűtéses téma jó dolog lehet...főleg ilyenkor.

Megosztás:

egyébként, ha vki nem ragaszkodik a gyári megoldásokhoz, a középkonzolba elég két kapcsoló, ée akkor nem kell variálni, hogy ezt ide meg oda is meg 3 kapcsoló...

én nagyon sok olyan kocsival mentem, és "nekem" kényelmesebb vol a váltó körül elhelyezett gombokat kezelni, mint az ajtón lévőket.

Megosztás:

ezta részt nem lehet mindegykből kivenni? és a helyre bepattintani a gyári ablakemelő konzolt?

na ezt kicsit furcsa meghatározása a dolgoknak :

óvatosan, hogy a rögzítő peckek le ne törjenek

Nem az enyémből sem lehetett, sima süllyesztett kapaszkodós-fogantyús kárpit volt benne, és még csak szét se lehetett szedni, úgy volt összeolvasztva a többi műanyag résszel. Habár kivülről úgy néz ki hogy külön darabból áll az a rész, és ki lehet venni, bellül egy az egész. Faragtam vagy 3 órát mire sikerült belehekkelnem a gombokat.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.