Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 ülésfűtés, na ugyebár nekem van két ilyen utólagos ülésfűtésem, ez az 1xxx ft os ... mondhatjuk hogy szar, mert kell neki pár perc, ellenben a gyári pár mp-s melegedésével. na mindegy szivargyujtóról üzemelnek ezek, de a kocsiban csak 1 aljzat van, elsőülés meg kettő is, így én két ülésfűtést vettem. gondolkoztam, hogy mit csináljak, végeredmény az lett, hogy egy kapcsolóba bekötöttem két leddel őket, egyik fixen megy, természetesen a vezetőülésé, másik pedig a kapcsoló kapcsolásakor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Lehet szivargyújtó aljzat elosztókat is kapni hót ócsóért! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 lehet de egyet próbáltam nem ent bea helyére, és ez a 200ft os kapcsoló olcsóbb vol :D na meg ez világít is :lol: meg szeretek mókolni, ja igen és nem volt mikor venni akartam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 A kis fekete konzolban 3 izzó van, ezek kapják a középső sarupárról a villanyt. A vezető felőli sarupárról a külső levegő keringtető gombjának rizsizzója kapja az áramot. Ez az a nagy széles gomb lenn. Tuti, mert az elmúlt pár napban 3 alkalommal szedtem szét alaposan. :D Na erre ránézek jobban amikor visszacserélem az izzókat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ha még megvannak azok a képek nekem is eltudnátok küldeni? Köszi a segítséget. a címem: lacika-23@freemail.hu elküldtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Na az elektromos ablakemelőm megadta magát....eddig csak nehezen ment fel....de már le se akar jönni....pénteken megy dokihoz :D ....aztán utána majd valamikor fóliázóshoz is....csak előbb ezt csinálják meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 elküldtem megkaptam de azt írja hogy csatolt file hiba! elküldenéd mégegyszer köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 elküldte megint re megérkezik rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 elküldte megint re megérkezik rendesen köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Na az elektromos ablakemelőm megadta magát....eddig csak nehezen ment fel....de már le se akar jönni....pénteken megy dokihoz :D ....aztán utána majd valamikor fóliázóshoz is....csak előbb ezt csinálják meg Ha kell másik, adok telószámot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ha kell másik, adok telószámot. Mennyire bonyolult beszerelni a két első ajtóba egy párat? Mert elgondolkodtam rajta, hogyha nem vészes az ára, akkor az első kettőt megérné villanyosítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Mennyire bonyolult beszerelni a két első ajtóba egy párat? Mert elgondolkodtam rajta, hogyha nem vészes az ára, akkor az első kettőt megérné villanyosítani. A mechanikát sztem 20 perc alatt be lehet rakni. Az elektromos része egy kicsit több. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Mennyire bonyolult beszerelni a két első ajtóba egy párat? Mert elgondolkodtam rajta, hogyha nem vészes az ára, akkor az első kettőt megérné villanyosítani. Maga a beszerelés, nem olyan bonyolult, végülis ki kell venni a tekerőset, és a helyére berakni az eletromosat, csak ugye be is kell kábelezni, bizti kell neki stb. Én már egyszer láttam hogyan csinálják. :D :lol: Meg be kell faragni a bal oldali ajtóba a gombokat, hacsak nem veszel új kárpitot, amibe ki van alakítva a helye. Egy kis ízelítő.: kép 1 kép 2 kép3 kép 4 kép5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Maga a beszerelés, nem olyan bonyolult, végülis ki kell venni a tekerőset, és a helyére berakni az eletromosat, csak ugye be is kell kábelezni, bizti kell neki stb. Én már egyszer láttam hogyan csinálják. :D :lol: Meg be kell faragni a bal oldali ajtóba a gombokat, hacsak nem veszel új kárpitot, amibe ki van alakítva a helye. Egy kis ízelítő.: ennyire szétborítottátok a verdát :lol: a többségük be van kábelezve előre...ajtóba kábelkötegcsere és már működik...persze a bizti kell neki, de én nem faragtam ennyit vele... csak ragasztóm nem volt felragasztani az ablakot, ugyh volt szidás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ha kell másik, adok telószámot. Köszönöm! Pénteken megnézik mi a gondja és ha úgy van akkor élnék az ajánlattal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 a kábelezés hogy van megoldva?? az ajtóba megy ki 12 volt, és ott a kapcsoló és a motor közt megy több vezeték és annyi, na meg át a másikajtóba is a baloldalról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Maga a beszerelés, nem olyan bonyolult, végülis ki kell venni a tekerőset, és a helyére berakni az eletromosat, csak ugye be is kell kábelezni, bizti kell neki stb. Én már egyszer láttam hogyan csinálják. :D :lol: Meg be kell faragni a bal oldali ajtóba a gombokat, hacsak nem veszel új kárpitot, amibe ki van alakítva a helye. Egy kis ízelítő.: kép 1 kép 2 kép3 kép 4 kép5 Én most cseréltem gyári kapcsolókra...de nem faragtam semmit...azt az öblös müanyagot kioperáltam és bele a kapcsolo tartó eleme...már csak be kell kötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 ennyire szétborítottátok a verdát :lol: a többségük be van kábelezve előre...ajtóba kábelkötegcsere és már működik...persze a bizti kell neki, de én nem faragtam ennyit vele... csak ragasztóm nem volt felragasztani az ablakot, ugyh volt szidás :D Nekünk se volt ragasztónk, de azért voltam én ott. :lol: a kábelezés hogy van megoldva?? az ajtóba megy ki 12 volt, és ott a kapcsoló és a motor közt megy több vezeték és annyi, na meg át a másikajtóba is a baloldalról? Vhogy úgy az egyik ajtóba is megy kábel, meg a másikba is, át a műszerfal alatt, meg a biztidobozba, meg közben kap tápot a gyujtáskapcsolótól. Akkor még nagyon bonyolultnak tűnt nekem, most már nem annyira, de azért egyedül nem biztos, hogy nekiállnák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Én most cseréltem gyári kapcsolókra...de nem faragtam semmit...azt az öblös müanyagot kioperáltam és bele a kapcsolo tartó eleme...már csak be kell kötni. Na hát azt az öblös műanyagot addig fúrtam-faragtam-reszeltem, mire a kapcsolóegység bele nem passzolt, aztán részben bepattintva, részben ragasztópisztollyal lett rögzítve. Annyi a szépséghibája, hogy a kapcsoló nem éri végig az öblös részt, ezért a végén van egy lik az ajtóba befele, de nem olyan feltűnő, a fogantyú pont takarja. A képen se nagyon látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 akkor mindkét oldalra megy 12 volt illetve baloldalról még a vezérlőszálak is átmennek jobboldalra, és ott párhuzamosan rá vannak kötve a mocira a szálak nekem van itthon pár elektromos ablak kapcsoló... renaultok, de az a sok láb :lol: így látatlanba kicsit neki kellene ülni mi micsoda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Na hát azt az öblös műanyagot addig fúrtam-faragtam-reszeltem, mire a kapcsolóegység bele nem passzolt, aztán részben bepattintva, részben ragasztópisztollyal lett rögzítve. Annyi a szépséghibája, hogy a kapcsoló nem éri végig az öblös részt, ezért a végén van egy lik az ajtóba befele, de nem olyan feltűnő, a fogantyú pont takarja. A képen se nagyon látszik. Jó is az a megoldás...először én is igy akartam megvalósítani....de szétszedtem egy rossz kárpitot és megnéztem hogy mi hogy passzol össze benne....igy jött ez a másik megoldás...annyival másabb h nekem nincs ott a végén lyuk...ami igazából nem oszt nem szoroz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 akkor mindkét oldalra megy 12 volt illetve baloldalról még a vezérlőszálak is átmennek jobboldalra, és ott párhuzamosan rá vannak kötve a mocira a szálak nekem van itthon pár elektromos ablak kapcsoló... renaultok, de az a sok láb :lol: így látatlanba kicsit neki kellene ülni mi micsoda :D Igy van, de mi komplett gyárit építettünk be, a kábelezés már megvolt, csak mindent a helyére kellett tenni-fűzni-kötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Jó is az a megoldás...először én is igy akartam megvalósítani....de szétszedtem egy rossz kárpitot és megnéztem hogy mi hogy passzol össze benne....igy jött ez a másik megoldás...annyival másabb h nekem nincs ott a végén lyuk...ami igazából nem oszt nem szoroz. Majd dobjál fel róla képet, érdekel, te hogy oldottad meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Majd dobjál fel róla képet, érdekel, te hogy oldottad meg. Okés holnap meglesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Igy van, de mi komplett gyárit építettünk be, a kábelezés már megvolt, csak mindent a helyére kellett tenni-fűzni-kötni. de én még mindig nem értem mit kötözgettetek át...nem volt hozzá elektromosos kábelköteg? mert akkor érthet :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts