Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Üdv mindenkinek!

Elnézést, ha már volt téma. F Astra kapcsolási rajzot keresnék a neten valahol. Már feltúrtam a fél netet, átolvastam a fórumot kb 25%-ban, de eddig sikertelenül. Ha valaki tudna segiteni, megköszönném, ugyanis szét van szedve az autó, és igen nagy segitség lenne egy Schaltplan!

Előre is köszönöm!

Elküldve
Üdv mindenkinek!

Elnézést, ha már volt téma. F Astra kapcsolási rajzot keresnék a neten valahol. Már feltúrtam a fél netet, átolvastam a fórumot kb 25%-ban, de eddig sikertelenül. Ha valaki tudna segiteni, megköszönném, ugyanis szét van szedve az autó, és igen nagy segitség lenne egy Schaltplan!

Előre is köszönöm!

Pedig itt az F Astra topicban és szerintem 99% hogy pont itt az elektromos részen volt belinkeleve korábban, úgy emlékszem nyár környékén...

Azt persze nem tudom, hogy fent van-e még...

Elküldve
megpróbáltam ismét...le is jött, simán (jobbklikk, cél mentése másként)

most örömebódottá :))

Kösz a segitséget!

Mekkora a mérete a filenak ?

Elküldve

Egy kérdés.

Gyári akksi van a kocsiba ,hogy tudom megálapitani mikori gyártású?

Van belesütve szám de nem tudom mit jelent.

2755 ..07 OBF lehet hogy 1997-es ?

Uhuhu te biztos tudod ! Légyszi!!!

Elküldve

Hali!

Azannya, mennyi kapcs.rajz lett itt hirtelen! :D :D

Örömömön az sem ront, hogy kb akkorra sikerült leszednem, ill. Julio akkor töltötte fel, mikor kiderítették a szakik, hogy minden elő van kábelezve a Caravanomon a centrálhoz, ergo rajz nem szükséges :lol: :lol:

Pedig aki bontotta nekem a garnitúrát, még a kábelköteget is gyönyörűen kifűzte - így most van egy gyakorlatilag ép centrál-kábelkötegem :D

Így most már gombnyomogatós, és biztonságos (riogató) időket élünk.

Köszönöm segítségetek!

Elküldve

Üdvözlet az Uraknak.

Olyan kérdésem lenne, hogy a nem fordulatszám-mérős kilométerórámat szeretném kicserélni fordulatszám-mérősre.

Be van szerintetek kábelezve az én autóm is, ugyértem csak kicserélem és szeva, müxik, vagy valamit kéne buzergálni?

A típus '92 Astra C14NZ

Thx :)

Elküldve
Üdvözlet az Uraknak.

Olyan kérdésem lenne, hogy a nem fordulatszám-mérős kilométerórámat szeretném kicserélni fordulatszám-mérősre.

Be van szerintetek kábelezve az én autóm is, ugyértem csak kicserélem és szeva, müxik, vagy valamit kéne buzergálni?

A típus '92 Astra C14NZ

Thx :)

Na ez az, amit nem lehet tudni (legalábbis én nem tudom): kicseréled és ha megy, akkor be van kábelezve, ha nem akkor oda kell vinni az ECU-tól a jelet...

Elküldve

Na ez az, amit nem lehet tudni (legalábbis én nem tudom): kicseréled és ha megy, akkor be van kábelezve, ha nem akkor oda kell vinni az ECU-tól a jelet...

Akkor egyelőre marad....zsákbamacskára nem dobálom a pénzem :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.