zotya975 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Kipróbáltam a Gergő által hozott fűtőszál javítót, úgy néz ki működik, de csak kettő a négyből, bár a leírás szerint csak 24-óra múlva szabad bekapcsolni. Nem volt egyszerű, keresőlámpával kerestem meg a szakadások pontos helyét, csak ugye ha túl messze érintettem hozzá a szakadástól akkor zárodott az áramkör a többi ép szálon keresztül is. Inkább csak a lámpa fényerejéből lehetett következtetni. Hajszárítóval kellett melegíteni az ecsetelőt, mert 3-fokban nehezen száradt. 5-ször kellett újrakenni a használati utasítás szerint. Aztán meg nem volt egyszerű belehelni a kocsit, hogy lássam működik-e. Kicsit megkergettem a kutyát, hogy kimelegedjen, és próbáltam becsalni a csomitartóba, hogy segítsen belehelni az üveget, de most tüzel, és ilyenkor gyanakvó, a világ összes kutyaropijáért sem akart velem beszállni. :lol: Majd holnap meglesem a végeredményt. Amúgy pont úgy néz ki ez a javítófesték, mint amit a modellezők használnak a mini vadászgépek kipingálására. Csak lehet hogy az olcsóbb. Hogy legyen vmi üröm is az örömben elszállt a külső hőmérséklet jeladóm, szerintem nincs most 18-fok. Megkerestem, megpiszkáltam, lement 13-ra. De még nem az igazi. :) Thuby, elszólta magát már a légzsák? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Kipróbáltam a Gergő által hozott fűtőszál javítót, úgy néz ki működik, de csak kettő a négyből, bár a leírás szerint csak 24-óra múlva szabad bekapcsolni. Nem volt egyszerű, keresőlámpával kerestem meg a szakadások pontos helyét, csak ugye ha túl messze érintettem hozzá a szakadástól akkor zárodott az áramkör a többi ép szálon keresztül is. Inkább csak a lámpa fényerejéből lehetett következtetni. Hajszárítóval kellett melegíteni az ecsetelőt, mert 3-fokban nehezen száradt. 5-ször kellett újrakenni a használati utasítás szerint. Aztán meg nem volt egyszerű belehelni a kocsit, hogy lássam működik-e. Kicsit megkergettem a kutyát, hogy kimelegedjen, és próbáltam becsalni a csomitartóba, hogy segítsen belehelni az üveget, de most tüzel, és ilyenkor gyanakvó, a világ összes kutyaropijáért sem akart velem beszállni. :lol: Majd holnap meglesem a végeredményt. Amúgy pont úgy néz ki ez a javítófesték, mint amit a modellezők használnak a mini vadászgépek kipingálására. Csak lehet hogy az olcsóbb. Hogy legyen vmi üröm is az örömben elszállt a külső hőmérséklet jeladóm, szerintem nincs most 18-fok. Megkerestem, megpiszkáltam, lement 13-ra. De még nem az igazi. :lol: Thuby, elszólta magát már a légzsák? :P Te perverz. :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Te perverz. :lol: :) :P Van egy-két filmem, ha esetleg érdekel. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Azt biza bele kell csavarni ha jól sejtem. Sokáig nekem sem volt dolgom bengás gépekkel azt mikor gyertyakábelt cseréltem a simsonon hol ment hol nem -utólag jutott eszembe ezeket a vackokat nem csak bele kell nyomni és hali hanem nyomva csavarni ugyanis a közepében a tüske egy menetes kis szár -tuti kontakthiba! Van amelyiket csavarni kell, van amelyiket csak dugni. :lol: de most tüzel, és ilyenkor gyanakvó, a világ összes kutyaropijáért sem akart velem beszállni. Mit gondolhat most rólad a kutyád? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Mit gondolhat most rólad a kutyád? :lol: Semmit, nem tudja mit írtam, el van tiltva a nettől, úgy néz ki bepasizott, most büntiben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Semmit, nem tudja mit írtam, el van tiltva a nettől, úgy néz ki bepasizott, most büntiben van. :lol: A féltékenység szól belőled? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Nekem lufis kormányom van, de nagyon nem tetszik. Ki fogom dobni egy formás kormány miatt, csak találnom kéne belevalót. Amugy hibátlan a lufis kormányom, de nagyon durung. Valami pofás kormány kéne bele. azt hiszem Corsa Gsi. Mintha ilyen lenne J0hnny Dezsőjében is. Na az nagyon tetszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Nos, a kormány felment, a tengely jónak tűnik. A burkolattal van némi problémám, az nem passzol az átvezető miatt (vagy nemtommi az a kerek tárcsa alatta). Mondjuk, az nem is áll fixen ott. Dudám ugyebár nincs, azt majd át kell kötöznöm, ahogy néztem, a légzsákindító kábellel van egy kötegben (barna-fehér, barna azt hiszem). Hát, nem egyszerű téma... Amúgy az a nagy kormány nekem sem tetszik, a zsák nélküli sem, viszont az könnyebben kezelhető szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Még valami: a műszeregység mutatóit hogyan lehet kiakasztani / kiszedni? Nem akarom letörni őket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Még valami: a műszeregység mutatóit hogyan lehet kiakasztani / kiszedni? Nem akarom letörni őket... Simán csak le kell húzni őket felfele, tengelyirányban. Úgy emlékszem, le van reszelve a tengely egyik fele, csak egyféleképp lehet visszarakni. De ezt miért kell levenned? Vagy ez már másik projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Még valami: a műszeregység mutatóit hogyan lehet kiakasztani / kiszedni? Nem akarom letörni őket... Szia Thuby Egy sima villával szedtem le én őket, csak vigyázni kell a számlapra, hogy ne sérüljön + még elég rendesen fel is vannak nyomva a helyükre ráadásul! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Simán csak le kell húzni őket felfele, tengelyirányban. Úgy emlékszem, le van reszelve a tengely egyik fele, csak egyféleképp lehet visszarakni. De ezt miért kell levenned? Vagy ez már másik projekt? Ez már egy másik project, igen.. Számlap színezés undorító sárgáról szép zöldre :lol: Gondoltam, ha már úgysincs fenn a kormány, lgalább könnyebben kiszedem. Akkor futok vele mégegy kört, mert húztam, de nem jött, s nagyon feszegetni nem akartam. Féltem, hogy esetleg valami műanyag tengelye lesz, aztán széjjelhullik. De akkor bevetem a nyers erőt ész helyett... Légzsák project úgyis pihen most kicsit, nem értem én azt a kábelezést, vannak rajta furcsa átkötések, mintha nem gyári lenne... + egy relé, + valami fekete cucc, jóóó vastag kábelek mennek bele, talán immo. vezérlő... :lol: Ezenkívül fel is kell majd fúrni a vezérlőjét, középbox csere, mert nem fér be alá, meg a kátrányborítást valahogy lefejteni a helyéről... Szóval, szívás kicsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Ez már egy másik project, igen.. Számlap színezés undorító sárgáról szép zöldre :lol: Gondoltam, ha már úgysincs fenn a kormány, lgalább könnyebben kiszedem. Akkor futok vele mégegy kört, mert húztam, de nem jött, s nagyon feszegetni nem akartam. Féltem, hogy esetleg valami műanyag tengelye lesz, aztán széjjelhullik. De akkor bevetem a nyers erőt ész helyett... Légzsák project úgyis pihen most kicsit, nem értem én azt a kábelezést, vannak rajta furcsa átkötések, mintha nem gyári lenne... + egy relé, + valami fekete cucc, jóóó vastag kábelek mennek bele, talán immo. vezérlő... :lol: Ezenkívül fel is kell majd fúrni a vezérlőjét, középbox csere, mert nem fér be alá, meg a kátrányborítást valahogy lefejteni a helyéről... Szóval, szívás kicsit Kormány hogyan jött le?? Úgy ahogy mondtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Kormány hogyan jött le?? Úgy ahogy mondtam? Jaja, úgy, köszi a tippet. Annyi különbséggel, hogy vagy 20-25 -öt oda kellett csapni. :lol: Alul meg betámasztottam lábbal, s két kézzel húztam magam felé, mint az állat. Jól rá volt gyógyulva, annyi biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Ez már egy másik project, igen.. Számlap színezés undorító sárgáról szép zöldre :) Gondoltam, ha már úgysincs fenn a kormány, lgalább könnyebben kiszedem. Akkor futok vele mégegy kört, mert húztam, de nem jött, s nagyon feszegetni nem akartam. Féltem, hogy esetleg valami műanyag tengelye lesz, aztán széjjelhullik. De akkor bevetem a nyers erőt ész helyett... Légzsák project úgyis pihen most kicsit, nem értem én azt a kábelezést, vannak rajta furcsa átkötések, mintha nem gyári lenne... + egy relé, + valami fekete cucc, jóóó vastag kábelek mennek bele, talán immo. vezérlő... :lol: Ezenkívül fel is kell majd fúrni a vezérlőjét, középbox csere, mert nem fér be alá, meg a kátrányborítást valahogy lefejteni a helyéről... Szóval, szívás kicsit A kátrány leszedéshez nem kell hőlégfúvó? Csak mert van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 A kátrány leszedéshez nem kell hőlégfúvó? Csak mert van. :lol: Dehogynem :) Ha már van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Dehogynem :) Ha már van... :lol: Ha jól sejtem, most nem üzemképes a verda ,meg egy-két helyen kanyarodni is kéne. :lol: Hova menjek, és mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 A 2. számú az micsoda ezek közül ? Csak mert annak a fekete kábelére volt kötve a riasztós kötegen egy fekete-sárga kábel. Karcsi. A piroson és barnán kapja az áramot, meg a testet? Az van megrelézve nekem... Ja, meg megy a diagnosztikai kapocs (asszem 7-es) pontjára egy barna-fehér a kötegből. Az mi a rák lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Ha jól sejtem, most nem üzemképes a verda ,meg egy-két helyen kanyarodni is kéne. :lol: Hova menjek, és mikor? Holnap odaugrom ám érte, ha lesz időm, ne fáradj. Majd feldobom rá gyorsan a kormányt, meg belököm a műszeregységet, duda meg minek :lol: Jut eszembe, 220V -os? Mert áramom kocsiban csak 195W terhelésig van. Hosszabbítóm az meg nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Holnap odaugrom ám érte, ha lesz időm, ne fáradj. Majd feldobom rá gyorsan a kormányt, meg belököm a műszeregységet, duda meg minek :lol: Jut eszembe, 220V -os? Mert áramom kocsiban csak 195W terhelésig van. Hosszabbítóm az meg nincs Akkor tényleg neked kéne kijönnöd, 1500W-os , bár nekem van hoszabbitóm mondjuk van olyan 30 méter körül. Nekem mindegy. Gondolom idetalálsz. A METRO után a harmadik csomópontnál ballra, bejösz a faluba, át a sorompón, ami most félig le van zárva, aztán ballra figyelsz, még kb 100 méter. Egy nagy kép van a falon. Vagy van GPS-ed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Akkor tényleg neked kéne kijönnöd, 1500W-os , bár nekem van hoszabbitóm mondjuk van olyan 30 méter körül. Nekem mindegy. Gondolom idetalálsz. A METRO után a harmadik csomópontnál ballra, bejösz a faluba, át a sorompón, ami most félig le van zárva, aztán ballra figyelsz, még kb 100 méter. Egy nagy kép van a falon. Vagy van GPS-ed? Jaja, van GPS-em :lol: Egyszer már a címet is írtad, de nem emlékszem már rá, s nem találom most. De úgy emlékeztem, Győrben laksz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Jaja, van GPS-em :lol: Egyszer már a címet is írtad, de nem emlékszem már rá, s nem találom most. De úgy emlékeztem, Győrben laksz... Végül is Győr ez is Ménfőcsanak, Koroncói út 22. Ha el nemlopják az éjjel, itt fog állni egy fehér Opel a ház előtt. Hú, ez ördögfestés volt! :lol: De ha elég a hosszabítóm, be tudok menni én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 A 2. számú az micsoda ezek közül ? Csak mert annak a fekete kábelére volt kötve a riasztós kötegen egy fekete-sárga kábel. Karcsi. A piroson és barnán kapja az áramot, meg a testet? Az van megrelézve nekem... Ja, meg megy a diagnosztikai kapocs (asszem 7-es) pontjára egy barna-fehér a kötegből. Az mi a rák lehet? Az a gyujtáskapcsoló. A fek/sár-án keresztül kaoja az áramot, csak gyujtáson. A bar/feh a 10 pólusú csatira megy a bizti táblán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Az a gyujtáskapcsoló. A fek/sár-án keresztül kaoja az áramot, csak gyujtáson. A bar/feh a 10 pólusú csatira megy a bizti táblán. Jaja, azt mondom, a 10 pólusú... Akkor a fekete-sárga kapcsolhatja a relét? Bár abba olyan szín nem megy, de ki tudja, mi van itt átkötögetve :lol: Van még egy barna-fehérem, ami egy 9 púlusú soros lapos csatiba megy, amivel még nem is találkoztam az autómban. Igazából itt a kábelek fele barna-fehér. A pirosat és barnát a rádió felé menő kötegről kapja, azt már kinyomoztam... Ezeket Te hol láttad? A könyv kapcsolási rajzai közt bennvan? A nagy, széles A oszlop melletti csatlakozóból hogyan lehet kihúzni a kábelt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Végül is Győr ez is Ménfőcsanak, Koroncói út 22. Ha el nemlopják az éjjel, itt fog állni egy fehér Opel a ház előtt. Hú, ez ördögfestés volt! :lol: De ha elég a hosszabítóm, be tudok menni én is. Hááát, 10 méter kell lefele, meg még ki az autóig. Nem is tudom. Lehet, hogy inkább nálad kéne lenyomatni, aztán a villanyszámlán meg majd megosztozunk. De még nem tudom, mikor fogok ráérni, lehet, hogy nem is tudok menni, mert ezer a dolog holnapra. Valahogyan majd úgyis jelzem, ha mennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts