zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Az jó lenne. :lol: :) Jössz te még az én udvaromba! :lol: :lol: ez lesz az új évi fogadalmad? :o egy buli után... :P A semmi extra, szük családi kör.: asszony, 3 db gyerek, kutya, ékszerteknősök, díszhalak, hörcsög. Amúgy sem iszom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Jössz te még az én udvaromba! :lol: :o A semmi extra, szük családi kör.: asszony, 3 db gyerek, kutya, ékszerteknősök, díszhalak, hörcsög. Amúgy sem iszom. :lol: De megyek ám. Ha másért nem, a fékedet javítani, riasztódat szerelni, stb. :) :P Ez itten a probléma gyökere kéremszépen. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Jössz te még az én udvaromba! :lol: :lol: A semmi extra, szük családi kör.: asszony, 3 db gyerek, kutya, ékszerteknősök, díszhalak, hörcsög. Amúgy sem iszom. :P És a Kocsi? :P :lol: J0hnny! Nem vagy Te immunis a villanyra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 J0hnny! Nem vagy Te immunis a villanyra? :lol: Ne is mond,olvasd az anyázós topikot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 De megyek ám. Ha másért nem, a fékedet javítani, riasztódat szerelni, stb. :lol: :lol: Féket szerelni el tudok menni hozzád is, legfeljebb majd elkapsz, vagy kidobom pótkereket horgonynak! :) És a Kocsi? :P :P Szoktam venni egy 2 decis pezsgőt, felét rálocsolom a mociháztetőre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Akkor érdekes,mert én testet mértem a kapcsolón... :lol: Lehet átvezet a test felé és ez a gond? :lol: Lehet az A oszlopnál lesz a gond,mert hiába zárom a csatiban rövidre,nem világít. Akkó neked már delejed sincs hozzá, tehát onnan indulj el, hogy már a kapcsolóig nem megy el a +12V a biztitáblától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Akkó neked már delejed sincs hozzá, tehát onnan indulj el, hogy már a kapcsolóig nem megy el a +12V a biztitáblától. Majd kimérem melyik az,lehet csak a biztije szar,mert szivargyújtóm is lehalt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Majd kimérem melyik az,lehet csak a biztije szar,mert szivargyújtóm is lehalt... Akkor tuti, hogy az a baj. Igaz, hogy ez A-hoz van, de a koncepció szerintem nálad is ugyanaz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Megnéztem a németben: F18-as bizti és 20A-es! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Sziasztok! Egy kérdés merült fel bennem, ha a trafó (fekete doboz a vezértengely ház jobb oldalán-ha szembe állok) nem ad mindíg ki feszültséget a gyertyákra az hibajelet generál nekem? Van valami ami ezt a dkimenő dolgot kontrolálja, méri, felügyeli? Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Nakéremszééépen... Nem találtam ennek megfelelőbb topicot, ezért itt zavarok... Légzsák... Valaki épített már be esetleg közületek utólag? Van egy vezérlőm, egy kormányom a légzsákkal, valamint egy karvastagságú karácsony######erű kábelkötegem, biztosítéktáblástól, mindenestől (gyakorlatilag az egész műszerfal alatt futó kábelezés asszem). A sárga köteget (a légzsák kábelezés) nagyjából végignyomoztam már, de még mindig nem teljesen tiszta, hogy mi hova megy. Egy relé is van rajta, ami az A oszlop sokkábeles sarujába megy barna-fehér vezetékkel, a többi valahol a kötegben veszik el. Valamint: gyorsulás-lassulás érzékelő, egyéb kiegészítők nem kellenek ehhez vajon? Az övfeszítős téma sem teljesen tiszta nekem, mindenhol azt írják, a légzsákvezérlő jelére gyújt a pirotechnikai patron, bontós szerint semmi közük egymáshoz. Gondoltam, hogy szívás lesz, de azt nem, hogy ennyire... A ráadás már csak az lesz, ha a krományrudat is cserélni kell a légzsákoshoz :lol: Mi kell még, hogy egy CD-s Astrába beaktiváljam? Karcsi, Zotya nem akarjátok meglesni azt a köteget? Hátha kell valami... (Meg talán még segíteni is tudtok :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Nakéremszééépen... Nem találtam ennek megfelelőbb topicot, ezért itt zavarok... Légzsák... Valaki épített már be esetleg közületek utólag? Van egy vezérlőm, egy kormányom a légzsákkal, valamint egy karvastagságú karácsony######erű kábelkötegem, biztosítéktáblástól, mindenestől (gyakorlatilag az egész műszerfal alatt futó kábelezés asszem). A sárga köteget (a légzsák kábelezés) nagyjából végignyomoztam már, de még mindig nem teljesen tiszta, hogy mi hova megy. Egy relé is van rajta, ami az A oszlop sokkábeles sarujába megy barna-fehér vezetékkel, a többi valahol a kötegben veszik el. Valamint: gyorsulás-lassulás érzékelő, egyéb kiegészítők nem kellenek ehhez vajon? Az övfeszítős téma sem teljesen tiszta nekem, mindenhol azt írják, a légzsákvezérlő jelére gyújt a pirotechnikai patron, bontós szerint semmi közük egymáshoz. Gondoltam, hogy szívás lesz, de azt nem, hogy ennyire... A ráadás már csak az lesz, ha a krományrudat is cserélni kell a légzsákoshoz :lol: Mi kell még, hogy egy CD-s Astrába beaktiváljam? Karcsi, Zotya nem akarjátok meglesni azt a köteget? Hátha kell valami... (Meg talán még segíteni is tudtok :lol: ) Az egész műszerfal köteget elhoztad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Nakéremszééépen... Nem találtam ennek megfelelőbb topicot, ezért itt zavarok... Légzsák... Valaki épített már be esetleg közületek utólag? Van egy vezérlőm, egy kormányom a légzsákkal, valamint egy karvastagságú karácsony######erű kábelkötegem, biztosítéktáblástól, mindenestől (gyakorlatilag az egész műszerfal alatt futó kábelezés asszem). A sárga köteget (a légzsák kábelezés) nagyjából végignyomoztam már, de még mindig nem teljesen tiszta, hogy mi hova megy. Egy relé is van rajta, ami az A oszlop sokkábeles sarujába megy barna-fehér vezetékkel, a többi valahol a kötegben veszik el. Valamint: gyorsulás-lassulás érzékelő, egyéb kiegészítők nem kellenek ehhez vajon? Az övfeszítős téma sem teljesen tiszta nekem, mindenhol azt írják, a légzsákvezérlő jelére gyújt a pirotechnikai patron, bontós szerint semmi közük egymáshoz. Gondoltam, hogy szívás lesz, de azt nem, hogy ennyire... A ráadás már csak az lesz, ha a krományrudat is cserélni kell a légzsákoshoz :lol: Mi kell még, hogy egy CD-s Astrába beaktiváljam? Karcsi, Zotya nem akarjátok meglesni azt a köteget? Hátha kell valami... (Meg talán még segíteni is tudtok :lol: ) A gyorsulás-lassulás érzékelő biztos kell, láttam a Karcsi kocsijába. Este leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Az egész műszerfal köteget elhoztad? Jah, Zoli az egész köteget a kezembe nyomta... Vannak még olyan részei is, amik a motortérbe mennek ki :lol: Meg a biztitábla a két butanagy saruval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 A gyorsulás-lassulás érzékelő biztos kell, láttam a Karcsi kocsijába. Este leszel? Vazzeg, most jut eszembe, hogy péntek van... Mikor mentek? Nem kellett dolgozni mennem, úgyhogy okés a dolog... csak össze kell kapnom magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Vazzeg, most jut eszembe, hogy péntek van... Mikor mentek? Nem kellett dolgozni mennem, úgyhogy okés a dolog... csak össze kell kapnom magam. 8-ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Egy kérdés merült fel bennem, ha a trafó (fekete doboz a vezértengely ház jobb oldalán-ha szembe állok) nem ad mindíg ki feszültséget a gyertyákra az hibajelet generál nekem? Van valami ami ezt a dkimenő dolgot kontrolálja, méri, felügyeli? Nem. De rögtön érezni fogod, rángatni fog :lol: Nakéremszééépen... Nem találtam ennek megfelelőbb topicot, ezért itt zavarok... Légzsák... Valaki épített már be esetleg közületek utólag? Van egy vezérlőm, egy kormányom a légzsákkal, valamint egy karvastagságú karácsony######erű kábelkötegem, biztosítéktáblástól, mindenestől (gyakorlatilag az egész műszerfal alatt futó kábelezés asszem). A sárga köteget (a légzsák kábelezés) nagyjából végignyomoztam már, de még mindig nem teljesen tiszta, hogy mi hova megy. Egy relé is van rajta, ami az A oszlop sokkábeles sarujába megy barna-fehér vezetékkel, a többi valahol a kötegben veszik el. Valamint: gyorsulás-lassulás érzékelő, egyéb kiegészítők nem kellenek ehhez vajon? Az övfeszítős téma sem teljesen tiszta nekem, mindenhol azt írják, a légzsákvezérlő jelére gyújt a pirotechnikai patron, bontós szerint semmi közük egymáshoz. Gondoltam, hogy szívás lesz, de azt nem, hogy ennyire... A ráadás már csak az lesz, ha a krományrudat is cserélni kell a légzsákoshoz :lol: Mi kell még, hogy egy CD-s Astrába beaktiváljam? Karcsi, Zotya nem akarjátok meglesni azt a köteget? Hátha kell valami... (Meg talán még segíteni is tudtok :) ) Kormányoszlop is más a légzsákosnál. Kell még a kormányátvezető is hozzá. Amúgy meg egyszerű a kábelezése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Kormányoszlop is más a légzsákosnál. Kell még a kormányátvezető is hozzá. Amúgy meg egyszerű a kábelezése. Hát ez nem túl jó hír... Most bonthatom ki a komplett kormányoszlopot? Gondolom nem egyszerű, nem öt perc, s az ára sem két fillér lehet :lol: Akkor ide már kelleni fog a Mester :lol: Átvezető az melyik? A kormány alatt az a spirálrugós tárcsa? Olyanom van. Remélem még a kormányoszlop borítás is más... Kábelezés OKé lesz, azt már kitárgyaltuk a fiúkkal. De mi van az övfeszítőkkel? Azok akkor mégis ütésre nyílnak, nem elektronikusan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Azok akkor mégis ütésre nyílnak, nem elektronikusan? Az Omimban tuti nem ment bele semmi vezeték... tehát az indítása szerintem teljesen mechanikus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Hát ez nem túl jó hír... Most bonthatom ki a komplett kormányoszlopot? Gondolom nem egyszerű, nem öt perc, s az ára sem két fillér lehet :lol: Akkor ide már kelleni fog a Mester :lol: Átvezető az melyik? A kormány alatt az a spirálrugós tárcsa? Olyanom van. Remélem még a kormányoszlop borítás is más... Kábelezés OKé lesz, azt már kitárgyaltuk a fiúkkal. De mi van az övfeszítőkkel? Azok akkor mégis ütésre nyílnak, nem elektronikusan? Szia Thuby! Nem vagyok benne biztos, de szerintem a pirotechnikai patronok a gyorsulásra nyílnak mechanikusan, legalább is szerintem ez lenne a logikus, mert a vezetékek elöregednek, de a mechanika örök :) Nekem nincs lufi a kocsimban, de a patron ott van az ülések alatt, tehát szerintem semmi köze a lufinak az övfeszítőhöz! De az biztos, hogy amibe belevágtál nem lesz rossz móka, még akkor sem ha minden klappol az elsőre és nem állandóan a világító visszajelzőt fogod csak nézni. Sok sikert a műtéthez! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Sziasztok! Látott már valaki olyat, hogy a gyújtó trafóról lecsúszik a gyertyakábel? Mert nálam most ez a jelenség adodott és ezért éreztem azt mint ha nem ugy akarna menni a masina, szerintem időnként kapott szikrát a gyertya máskor meg nem! :lol: Az biztos, hogy vissza viszem a boltosnak, de ha nem cseréli ki lefejelem! :lol: Na mára ennyi volt az agresszivitás, a többit majd holnap! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Hát ez nem túl jó hír... Most bonthatom ki a komplett kormányoszlopot? Gondolom nem egyszerű, nem öt perc, s az ára sem két fillér lehet :lol: Akkor ide már kelleni fog a Mester :lol: Átvezető az melyik? A kormány alatt az a spirálrugós tárcsa? Olyanom van. Remélem még a kormányoszlop borítás is más... Kábelezés OKé lesz, azt már kitárgyaltuk a fiúkkal. De mi van az övfeszítőkkel? Azok akkor mégis ütésre nyílnak, nem elektronikusan? A kormányoszlopot nem olyan bonyolult szerintem cserélni. A műszerfalt sem kell szerintem megbontani, alulról be lehet támadni. Az övfeszítők mechanikusak, és a közhittel ellentétben nem pirotechnikai módon működnek, hanem egy előfeszített rugó van bennük :lol: Látott már valaki olyat, hogy a gyújtó trafóról lecsúszik a gyertyakábel? Mert nálam most ez a jelenség adodott és ezért éreztem azt mint ha nem ugy akarna menni a masina, szerintem időnként kapott szikrát a gyertya máskor meg nem! :P Az biztos, hogy vissza viszem a boltosnak, de ha nem cseréli ki lefejelem! :) Na mára ennyi volt az agresszivitás, a többit majd holnap! Az utángyári átok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Nekem nincs lufi a kocsimban, de a patron ott van az ülések alatt Mé? Katapult is van benne? :lol: Látott már valaki olyat, hogy a gyújtó trafóról lecsúszik a gyertyakábel? Nem tudom miféle-fajta gyújtótrafó lehet de beletekerted azt a kábelt vagy csak szimplán beledugtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Mé? Katapult is van benne? :lol: Nem tudom miféle-fajta gyújtótrafó lehet de beletekerted azt a kábelt vagy csak szimplán beledugtad? Szia Sanci! Csak bedugtam, de most nézem a szerelésin, hogy hogyan is vagyon ennek az összerakása :lol: Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Azt biza bele kell csavarni ha jól sejtem. Sokáig nekem sem volt dolgom bengás gépekkel azt mikor gyertyakábelt cseréltem a simsonon hol ment hol nem -utólag jutott eszembe ezeket a vackokat nem csak bele kell nyomni és hali hanem nyomva csavarni ugyanis a közepében a tüske egy menetes kis szár -tuti kontakthiba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts