Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Mostmár felpiszkáltatok agyilag, úgyhogy kiszaladtam a Bárdiba és vettem egy tolatólámpa kapcsolót :lol: Facet típusú, szép réz-színű (még :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Mostmár felpiszkáltatok agyilag, úgyhogy kiszaladtam a Bárdiba és vettem egy tolatólámpa kapcsolót :) Facet típusú, szép réz-színű (még :lol: ). Mi píz vót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Mi píz vót? :lol: 2 fóórint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 2 fóórint :lol: De most komolyan! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 De most komolyan! :lol: :lol: Komolyan 2.000 HUF volt. A C@talógus áruházukban 1900 körül van, de most vásároltam náluk először. Elvileg ha többször veszek, akkor van kedvezmény. De lehet, hogy azért beregisztrálok az oldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Komolyan 2.000 HUF volt. A C@talógus áruházukban 1900 körül van, de most vásároltam náluk először. Elvileg ha többször veszek, akkor van kedvezmény. De lehet, hogy azért beregisztrálok az oldalra. Nekem is lenne kedvezmény itt Győrben többhelyen is csak a tagságit kéne kiperkálni. Most már muszáj lesz, mert jövőre fékfelújitás lesz, jól jön a kedvezmény. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 A váltó elején találod a kapcsolót. Ha lehúzod róla a csatlakozót, és rövidrezárod az érintkezőket, akkor elvileg világítani kell a tolatólámpának. Na azt add össze: nekem jó a kapcsoló elöl,kimértem,izzók is jók,mégsem világít.Na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Na azt add össze: nekem jó a kapcsoló elöl,kimértem,izzók is jók,mégsem világít.Na? És a vezetéket is megnézted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 És a vezetéket is megnézted már? Arra lusta voltam,de pár hete még müködött. :lol: Honnan kap ez áramot? Biztije van? Elvileg a kapcsoló csak testet kapcsol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Na azt add össze: nekem jó a kapcsoló elöl,kimértem,izzók is jók,mégsem világít.Na? Nem biztos, hogy jó a kapcsoló. Amikor kiszereltem és kimértem szakadásmérővel, az enyémnél is sípolt, ha benyomtam. Viszont lehetett érezni, hogy a rugója már elég szar és egyáltalán szét van lazulva az egész. Néha kivillant a tolatólámpa, amikor rükit kapcsoltam, de el is aludt, ahogy elindultam vele. Úgy is nézted már, ahogy veled néztük az enyémen a múltkor? Rövidrezárni a csatit (gyújtás rá, rükibe rakni) és világít e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Nem biztos, hogy jó a kapcsoló. Amikor kiszereltem és kimértem szakadásmérővel, az enyémnél is sípolt, ha benyomtam. Viszont lehetett érezni, hogy a rugója már elég szar és egyáltalán szét van lazulva az egész. Néha kivillant a tolatólámpa, amikor rükit kapcsoltam, de el is aludt, ahogy elindultam vele. Úgy is nézted már, ahogy veled néztük az enyémen a múltkor? Rövidrezárni a csatit (gyújtás rá, rükibe rakni) és világít e? Igen!Úgysem vílágít... :lol: Felidegel és új kábelt húzok be neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Biztije van? Van biztije, szerintem kezd azzal a szerelést, én épp tegnap cseréltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Arra lusta voltam,de pár hete még müködött. :lol: Honnan kap ez áramot? Biztije van? Elvileg a kapcsoló csak testet kapcsol... Lehet még vez szakadás, vagy kh a motor csatinál (kerek fekete csatlakozó a bal nyúlványon, a váltó felett). Vagy a másik csatlakozás az A oszlop alatti. Van biztije, a 20-as. Nem a kapcsoló áramot kapcsol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Nem biztos, hogy jó a kapcsoló. Amikor kiszereltem és kimértem szakadásmérővel, az enyémnél is sípolt, ha benyomtam. Viszont lehetett érezni, hogy a rugója már elég szar és egyáltalán szét van lazulva az egész. Néha kivillant a tolatólámpa, amikor rükit kapcsoltam, de el is aludt, ahogy elindultam vele. Úgy is nézted már, ahogy veled néztük az enyémen a múltkor? Rövidrezárni a csatit (gyújtás rá, rükibe rakni) és világít e? ehhez minek kell rükibe rakni? :lol: csak bele egy rövidzár, gyújtás rá és világítani kell a lámpáknak hátul.... Egyébként ez csak akkor lenne test kapcsolós, ha csak egy vezetékes...ha 2, akkor pozitívot szaggatja csak...ezért lehet rövidzárral tesztelni :) a kábelt is pofon egyszerű kimérni...egyik szálon lönnie kell a kapcsolt pozitívnak (15), a másikon pedig el megy a lámpához... 1. a bejövőt simán gyújtás rá és megkeres melyiken van fesz a testhez képest 2. ha rövidre zártad a kapcsoló helyén, akkor hátul a lámpánál ott kell lennie a fesznek a gáz ott kezdődik, ha nincs fesz egyiken sem az 1 pontnál...biztiket végig nézni, illetve megkeresni melyik tartozik oda, innetől már érdekesebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 ehhez minek kell rükibe rakni? :lol: csak bele egy rövidzár, gyújtás rá és világítani kell a lámpáknak hátul.... Egyébként ez csak akkor lenne test kapcsolós, ha csak egy vezetékes...ha 2, akkor pozitívot szaggatja csak...ezért lehet rövidzárral tesztelni :) a kábelt is pofon egyszerű kimérni...egyik szálon lönnie kell a kapcsolt pozitívnak (15), a másikon pedig el megy a lámpához... 1. a bejövőt simán gyújtás rá és megkeres melyiken van fesz a testhez képest 2. ha rövidre zártad a kapcsoló helyén, akkor hátul a lámpánál ott kell lennie a fesznek a gáz ott kezdődik, ha nincs fesz egyiken sem az 1 pontnál...biztiket végig nézni, illetve megkeresni melyik tartozik oda, innetől már érdekesebb :lol: Ott a pont. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Lehet még vez szakadás, vagy kh a motor csatinál (kerek fekete csatlakozó a bal nyúlványon, a váltó felett). Vagy a másik csatlakozás az A oszlop alatti. Van biztije, a 20-as. Nem a kapcsoló áramot kapcsol. :) Akkor érdekes,mert én testet mértem a kapcsolón... :lol: Lehet átvezet a test felé és ez a gond? :lol: Lehet az A oszlopnál lesz a gond,mert hiába zárom a csatiban rövidre,nem világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 ehhez minek kell rükibe rakni? hogy több mindent tudjak írni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 hogy több mindent tudjak írni :lol: a leglényegesebbet meg kihagytad belőle...mérés közben 100 km/h -val kell haladni hátrafelé, miközben vki megnézi, hogy világít e, mert alacsonyabb sebességnél ne is várd hogy világítson :P milyen szaki az ilyen aki ilyet nem tud? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 biztiket végig nézni, illetve megkeresni melyik tartozik oda, innetől már érdekesebb :lol: Na ez az amit nem találtam,de érdekes módon a szivargyujtómból is elment a delej és úgy rémlik az astrán is ilyen jelenség volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Nekem is lenne kedvezmény itt Győrben többhelyen is csak a tagságit kéne kiperkálni. Most már muszáj lesz, mert jövőre fékfelújitás lesz, jól jön a kedvezmény. :P Jókor jut már eszedbe! :) Mikor már a fél autót kicserélted. Kiszámoltad már eddig mennyit spóroltál volna meg 5000 pízír? :lol: Nekem kb 3x-osa jött vissza eddig. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Lehet hogy buta kérdés, de azért megkérdezem :lol: Lehetek én is Magyarországon klubtag? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Jókor jut már eszedbe! :P Mikor már a fél autót kicserélted. Kiszámoltad már eddig mennyit spóroltál volna meg 5000 pízír? :) Nekem kb 3x-osa jött vissza eddig. :lol: :o :P Az az igazság, hogy a legtöbb alkatrészt Hening cartárs szerezte. :lol: Csak egy-két apróságot vettem én. Levegőszűrő, AC-pumpa, ablaktörlő....stb. De jövőre megpróbálok a saját lábamon megállni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Akkor érdekes,mert én testet mértem a kapcsolón... :lol: Lehet átvezet a test felé és ez a gond? :lol: Lehet az A oszlopnál lesz a gond,mert hiába zárom a csatiban rövidre,nem világít. Akkor lehet az a gond, és kiverte a biztit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Az az igazság, hogy a legtöbb alkatrészt Hening cartárs szerezte. :lol: Csak egy-két apróságot vettem én. Levegőszűrő, AC-pumpa, ablaktörlő....stb. De jövőre megpróbálok a saját lábamon megállni. :P Az jó lenne. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 .......megpróbálok a saját lábamon megállni. :lol: ez lesz az új évi fogadalmad? :) egy buli után... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts