Guest Sanci Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Mondjuk így is ki lehet szedni de mi lenne ha egyszer neki is esnétek előre megfontolt szándékkal elkövetett brutális szétszedés alapos gyanújával? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 kiszedővillák Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 nagyon szenvedtek ezzel a rádióval :lol: amit Stefan linkelt kiszedőt, azzal kb 5perc alatt kiszedtem, persze párszor szidtam az anyukáját mikor kiakadt énmeg elterültem hátra...de végül kijött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 párszor szidtam az anyukáját mikor kiakadt énmeg elterültem hátra... :lol: :lol: :) Nekem elég volt pár szál drót meg egy értelmes csavarhúzó és ha nem is szépen de a magnó egyben, a keretje meg kicsit összehajolgatva jött ki. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 nagyon szenvedtek ezzel a rádióval :) amit Stefan linkelt kiszedőt, azzal kb 5perc alatt kiszedtem, persze párszor szidtam az anyukáját mikor kiakadt énmeg elterültem hátra...de végül kijött :lol: Ezért jó a kisautó. Nincs hely hátul elterülni. Persze szar a hátsó ajtón keresztül rádiót kiszedni... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djcaracas Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szintén zenész, az előbb hirtelen felindultságból kirohantam, négy szöget bedug, kesztyűtartó kiszed, onnan megtol, és meg se mozdult a nyomorult. Megvárom amíg hazajön a család, hátha kell a kocsi, és ha nem, kirobbantom a helyéről a középkonzolt!!!! :lol: NA SIKERÜÜÜLT. kIJÖTT A RÁDIÓ. az a lényege hogy amikor belenyomkodtam a szögeket a lyukba, akkor a szög helye ugy betámasztott a rögzítőpöcök mögötti mémlemezbe. és ugy biztosan nem volt utjában semmi. próbálgasd most én is a kesztyűtartón keresztül próbáltam és bevált Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: :lol: :) Nekem elég volt pár szál drót meg egy értelmes csavarhúzó és ha nem is szépen de a magnó egyben, a keretje meg kicsit összehajolgatva jött ki. :P nekem sajna kellett a keret, szépen egészségesen, mert a dzsári cédéeröccá ment vissza :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 ...most én is a kesztyűtartón keresztül próbáltam és bevált kipufogón keresztül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djcaracas Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 kipufogón keresztül? :lol: az lett volna az igazi mulatság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djcaracas Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 már csak azt kell megoldanom, hogy gyújtás nélkül is múkodjon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 már csak azt kell megoldanom, hogy gyújtás nélkül is múkodjon :lol: A következő kihívás! :) Jobb ha tőlem tudod, ha elkezdted, soha nem lesz vége! Én sem végzek soha a kocsi szerelésével, csak abbahagyom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 üdvözlet! Egy olyan kérdésem lenne hogy nem ég tolató lámpám, és a biztositéknak és izzónak semmi baj és szerintem a tolató lámpa kapcsoloja ment tönkre. Gondolom a váltó környékén van valahol. a kérdésem az lenne hogy pontosan hol van, és hogy tudom elérni, lecsekkolni hogy mi a helyzet. mert a másik lehetőség hogy madzag szakadt meg valahol :(sajnos mind a kettő nem ég:( előre is köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 üdvözlet! Egy olyan kérdésem lenne hogy nem ég tolató lámpám, és a biztositéknak és izzónak semmi baj és szerintem a tolató lámpa kapcsoloja ment tönkre. Gondolom a váltó környékén van valahol. a kérdésem az lenne hogy pontosan hol van, és hogy tudom elérni, lecsekkolni hogy mi a helyzet. mert a másik lehetőség hogy madzag szakadt meg valahol :(sajnos mind a kettő nem ég:( előre is köszi a választ. A váltó elején találod a kapcsolót. Ha lehúzod róla a csatlakozót, és rövidrezárod az érintkezőket, akkor elvileg világítani kell a tolatólámpának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 A váltó elején találod a kapcsolót. Ha lehúzod róla a csatlakozót, és rövidrezárod az érintkezőket, akkor elvileg világítani kell a tolatólámpának. mármint a váltóbot elején? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 mármint a váltóbot elején? A motortérben a váltón elölről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 köszi srácok! holnap meg is megkukkerolom mi a szitu. amúgy valakinek volt már hasonló problámja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 köszi srácok! holnap meg is megkukkerolom mi a szitu. amúgy valakinek volt már hasonló problámja? volt nekem is ,mikor megvettem a verdát , kapásból ezt is cserélni kellett, a napokban pedig biztijét kellett cserélni, tehát nem vagy egyedül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Nekem is volt de vagy itt vagy a seb.váltó topicba leírtam, hogy mit csináltam vele és megmentett egy kis kiadástól. Lehet csak meg kellett volna petróleummal vagy gázolajjal tisztogatni a váltón belül eső részét -nekem ennyi gondja volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Nekem is volt de vagy itt vagy a seb.váltó topicba leírtam, hogy mit csináltam vele és megmentett egy kis kiadástól. Lehet csak meg kellett volna petróleummal vagy gázolajjal tisztogatni a váltón belül eső részét -nekem ennyi gondja volt. :lol: Még nem késett le semmiről, nem hiszem hogy korán reggel elrohant a bótba új kapcsolót venni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 hát még nem időm megnézni. első a munka; Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 ... amúgy valakinek volt már hasonló problámja? Nekem még most sem világít, mert lusta vagyok venni kapcsolót és kicserélni, pedig az esti beállásnál mindíg eszembe jut :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Mert zseblámpával könnyebb, ugye? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Mert zseblámpával könnyebb, ugye? :lol: :) :P Meg erotikusabb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Milyen izzu van nektek a tolatóba? pl nekem amikro világított akkor se adott nagyon nagy fényt sötétben tolatásnál. Mondjuk a sedán-okon kisebb is a bura rész a tolatónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 21W-os. Lehet neked már bekormolt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts