zotya975 Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Elcseréltem az Astrára. :lol: :lol: Bocs ,nemakartam a lelkivilágodba gázolni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Bocs ,nemakartam a lelkivilágodba gázolni! :lol: Megteszi ő azt magának! :lol: Szerintem jobban járt,mint az öreg omival! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Amikor Soltvadkerten láttam azt az Omegát akkor szép volt. :lol: Tiv! Lelaktad bazz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Amikor Soltvadkerten láttam azt az Omegát akkor szép volt. :lol: Tiv! Lelaktad bazz? :lol: Nem volt annak különösebb baja,csak az ótómata váltó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Nem volt annak különösebb baja,csak az ótómata váltó. :lol: Az volt a legbiztosabb pontja. :) Imádtam. Amugy nem volt semmi baja. Csak ugy alakultak a dolgok, hogy egy igénytelen strapabíró, és felettébb olcsón üzembentartható autóra volt szükségem. Na az Omi nem ez a kategória. De mint mondtam, lesz még nekem Omegám. Mégpedig autómata. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Sziasztok! Újdonsült F-Astrámba szeretném kicserélni a gyári (Blaupunkt Car300 vagymi :lol: egy masikra. A problémám az hogy ha kiveszem akkor nem lesz letiltva egy két dolog az autóba??? Mondjuk az indítás az Immo miatt ? Üdv! M.Feri Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 nem lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 nem lesz. :lol: Rendben. Köszönöm a gyors választ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Rendben. Köszönöm a gyors választ :lol: Majd írd meg ki sikerült-e szedni mertén ki akartam venni ízzócseréhez, de sehogyse ment. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Majd írd meg ki sikerült-e szedni mertén ki akartam venni ízzócseréhez, de sehogyse ment. :lol: Megoldás. Csak neked, csak most! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Majd írd meg ki sikerült-e szedni mertén ki akartam venni ízzócseréhez, de sehogyse ment. :lol: Van még az autódon olyan alkatrész amit nem akartál még kiszedni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Megoldás. Csak neked, csak most! :lol: Nem műkszik, sőt előrehúztam a középsőgonzolt, rásagítettem hátulról :P de meg se mozdult. Van még az autódon olyan alkatrész amit nem akartál még kiszedni? :) Talán a sebességváltó. Az a típusú fiúgyerek ( vagy hülyegyerek? :lol: ) vagyok aki olyan mindent-szétszedős, aztán vagy összerakós, vagy nem. Egyszerűen nem bírom megállni hogy ne nézzem meg milyen bellül. Főleg ha vmi nem működik tökéletesen, hátha meg tudom csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 :P Légy kicsit kreatívabb! :lol: Csavarhúzó, kisebb spájszervas és egyéb célszerszám használata nem tiltott! Spec nekem se volt egyszerű kipecázni belőle. Hadd ne emlékeztesselek az "oboázós" akciódra. :P :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Hello! Gondom, hogy a fűtő ventillátor első fokozata nem működik. Ma rászántam magam kiszedtem az ellenállást, nagyon ramatyul nézett ki, rámértem a hőbiztosítékra, az jó volt, megtisztogattam az érintkezőket, mind csupa rozsda volt. Sajnos ezzel nem oldódott meg a probléma. Kiszereltem a fokozat kapcsolót is, megmértem, kapcsolt rendesen minden fokozatot. A kapcsolóhoz vezető kábelben mértem feszültséget a +12V-hoz, a 2. és 3. fokozatnál kb 12V, de az 1. érintkezőjén csak 1.5V. Maga az ellenállás lehet hibás? Meg tudnátok adni milyen értékeket lehet mérni az egyes lábain az ellenállásnak. Egyéb tippek? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 :o Légy kicsit kreatívabb! ;) Csavarhúzó, kisebb spájszervas és egyéb célszerszám használata nem tiltott! Spec nekem se volt egyszerű kipecázni belőle. Hadd ne emlékeztesselek az "oboázós" akciódra. :P :lol: :) :P Az neki mindíg megy. :P Esetleg tehetne a műszerfal mögé egy 7,5 dekás trotilt, a megfelelő gyutaccsal, gyujtózsinórral. Az minde bizonnyal segítene a dolgon. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Az neki mindíg megy. :lol: Esetleg tehetne a műszerfal mögé egy 7,5 dekás trotilt, a megfelelő gyutaccsal, gyujtózsinórral. Az minde bizonnyal segítene a dolgon. :lol: :) Netán tudsz is hozni este? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Netán tudsz is hozni este? :lol: Nem, szenveeeeeedj. :P :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Az neki mindíg megy. :lol: Esetleg tehetne a műszerfal mögé egy 7,5 dekás trotilt, a megfelelő gyutaccsal, gyújtózsinórral. Az minden bizonnyal segítene a dolgon. :lol: :) Ehh, ezen olyan jót röhögtem, hogy a sebesre égett szemem is belefájdult és könnyezett mindkét ok miatt. Elég lenne oda 2-3 deka is, tenné az is a hatást. :P :P :lol: ne szenvedjen már ennyit vele szegény! :P :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Ehh, ezen olyan jót röhögtem, hogy a sebesre égett szemem is belefájdult és könnyezett mindkét ok miatt. Elég lenne oda 2-3 deka it, tenné az is a hatást. :lol: :lol: :) ne szenvedjen már ennyit vele szegény! ;) :lol: :o :P Olyan kiszerelés nincs. A legkissebb az általam említett. :D Mondjuk használat után kicsit macerás visszarakni a műszerfalat. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 :lol: :) :P El lehet azt fűrészelni csak nehogy szikrát kapjon :P bár akkor nem sok gondja lesz a szerelgetéssel a továbbiakban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 :lol: :) :P El lehet azt fűrészelni csak nehogy szikrát kapjon :P bár akkor nem sok gondja lesz a szerelgetéssel a továbbiakban. :lol: Nem igazán lehet fűrészelni, mert ha elszakad a papír, könnyen porlad. Ebként csak szúrólángra robban. Simán meggyújthatod, legfeljebb elolvad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Olyan kiszerelés nincs. A legkissebb az általam említett. :P Mondjuk használat után kicsit macerás visszarakni a műszerfalat. :lol: :lol: Miért lenne macerás? Csak némi utánjárást igényel. Utánjárok merre repültek szétt a darabok. Kicsit OFF, de amikor kikerültem falura és megejtettem az első favágásom, mint a mesében elrapült a balta feje a szomszédba. Fél évvel később nyáron Feri bácsi nyírta a füvet, naaaagy csattanás, hát mi a franc? eltört a fűnyírókés. Én meg átszóltam.: hát megtalálta? Visszakaphatnám? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Miért lenne macerás? Csak némi utánjárást igényel. Utánjárok merre repültek szétt a darabok. Kicsit OFF, de amikor kikerültem falura és megejtettem az első favágásom, mint a mesében elrapült a balta feje a szomszédba. Fél évvel később nyáron Feri bácsi nyírta a füvet, naaaagy csattanás, hát mi a franc? eltört a fűnyírókés. Én meg átszóltam.: hát megtalálta? Visszakaphatnám? :) Hűűűűűűjeeee. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 1 óra harc után sem engedi el a drágám a CAR300-at :lol: 4db ívhegesztő pálcáját (csak a hozaganyagot) dugtam bele... kb 40mm mélyre hatoltak, itt vmi 140-160mm ről volt szó nem ? de a lényeg hogy meg sem mozdul, kb 1-2mm-t enged a rádió meg kb ugyanennyit a középkonzol. pedig kiszedtem a kesztyűtartót is és kutyapózban hátulról támadtam meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 1 óra harc után sem engedi el a drágám a CAR300-at :lol: 4db ívhegesztő pálcáját (csak a hozaganyagot) dugtam bele... kb 40mm mélyre hatoltak, itt vmi 140-160mm ről volt szó nem ? de a lényeg hogy meg sem mozdul, kb 1-2mm-t enged a rádió meg kb ugyanennyit a középkonzol. pedig kiszedtem a kesztyűtartót is és kutyapózban hátulról támadtam meg :lol: Opel szervízben kiszedik neked, szerintem az a legegyszerűbb. Amikor én cseréltem a fejegységet, azt mondták, hogy a kivétele annyira piti meló, hogy ingyen megcsinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts