zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 És milyen? Korrektül világít? Azt nem tudom annyira friss volt, még nem volt beszerelve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Amúgy az előbb mutatta meg a Karcsi az új Omi belső világítását. Nem mondom meg mennyibe került arassa le Ő a babérokat. :lol: Mondtam én: ... Amúgy a bontóból lehet, hogy occsóbbé megszerzed. Meg a Karcsi is mondta, hogy majd elhozza egy ezresért. Ezért jó, ha az embernek van egy jól bejáratott bontós ismerőse :) De a pécsiek sajnos nem ilyenek! Drágábban akarják eladni a bontott szarokat, mint amennyiért a megfelelő helyen újat vehetsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Azt nem tudom annyira friss volt, még nem volt beszerelve. :lol: Kareszt ismerve még ma bent lesz. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Meg a Karcsi is mondta, hogy majd elhozza egy ezresért. Várd ki a végét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Ha nem gyári ködlámpát teszek előre be hanem csak valami különállót és mellé szerzek gyári ködlámpa kapcsolót akkor azzal lehet vezérelni ugye? Szóval mit hova kell majd kötni? :lol: (Gyári ködlámpával egy bajom van, hogy lökhárító is kellene hozzá, úgy meg kétszer annyiba kerül mint egy különálló) Sajna a villanyos dolgokban nem vagyok nagyon jártas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Ha nem gyári ködlámpát teszek előre be hanem csak valami különállót és mellé szerzek gyári ködlámpa kapcsolót akkor azzal lehet vezérelni ugye? Szóval mit hova kell majd kötni? :lol: (Gyári ködlámpával egy bajom van, hogy lökhárító is kellene hozzá, úgy meg kétszer annyiba kerül mint egy különálló) Sajna a villanyos dolgokban nem vagyok nagyon jártas. Állítólag a ködlámpa helye mindegyik lökösben megvan belül, csak ki kell vágni, és mehet bele a gyári. A vezérléséhez (a gyári megoldással) kell a biztitáblába 2db kis relé is, mert az első ködlámpásoknál a hátsó ködzárófényt is relé vezérli, alapból meg nincs benne egyik sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Állítólag a ködlámpa helye mindegyik lökösben megvan belül, csak ki kell vágni, és mehet bele a gyári. A vezérléséhez (a gyári megoldással) kell a biztitáblába 2db kis relé is, mert az első ködlámpásoknál a hátsó ködzárófényt is relé vezérli, alapból meg nincs benne egyik sem. Ha ez valóban így van akkor lehet megpróbálkozom a gyárival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ...Meg a Karcsi is mondta, hogy majd elhozza egy ezresért. Ezért jó, ha az embernek van egy jól bejáratott bontós ismerőse :P De a pécsiek sajnos nem ilyenek! Drágábban akarják eladni a bontott szarokat, mint amennyiért a megfelelő helyen újat vehetsz! :lol: Még annyi sem volt. Egészen pontosan NULLA forintba került. Kareszt ismerve még ma bent lesz. :lol: :) És tudja, és tudja...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nem tudja valaki hogy a fényszóró állásszög állito be van e vezetékelve elöre? Mert nekem benne van a csatlakozo meg minden csak maga a kapcsolo nincs benne! Nekem csak a műszerfali vezetékek voltak benne. Az előre menőt be kellett húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Még annyi sem volt. Egészen pontosan NULLA forintba került. És tudja, és tudja...... :lol: Bakker! Ha reggel kimegyek lenne egy Omi lámpám, meg egy törött orrom, de ezt a képet most én mutogatnám! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Bakker! Ha reggel kimegyek lenne egy Omi lámpám, meg egy törött orrom, de ezt a képet most én mutogatnám! :lol: :P Neeeeem, csak egy törött orrod. A lámpát elvettem volna. :lol: :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Neeeeem, csak egy törött orrod. A lámpát elvettem volna. :lol: :P :) Szép kis barát mondhatom! :lol: Szerzek én ennél szebbet is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Szép kis barát mondhatom! :lol: Szerzek én ennél szebbet is! :) Ha tudsz. :P :lol: Féklámpa kapcsolót kicserélted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Még annyi sem volt. Egészen pontosan NULLA forintba került. És tudja, és tudja...... :) Csak egyszerűen rá kell kötni az eredeti vezetékeit és be kellett illeszteni a régi helyére? Jól néz ki. :lol: Mi az a tükör fölött? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Csak egyszerűen rá kell kötni az eredeti vezetékeit és be kellett illeszteni a régi helyére? Jól néz ki. :lol: Mi az a tükör fölött? :lol: Adni kellett neki egy direkt testet, meg az eredeti tápról még egy vezetékkel át kellett vinni a pluszt egy másik kapocsra. Az meg a riasztóm érzékelője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nekem a másolt kulcsot gyújtásra téve elkezd villogni a sárga lámpa, inditózáskor pedig csak hajt, nem is indul be egy pillanatra sem és nem is sötétül el a műszerfal. Nálam is így van... Még annyi sem volt. Egészen pontosan NULLA forintba került. És tudja, és tudja...... :) Ejha.. Jópofa lett.. jobb, több fénye van mint az eredetinek? És mi van alatta a tökör fölött ha jól látom Bosch felirattal? :lol: Látom máá.. mi az ultrahang? vagy valami optikus? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Ha tudsz. :) :lol: Féklámpa kapcsolót kicserélted már? Hááát... izééé...még nem, fel kellett ásnom a kertet, meg asszony dolgozik, én nézem át a leckét, mosogatok, stb.stb. :lol: Majd holnap! Ha több lesz mint 3 fok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nálam is így van... Ejha.. Jópofa lett.. jobb, több fénye van mint az eredetinek? És mi van alatta a tökör fölött ha jól látom Bosch felirattal? :lol: Látom máá.. mi az ultrahang? vagy valami optikus? :) Talán picivel több fénye van, de csak ha a két szélső is be van kapcsolva. (+2X5W, asszem) Előbbi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nna efajta lámpics lesz nekem is bent, feltéve ha egyszer ideér a nagyfaluból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 És tudja, és tudja...... :P Tök jóó.:) Ilyen nekem is volt, igaz lógott rajta egy B omi. :P Te ezt laptoppal vezérled? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Tök jóó.:P Ilyen nekem is volt, igaz lógott rajta egy B omi. :P Te ezt laptoppal vezérled? :lol: :) Nanáááááá. Mindent. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Tök jóó.:P Ilyen nekem is volt, igaz lógott rajta egy B omi. :P Te ezt laptoppal vezérled? :lol: :lol: Rá volt nőve egy Omi... ez gáz! És hogy szabadultál meg tőle? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Még annyi sem volt. Egészen pontosan NULLA forintba került. És tudja, és tudja...... :lol: És volt pofája nagybetűvel írni, sőt, még pirossal ki is emelte! :lol: :) Nyögdíjas buherátor! :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 És volt pofája nagybetűvel írni, sőt, még pirossal ki is emelte! :lol: :P Nyögdíjas buherátor! :P :lol: De van ámmmmmm. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Rá volt nőve egy Omi... ez gáz! És hogy szabadultál meg tőle? :) Elcseréltem az Astrára. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts