hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 A genyó!! Tényleg leütötte Karesz elől. :lol: :) :P Nem baj, majd legközelebb, ha talizunk, úgyis kiszedem a kocsijából. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nem baj, majd legközelebb, ha talizunk, úgyis kiszedem a kocsijából. :lol: :) Szúszá, biztos lesz még ilyen cucc eladó...legalábbis remélem, mert nekem is kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Szúszá, biztos lesz még ilyen cucc eladó...legalábbis remélem, mert nekem is kell. :lol: Holnap kimegyek a bontós haveromhoz, áll nála egy B omi. Elhozom tőle, ha még benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Holnap kimegyek a bontós haveromhoz, áll nála egy B omi. Elhozom tőle, ha még benne van. Honap mikor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Holnap kimegyek a bontós haveromhoz, áll nála egy B omi. Elhozom tőle, ha még benne van. Szerintem hozz legalább hármat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Honap mikor? :lol: Nem tudom, vmikor délelőtt. Előtte úgyis fel kell hívnom, hogy kinn van-e. Szerintem hozz legalább hármat. :lol: Jó bolt lenne, de csak 1 omi van nála. Lámpája meg nem is biztos, hogy megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Na a végén ki kell szednem mert mindenkinek ilyen lesz. :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 nyugi nekem tuti nem lesz olyan nekem ez tökéletesen megfelel ami van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Na a végén ki kell szednem mert mindenkinek ilyen lesz. :lol: :lol: :) :P Láttam nála vectrába valót is, de az nem tetszett annyira mint ez. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Jó bolt lenne, de csak 1 omi van nála. Lámpája meg nem is biztos, hogy megvan. Akkor fénymásolni kell belőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nem tudom, vmikor délelőtt. Előtte úgyis fel kell hívnom, hogy kinn van-e. Megyek holnap délelőtt Győrbe az elosztófedélért, meg a rotorért, majd odalépek, mint tudod, nekem meg féklámpakapcsoló kéne, meg cső a kertrgáz szűrőhöz. Majd hívlak. Omilámpa? Hmmm... csak nehogy előtted érjek oda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Én Tatabányára megyek reggel de nekem nem kell semmi bontóbol. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Én Tatabányára megyek reggel de nekem nem kell semmi bontóbol. :lol: :lol: Oké, oké....várj nézem a listát...akkor rtominak semmi, kihúztalak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Megyek holnap délelőtt Győrbe az elosztófedélért, meg a rotorért, majd odalépek, mint tudod, nekem meg féklámpakapcsoló kéne, meg cső a kertrgáz szűrőhöz. Majd hívlak. Omilámpa? Hmmm... csak nehogy előtted érjek oda! :lol: Akkor orrba váglak. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nem baj, majd legközelebb, ha talizunk, úgyis kiszedem a kocsijából. :lol: :P Ha kell, a Tiéd lehet :lol: Ötezerért :P (Nem ám! :) ) De tényleg. Szóltam, hogy ha nem sietsz, akkor az enyém lesz :lol: Amúgy a bontóból lehet, hogy occsóbbé megszerzed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Akkor orrba váglak. :lol: :lol: Könnyen beszélsz! Soha nem ütnék meg egy nyugdíjjast! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ha kell, a Tiéd lehet :P Ötezerért :P (Nem ám! :) ) De tényleg. Szóltam, hogy ha nem sietsz, akkor az enyém lesz :lol: Amúgy a bontóból lehet, hogy occsóbbé megszerzed. Ha nem lesz, akkor nem lesz. :lol: Lehet adok érte egy ezrest a havernak. :lol: Ha van neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Könnyen beszélsz! Soha nem ütnék meg egy nyugdíjjast! :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 ez tényleg jó vicc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ha kell, a Tiéd lehet :P Ötezerért :) (Nem ám! :lol: ) De tényleg. Szóltam, hogy ha nem sietsz, akkor az enyém lesz :lol: Amúgy a bontóból lehet, hogy occsóbbé megszerzed. Mázlista.:-) Én is nézegettem azt. De korábban mintha 6 ezret kért volna érte valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Mázlista.:-) Én is nézegettem azt. De korábban mintha 6 ezret kért volna érte valaki. Fent van még az is. Ma végignéztem az opel keresőszóra kidobott 87 oldalt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 6 ezerért még fenn is lesz egy darabig szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Fent van még az is. Ma végignéztem az opel keresőszóra kidobott 87 oldalt. :lol: lámpa Ez sem rossz szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 nah ez azé kicsit másabb már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 nah ez azé kicsit másabb már :lol: Másabb de legalább nem az a halovány mint most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts