zotya975 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Igen van, nem rég vettem, holnap akarom bekötni :) (Ezért kerestem rá a témára :lol: ) Hát ez tök jó! Esetleg kaphatnánk pár képet? Csak a lámpáról, meg beépítve is. Légyszi, légyszi, léééégysziiiii! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Hát ez tök jó! Esetleg kaphatnánk pár képet? Csak a lámpáról, meg beépítve is. Légyszi, légyszi, léééégysziiiii! :lol: Majd holnap! :) Sötétben nem megyek ki fotózni, mert hülyének néznek az emberek (bár nem sokat tévednek, mert már nem 1x buheráltam este a sötét parkolóban :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Majd holnap! :) Sötétben nem megyek ki fotózni, mert hülyének néznek az emberek (bár nem sokat tévednek, mert már nem 1x buheráltam este a sötét parkolóban :lol: ) Köcce, várjuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Találtam a kocsi alatt egy csatit ami nincsen összedugva. Bandi szerint nem baj. Vélemény? Két vastag vezetéke van. Egy barna és egy piros-fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Király, még szerencse hogy a két kiscsávó hátul nem ülteti meg annyira a kocsi farát, hogy két percenkét fényszoró magasságot kelljen állítani. :lol: De a lehetőséged már megvan hozzá. Ködlámpa? Nemsokára. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Találtam a kocsi alatt egy csatit ami nincsen összedugva. Bandi szerint nem baj. Vélemény? Két vastag vezetéke van. Egy barna és egy piros-fehér. http://opeltomi.uw.hu/alulcsati2.jpg Ez konkrétan hol is van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ez konkrétan hol is van? :lol: A balos ködlámpa mögött. Itt van két kürt felette és mellette megy akülső hőmérő vezetéke is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Találtam a kocsi alatt egy csatit ami nincsen összedugva. Bandi szerint nem baj. Vélemény? Két vastag vezetéke van. Egy barna és egy piros-fehér. Asszem kevés a vizuális ingerem, de abszolút nem tudtam beazonosítani a helyet a kép alapján. Gondolom a mocitér alatt lehet, Merre? Pontosan mi alatt van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nohh. Műszeregység is kík. Király volt este 9-től 10-ig töksötétben, halovány utcai világítással és belsőtér világítás nem épp erőteljes fényénél szétkapni a fél műszerfalat. :) Bár nem tetszik annyira, leginkább azért, mert a kilométer számlálókat alig látni, csak közelről. Igaz a látásom már nem a régi. :P Lehet fehér lesz inkább... :lol: BC is már kék, azt nem tartott sokáig, az jól is mutat kéken... Csak lehet hülyén nézne ki, hogy minden kéken virít, csak a műszeregység fehér. :lol: Gyújtáskábelhez meg, szerintem az egyiket a kocsimban régebben cserélték. Három darab fekete színű és egy meg kék. Vagy lehet ilyen gyárilag? (x16szr) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nohh. Műszeregység is kík. Király volt este 9-től 10-ig töksötétben, halovány utcai világítással és belsőtér világítás nem épp erőteljes fényénél szétkapni a fél műszerfalat. :) Bár nem tetszik annyira, leginkább azért, mert a kilométer számlálókat alig látni, csak közelről. Igaz a látásom már nem a régi. :P Lehet fehér lesz inkább... :lol: BC is már kék, azt nem tartott sokáig, az jól is mutat kéken... Csak lehet hülyén nézne ki, hogy minden kéken virít, csak a műszeregység fehér. :lol: Gyújtáskábelhez meg, szerintem az egyiket a kocsimban régebben cserélték. Három darab fekete színű és egy meg kék. Vagy lehet ilyen gyárilag? (x16szr) Esetleg dobhatnál fel képeket, és akkor mi majd megmondjuk, hogy kell-e szemüveg, vagy tényleg nehezen látszik a kil.számláló. :P Nekem mindegyik kábelem fekete. nem tartom valószínűnek, hogy gyárilag eltérő színűek. Persze nem a szín számít. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nekem ilyen van a kocsiba. Sztem ennyiért nem drága. 6000-ért szokták adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nekem ilyen van a kocsiba. Sztem ennyiért nem drága. 6000-ért szokták adni. Jól néz ki, hogy is van ? A két szélén is lámpa van , amit lehet állitani merre világítson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nekem ilyen van a kocsiba. Sztem ennyiért nem drága. 6000-ért szokták adni. Lehet le is ütöm mindjárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Jól néz ki, hogy is van ? A két szélén is lámpa van , amit lehet állitani merre világítson? Aha. Lehet le is ütöm mindjárt. Végülis csak licitáltam, nem ütöttem le egyből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Végülis csak licitáltam, nem ütöttem le egyből. :lol: Gyorsan üsd le, mert megelőzlek!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nekem ilyen van a kocsiba. Sztem ennyiért nem drága. 6000-ért szokták adni. Nekem is ilyen van a kocsiban... :lol: Vajon miért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Gyorsan üsd le, mert megelőzlek!!! :lol: Ha gondolod, tedd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nekem is ilyen van a kocsiban... :lol: Vajon miért? :) Miért??? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ez a cucc nekem is tetszik. :lol: Más téma: ha szeretnék ködlámpát akkor praktikusabb a gyári megoldás lökhárítóval együtt, vagy inkább két szép kerek hella lenne a jobb megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ez a cucc nekem is tetszik. :lol: Más téma: ha szeretnék ködlámpát akkor praktikusabb a gyári megoldás lökhárítóval együtt, vagy inkább két szép kerek hella lenne a jobb megoldás? Én mindenképp gyárit tennék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ha gondolod, tedd. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 :P A genyó!! Tényleg leütötte Karesz elől. :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
eladok Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Hello! Lenne egy fontos kérdésem! Tegnap jöttem haza és elkezdett világítani a műszerfalon az a piros "töltés" vagy mi lámpa. Mentem tovább és elment a világítás utánna meg leállt az autó. Azóta nem indul be meg semmi életjelet nem ad. Szerintetek mi lehet a baja? És kb. mennyi lehet a javítás? Előre is THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Hello! Lenne egy fontos kérdésem! Tegnap jöttem haza és elkezdett világítani a műszerfalon az a piros "töltés" vagy mi lámpa. Mentem tovább és elment a világítás utánna meg leállt az autó. Azóta nem indul be meg semmi életjelet nem ad. Szerintetek mi lehet a baja? És kb. mennyi lehet a javítás? Előre is THX! A töltés lámpa akkor világít, ha a generátor vmilyen okból nem tölti az akkut. Ilyenkor addig mehetsz a kocsival amíg az akksi bírja. Ha kifogy a szufla belőle az autó megáll. Lehet generátor hiba, vagy kontakthiba, diódahíd ...stb. Nem tudom a generátornak van-e külön biztije azt is meg lehet nézni. De az se véletlenül olvad ki. Ja és ha elszakad az ékszíj, akkor sincs töltés, ezt a legkönnyebb kiszűrni. Az ékszíj, max. egy ezres, a többit nem tudom. Szerintem ezt nézd meg először. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Hello! Lenne egy fontos kérdésem! Tegnap jöttem haza és elkezdett világítani a műszerfalon az a piros "töltés" vagy mi lámpa. Mentem tovább és elment a világítás utánna meg leállt az autó. Azóta nem indul be meg semmi életjelet nem ad. Szerintetek mi lehet a baja? És kb. mennyi lehet a javítás? Előre is THX! A töltés lámpa akkor világít, ha a generátor vmilyen okból nem tölti az akkut. Ilyenkor addig mehetsz a kocsival amíg az akksi bírja. Ha kifogy a szufla belőle az autó megáll. Lehet generátor hiba, vagy kontakthiba, diódahíd ...stb. Nem tudom a generátornak van-e külön biztije azt is meg lehet nézni. De az se véletlenül olvad ki. Ja és ha elszakad az ékszíj, akkor sincs töltés, ezt a legkönnyebb kiszűrni. Az ékszíj, max. egy ezres, a többit nem tudom. Szerintem ezt nézd meg először. A generátornak nincs biztije. Ebként a többiben igazad van, de lehet még szabályzó hiba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts