Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 "hozzájutottam egy napfénytető motorhoz, úgyhogy mexűnik a kézi tekergetés... " Kedves kis feleséged mit szólt hozzá? :) :D :lol: Hát finoman megjegyezte, hogy ez most meg minek a kis ....-nak kell... :roll: :? Én meg ráfogtam mindent a Sonique-ra... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Hát finoman megjegyezte, hogy ez most meg minek a kis ....-nak kell... :roll: :? Én meg ráfogtam mindent a Sonique-ra... :wink: Üdv.: Atommanó Volt egy haverom aki mindig , ha csajozni ment, akkor azt mondta, hogy velem megy horgászni. Mikor elváltak és segíteni kellett költözni, csak néztem, hogy miért akarnak engem meglincselni. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urobi Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Sziasztok! Az autóm előző tulaja, vagy a kereskedő szétbarmolta a rádió csatlakozóját és most szeretném a vezetékeket egy ISO csatlakozóba rendezni.Tud valaki segíteni abba hogy melyik színű vezeték micsoda??? Előre is köszönöm!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Anti! Nem feltétlen ilyen megközelítésből értettem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Elment a műszerfal világításom, és a ködlámpa kapcsolók ( kivéve tesztelve jók) sem világítanak, mi lehet a gond, a biztik jók cserélve lett a rossz. hmm, nekem sem világít a ködlámpakapcsoló, meg a fényszóró kapcsoló, de kiszedtem és az izzó ok, melyik annak a biztije?? de az az érdekes, hogy minden más OK :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 hmm, nekem sem világít a ködlámpakapcsoló, meg a fényszóró kapcsoló, de kiszedtem és az izzó ok, melyik annak a biztije?? de az az érdekes, hogy minden más OK :roll: Szombaton szerelő, majd beszámolok mi volt a gáz. A felső soron jobbról a negyedik bizti, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Nekem meg a hatso ablak futes visszajelzoje nem vilagit ... Azt hogy kell a karban cserélni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vix Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 A hátsó ablak fűtés kapcsolóhoz ha hozzá szeretnél férni, húzd ki, és lesz a kapcsoló alján (pont az ellenkező irányba, mint amerre mutat) egy kis luk. Oda bedugsz egy csavarhúzót, majd egy kis pöcök megnyomásával tudod kihúzni az egész kapcsoló tetejét. Ha ez megvan, van 2 pöcök a kapcsoló egység 2 oldalán, ezeket megnyomva jön ki az egész kapcsoló. Nekem úgy volt ez cserélve vasárnap délután, hogy az egész középkonzolt lebontottuk (bár nekem más is lett javítva) és ha jól emlékszem, akkor ehhez az egy ledhez nem kell lebontani, hanem elég csak a kapcsolót szétszedni. Sok sikert hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Sziasztok! Az autóm előző tulaja, vagy a kereskedő szétbarmolta a rádió csatlakozóját és most szeretném a vezetékeket egy ISO csatlakozóba rendezni.Tud valaki segíteni abba hogy melyik színű vezeték micsoda??? Előre is köszönöm!!!! Talán ez segít: http://www1.freeweb.hu/julio/s5.jpg Alul az áramútszámoknál 570-590-ig Link to comment Megosztás: More sharing options...
urobi Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Köszi, megpróbálom kibogozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Tegnap gyertyákat cseréltem a kocsimban C20XE 93-as motor DIS gyújtás, a boltban azt mondták, hogy a 12 14 000 jó hozzá. Ma reggel csak a harmadik indítózásra indult a gép. Megnéztem a neten ott pedig azt találtam, hogy 12 14 005 Amúgy a régi FLR8LDCU ami pedig a 12 14 455-nek felel meg. Na most melyik is kell bele ????? A régi gyertya teljesen fekete volt de nem olajos, azt tudom ,hogy ilyenkor dús a keverék. Szerintetek mit nézzek meg először???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Tegnap gyertyákat cseréltem a kocsimban C20XE 93-as motor DIS gyújtás, a boltban azt mondták, hogy a 12 14 000 jó hozzá. Ma reggel csak a harmadik indítózásra indult a gép. Megnéztem a neten ott pedig azt találtam, hogy 12 14 005 Amúgy a régi FLR8LDCU ami pedig a 12 14 455-nek felel meg. Na most melyik is kell bele ????? A régi gyertya teljesen fekete volt de nem olajos, azt tudom ,hogy ilyenkor dús a keverék. Szerintetek mit nézzek meg először???? a 12 14 000 a jó bele........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 a 12 14 000 a jó bele........ Az elfeketedésre van valami ötleted?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Ha előtte rövid távon mentél vele és nem melegedett be a motor akkor is fekete és az nem baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Szombaton szerelő, majd beszámolok mi volt a gáz. A felső soron jobbról a negyedik bizti, ha jól emlékszem. Megvan a művelet aki szedett már szét világítás kapcsolót az tudja milyen jó összerakni az érintkezőket. Nos ezek közül az egyik fennakadt a fehér műanyag keretben és emiatt nem kapcsolt a világításnak a műszerfal része illetve a ködlámpa kapcsolói sem pilácsoltak. Szóval egy amatőr hiba, de magamtól nem jöttem volna rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Ma szétment a külső hőmérséklet kijelzőm ! :) Normál 4 fokról lement -22 fokra, majd -9 és a végén : --.- Már azt hittem itt a jégkorszak :) Nem lehet hogy csak szétcsúszhatott valami ? Hol van a külső hőmérséklet jeladója ? Köcce! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Ha jól emlékszem menetirány szerint nézve a bal oldalon a lökhárító aljában "belül".. vki valahol már rakott be róla képet.. talán mélykék kollega.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Ha jól emlékszem menetirány szerint nézve a bal oldalon a lökhárító aljában "belül".. vki valahol már rakott be róla képet.. talán mélykék kollega.. Köcce ha Ő majd megírja hova tette be ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 itten lenne.. de pont a képek nincsenek meg.... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=23...rs%E9klet#23263 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 itten lenne.. de pont a képek nincsenek meg.... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=23...rs%E9klet#23263 Köszönöm szépen! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 itten lenne.. de pont a képek nincsenek meg.... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=23...rs%E9klet#23263 kep.tar.hu varálás miatt nem volt látható :roll: Kicseréltem az url-eket, kattintva megint megtekinthetőek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Most mentem a kocsival és most megint jó! Érdekes biztos elmezavarja volt :) Érdekes a kocsi a héten, volt pár érdekes napja ... bár mindenkinek van rossz hete ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Megint meghulyult a homerseklet erzekelo! Megrendeltem, holnapra itt van ... 1500 pénz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 help tudja vki hogyan kell bekötni a napfénytető mocit???? van rajta 6 vezeték de nemtom hogyan kell rá kötni a kapcsolót meg a 12vot...... segítsetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 help tudja vki hogyan kell bekötni a napfénytető mocit???? van rajta 6 vezeték de nemtom hogyan kell rá kötni a kapcsolót meg a 12vot...... segítsetek Sonique-t és Atommanót keresd. Ha jól tom nekik már be lett aplikálva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts