zotya975 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Wazze, majdnem leköptem a verdám miattad! ;) :P :D És akkor azt még nem is írtam, ahogy ott álltam a lámpát szopogatva, arra gondoltam vajh mit érezhetnek a nők oboázás közben? :D Komolyra fordítva a szót, egy ilyen világittás jól jöhet este műszaki hiba esetén is nem? Ott az akku a mocitérben, csak egy ízléses lámpát kéne feldobni a motorháztetőre kapcsolóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Tehát a kábelek színjelzései: 2-es ponton barna-piros csíkkal, 3-as pont fekete, 6-os pont barna-fehér csíkkal, 7-es pont fekete-citromsárga csíkkal, 8-as pont fekete-piros csíkkal, 9-es pont piros (ez oké -betáp pozitív),11-es pont barna (szintén oké -betáp negatív) és 12-es pont piros-citromsárga csíkkal. Ezért kérném egy hozzáértő lehetőleg gyors magyarázatát/segítségét vagy egy linket ahol minderre választ kapok. Köszönöm! 2-es: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás egyik kontakt 3-as: betáp (15) csak gyújtással, 20A-es biztin keresztül (F20) 6-os: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás másik kontakt 7-es: zármotor-vezérlés egyik kimenet 8-as: zármotor-vezérlés másik kimenet 12-es pont: lopásgátló kapcsoló Remélem segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Nekem ott vigyorog a bal küszöb és az ülés közt az "ízléses lámpa". Há' vágd garatra azt a csőlámpát azt megtudod! :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 2-es: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás egyik kontakt 3-as: betáp (15) csak gyújtással, 20A-es biztin keresztül (F20) 6-os: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás másik kontakt 7-es: zármotor-vezérlés egyik kimenet 8-as: zármotor-vezérlés másik kimenet 12-es pont: lopásgátló kapcsoló Remélem segít. Óóó, nagyon szépen köszönöm! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 És akkor azt még nem is írtam, ahogy ott álltam a lámpát szopogatva, arra gondoltam vajh mit érezhetnek a nők oboázás közben? :D Komolyra fordítva a szót, egy ilyen világittás jól jöhet este műszaki hiba esetén is nem? Ott az akku a mocitérben, csak egy ízléses lámpát kéne feldobni a motorháztetőre kapcsolóval. Bár más típus, de márkatárs - a Kadettomban gyárilag volt motortérvilágítás, és ha jól emlékszem a helzetjelzővel kapcsolódott egyszerre... A motorháztető egyik merevítésébe volt belerakva egy ugyan olyan lámpa, mint ami a csomagtérben volt 5W-os sofitával... (bár ki volt kötve, mert a vezetéke szigeteléshibás volt, mindíg letestelt, és repült a bizti) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Találtam egy relét, Karcsi: ilyen ez megfelel a célra szerinted? (jó nehéz :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Bár más típus, de márkatárs - a Kadettomban gyárilag volt motortérvilágítás, és ha jól emlékszem a helzetjelzővel kapcsolódott egyszerre... A motorháztető egyik merevítésébe volt belerakva egy ugyan olyan lámpa, mint ami a csomagtérben volt 5W-os sofitával... (bár ki volt kötve, mert a vezetéke szigeteléshibás volt, mindíg letestelt, és repült a bizti) A zastrában nincs neki helye. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 2-es: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás egyik kontakt 3-as: betáp (15) csak gyújtással, 20A-es biztin keresztül (F20) 6-os: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás másik kontakt 7-es: zármotor-vezérlés egyik kimenet 8-as: zármotor-vezérlés másik kimenet 12-es pont: lopásgátló kapcsoló Remélem segít. Itt valami nagyon nem stimm, már egy jó ideje dilizek vele de pont nem csinál semmit -azon túl, hogy a modul reléje kattan, semmi jelre nem reagál, illetve nem azt amit kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 A zastrában nincs neki helye. :D Majd vmit alkotok, mert nem kell gyakran, de akkor nagyon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Bontani én is kibontom sec perc alatt azzal nincs baj de a kilóméteróra spirált hogy tudom kiakasztani? azzal vagyok meglőve:S és mire vigyázzak közbe? :S van ott valami rugó meg minden ;) meg nem szertném ha azt hinné valaki hogy vissza lett tekerve vagy valami mert alapból van benne 97000 km :P ha a képet elő tudnád nekem korotni akkor megköszönném mert se hely se nem látok mögé:S ugyhogy jó lenne valami iránymutató :D kösz előre is ! Pár képet találsz itt, ha még nem lennél túl rajta... leírás is lesz majd valamikor, csak mostanság nem sok időm akad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Nno szóval abszolút nem segített a számozás, lehetőleg a csatin jelzett számokkal kérném (1-től 12-ig), hogy mi is az a vezeték vagy egy gyári kapcsolási rajzról (bánom is én ha német, majd kikeresem szótárból) is tökéletes -azzal már elboldogulok. Egyenlőre feladtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 A zastrában nincs neki helye. ;) De van! :D Kb. a kiegy. tartály felett a mocitetőben. Ua. lámpa megy bele, mint a csomagtartóban. A zárhídon van egy kontaktkapcsolóra kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 De van! :D Kb. a kiegy. tartály felett a mocitetőben. Ua. lámpa megy bele, mint a csomagtartóban. A zárhídon van egy kontaktkapcsolóra kötve. Hoppá! Kösz, ezt meglessük! ;) Ugye astra f-re gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Lehet,hogy takarja a zajvédő burkolat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Lehet,hogy takarja a zajvédő burkolat. :D Nna igen... A Kadettban olyan még nem volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 De van! :D Kb. a kiegy. tartály felett a mocitetőben. Ua. lámpa megy bele, mint a csomagtartóban. A zárhídon van egy kontaktkapcsolóra kötve. Erre én is emlékszem régről hogy ott volt neki gyárilag helye, de mi az a zárhíd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Erre én is emlékszem régről hogy ott volt neki gyárilag helye, de mi az a zárhíd? Az a lemez, amire a gépháztető zárja van szerelve többek között. Rá vannak még csavarozva a lámpák is. Az autó adattáblái is ott vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Az a lemez, amire a gépháztető zárja van szerelve többek között. Rá vannak még csavarozva a lámpák is. Az autó adattáblái is ott vannak. Gyűrődési zóna. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Gyűrődési zóna. :D ;) Az. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Találtam egy relét, Karcsi: ilyen ez megfelel a célra szerinted? (jó nehéz ;) ) Találtam én is. Ez legalább nem pócvágen, hanem GM. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Találtam én is. Ez legalább nem pócvágen, hanem GM. :D :P Szuper. Nem eladó? :D Akkor érted, hogy hogyan szeretném? Nekem még az homályos kicsit, hova kötöm a relét ;) Pedig tegnap már majdnem tudtam Elnyomott az álom, pedig már rég össze kéne hogy legyen rakva a kocsi... De majd lámpafénynél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Az a lemez, amire a gépháztető zárja van szerelve többek között. Rá vannak még csavarozva a lámpák is. Az autó adattáblái is ott vannak. Megtaláltam a lámpa helyét, de a zárhídon nam találtam a kapcsolót, még a helyét sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 ha szembeállsz vele, akkor a baloldalon kell lenni, a kitámasztó környékén Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 ha szembeállsz vele, akkor a baloldalon kell lenni, a kitámasztó környékén Kösz, majd reggel világosban megnézem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 ha szembeállsz vele, akkor a baloldalon kell lenni, a kitámasztó környékén És ha háttal áll? És ha oldalt? :D De ha fejenállva vagy szemben vele, akkor megint csak a jobboldal. ;) Ez a halálom, miért nem lehet azt mondani hogy az autó jobboldalán? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts