RobesPierre Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 B8,5D És 1,2 vagy 2W-os? Mert mindkettőt lehet kapni autósboltokban ilyen foglalattal és tuti az eladó következő kérdése ez lesz. Én is most akarom kivenni a műszerfalat, mert egy ilyen égő nem világít és cserélném az összeset. A többi izzó (töltés, olajnyomás stb.) hány wattos? Mert az a "foglalat nélküli" típus is van 3 és 5 wattosban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 És 1,2 vagy 2W-os? Mert mindkettőt lehet kapni autósboltokban ilyen foglalattal és tuti az eladó következő kérdése ez lesz. Én is most akarom kivenni a műszerfalat, mert egy ilyen égő nem világít és cserélném az összeset. A többi izzó (töltés, olajnyomás stb.) hány wattos? Mert az a "foglalat nélküli" típus is van 3 és 5 wattosban? A foglalat nélküli amit én vettem az 12V, 1.2 W, de nem is kérdezték, csak ezt adták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 A foglalat nélküli amit én vettem az 12V, 1.2 W, de nem is kérdezték, csak ezt adták. Tescoban vettem középkonzolhoz 2.3W -os Ring rizsszemet. Azt tettem a BC-be, most már nem zavar, hogy halványul, ha ráteszem a világítást :D Többi helyre 1.2 W-os ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Opeléknál, és a művelt Európában csak 1 db hátsó ködlámpa engedélyezett. Az más kérdés, hogy a szőrőstalpú Daciásoknál kettőt szereltek. Utálom is mint a szart, mert megvakít és semmi értelme. Sok kivagyi karácsonyfás azt képzeli ettől menőbb a kocsija aztán legtöbbször kalapban vezet! Aztán van olyan kocsi is, ahol be van szerelve, mindkét oldalon, de csak 1 oldali van bekötve, gondolván a jobb és baloldali közlekedőkre. Hol mi van, úgy kötik. Ez nem jelenti azt, hogy be kell kötni mind a kettőt! :D Az engedélyezés tuti így van? Nekem mintha rémlene pár típus, ahol van mindkét oldalon. Eddig azt hittem sokan spórolósból nem raknak a másik oldalra, ahogy tolatót sem. A rossz használat miatt meg nem a mindkétoldali bekötés a hibás, hanem a vezető. Egyébként aki ilyesmiben gondolkozik számoljon azzal hogy a jobboldaliban nem lesz benne az a krómozott műanyag, ami benne van a baloldaliban és a fényerőt hivatott növelni. Ergo nem egyformán fog világítani és csúnya lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Az engedélyezés tuti így van? Nekem mintha rémlene pár típus, ahol van mindkét oldalon. Eddig azt hittem sokan spórolósból nem raknak a másik oldalra, ahogy tolatót sem. A rossz használat miatt meg nem a mindkétoldali bekötés a hibás, hanem a vezető. Egyébként aki ilyesmiben gondolkozik számoljon azzal hogy a jobboldaliban nem lesz benne az a krómozott műanyag, ami benne van a baloldaliban és a fényerőt hivatott növelni. Ergo nem egyformán fog világítani és csúnya lesz. ;) Mintha az enyémben is lenne mindkét oldalon :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Az engedélyezés tuti így van? Nekem mintha rémlene pár típus, ahol van mindkét oldalon. Eddig azt hittem sokan spórolósból nem raknak a másik oldalra, ahogy tolatót sem. A rossz használat miatt meg nem a mindkétoldali bekötés a hibás, hanem a vezető. Egyébként aki ilyesmiben gondolkozik számoljon azzal hogy a jobboldaliban nem lesz benne az a krómozott műanyag, ami benne van a baloldaliban és a fényerőt hivatott növelni. Ergo nem egyformán fog világítani és csúnya lesz. :D Az elmúlt 20 évben elég sokat autóztam Ny Európában, (Spanyolországtól Anglián át Svédországig) de soha nem láttam két hátsó ködlámpás autót, pedig ott aztán égetik a ködlámpát az autópályán rendesen még esőben is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 A régi Swiftekbe is kettő volt-van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 bmw 524 td (cápa) abban is kettő van ha hajlandó világíta ;) am még én se vágtam ki azt a fényterelőt... de eddig még nem vettem észre mennyire tér el... most már ugy is hamar sötétedik, meg barátnőm is tudja már melyik a fék :D így lesz alkalmam megsasolni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Egyébként aki ilyesmiben gondolkozik számoljon azzal hogy a jobboldaliban nem lesz benne az a krómozott műanyag, ami benne van a baloldaliban és a fényerőt hivatott növelni. Ergo nem egyformán fog világítani és csúnya lesz. ;) És most megint előjön a CARAVAN ebben is jobb, mivel ott csak az ízzót kell cserélni kétszálasra, a tükröző felület mindkét oldalon egyforma! Meg persze be kell kötni. De nem azért írtam, hogy irigykedjetek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 És olyan jól lehet vele szivatni a mögöttünk jövő szuzukist aki már majdcsak a vonóhorgunkra mászik fel üzemanyag spórolás céljából. :D Király mikor 110-nél satuféket nyom a sügérje mert azt hiszi mi is fékezünk... ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Én meg asszem szólok Greg barátomnak,halegközelebb jön haza Angliából akkor hozzon nekem onnan egy hátsólámpát. Akkor nem kell faragni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 És olyan jól lehet vele szivatni a mögöttünk jövő szuzukist aki már majdcsak a vonóhorgunkra mászik fel üzemanyag spórolás céljából. :D Király mikor 110-nél satuféket nyom a sügérje mert azt hiszi mi is fékezünk... :P :D :D ;) Ejnye-ejnye nem szép dolog ilyet csinálni! Mellesleg a KRESZ is tiltja! :D De azért jó hecc mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Ejnye-ejnye nem szép dolog ilyet csinálni! Mellesleg a KRESZ is tiltja! :D De azért jó hecc mi? ;) Inkább mint leszedje a lőköst, sajnos soktól kitelik mifelénk. Há' még jóhogy! Az asszonypajti is mondta már, hogy bütyköljek már be neki egy kapcsolót az övébe mert neki is a hátsójára szoktak mászni. Majd valami felragasztható kapcsolót teszek be neki, annyira azért már vagyok féltékeny, hogy bárki mást is a hátsójára engedjek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Inkább mint leszedje a lőköst, sajnos soktól kitelik mifelénk. Há' még jóhogy! Az asszonypajti is mondta már, hogy bütyköljek már be neki egy kapcsolót az övébe mert neki is a hátsójára szoktak mászni. Majd valami felragasztható kapcsolót teszek be neki, annyira azért már vagyok féltékeny, hogy bárki mást is a hátsójára engedjek. Ez valami mánia lehet, én is észrevettem, főleg az idősebb korosztálynál, hogy mielőtt megelőz autózik két kilómétert a seg... fenekembe. A fiatalok általában kapásból előznek. Persze vannak kivételek. A multkor is egy 50 körüli úriember rámmászott faluba 50-nél. Villogattam a féklámpával semmi hatás, integettem hogy előzzön, az se tette, pedig akkor nem jött szembe senki. Meguntam, kiraktam az elakadásjelzőt, és félreálltam 100% szembeforgalomnál, meg se tudott kerülni. El volt lilulva a feje meg rikácsolt. Amikor elindulta kezdte elölről az egészet. A fene se érti az ilyet. De már megint OFF-olok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Az előző gépem meg olyannyira agyon volt kapcsolózva meg műszerezve mint a Taxi 2-ben a pözsó, ezt azért hagyom a leggyáribb dolgokkal illetve csak olyasmit teszek bele "extraként" ami esetleges átalakítást nem kíván bár speciel jól jönne 2 mély szivargyújtó foglalat amit a középbox hátuljába -pontosabban a kézifékkar és hátsó hamuzó közé tennék oldalról, hadd ne mondjam fűthető-masszírozó üléshuzatoknak és hűtőtáskának csak lusta voltam még beszerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 (Éppen Apuka lettem!! :D ;) :P ) Gratula! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Gratula! ;) Még időben, lassan discóba jár a gyerek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Még időben, lassan discóba jár a gyerek! ;) Hát az még odébb lesz de már itthon vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Még időben, lassan discóba jár a gyerek! :D Jóvanna, én a hosszú hétvégén pihentem, kikapcsolódtam, fórumozni csak munkaidőben szoktam ;) szal pfabe' :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Jóvanna, én a hosszú hétvégén pihentem, kikapcsolódtam, fórumozni csak munkaidőben szoktam :P szal pfabe' :D Igenis értettem! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Most este mentem egy kört az új rugókkal, és azt vettem észre hogy a kivilágított lámpakapcsolóban eléggé átszűrődik a fény a másik kettő ikonra is ami nincs éppen megvilágítva. Lehet széttszedem megint és megpróbálom meghosszabbítani a fényterelőt, vagy vmi hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Most este mentem egy kört az új rugókkal, és azt vettem észre hogy a kivilágított lámpakapcsolóban eléggé átszűrődik a fény a másik kettő ikonra is ami nincs éppen megvilágítva. Lehet széttszedem megint és megpróbálom meghosszabbítani a fényterelőt, vagy vmi hasonló. Ne szedd szét, az úgy van jól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Ne szedd szét, az úgy van jól. ;) Miért, nem lehet vhogy megpiszkálni, hogy csak oda világítson ahova kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Miért, nem lehet vhogy megpiszkálni, hogy csak oda világítson ahova kell? :D Szerintem direkt van úgy,hogy halványan világít mind, ahova kapcsolod ott pedig erősebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Szerintem direkt van úgy,hogy halványan világít mind, ahova kapcsolod ott pedig erősebben. Én is ezen a véleményen vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts