Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Hiába na, mire mennénk nők nélkül! :D ma levettem a hátsó búrákat mosogatni, kiváncsi vagyok mennyit nő a fényerő, elég porosak voltak bellül. Egyuttal kifeszegettem a horpadást a ball búra alatt, most már rendesen felfekszik a gumitömítés. Féltem ha bejut az eső a kaszniba esetleg nem talál ki. :D Hát ezt nem hiszem el :P Azzal az ököridióta mérnökkel, aki beletervezte a világításkapcsolóba ezt a lábforrasztott izzót, egész nap ilyent cseréltetnék. Most hajtottam fel a várost rizsszemizzóért, itt meg persze hogy másfajta van, mint mindenhol máshol.. Hmm, LED lesz ebből ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 2 perc elteltével a kijelző kikapcsolt és nem volt fogyasztás. 0,0A? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 0,0A? :D Ja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 nekem is kiment belőle nem rég az a kis izzó, de sztem én egyből ledesíteni fogom, ha egyszer szét van szedve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 nekem is kiment belőle nem rég az a kis izzó, de sztem én egyből ledesíteni fogom, ha egyszer szét van szedve... jah, csak találjam el elsőre a pólusokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 jah, csak találjam el elsőre a pólusokat ;) Mert ha nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 0,0A? :D Ez sztem is érdekes, nekem így, hogy nincs benne semmi felesleges fogyasztó (pl. riasztó sincs), csak kp. zár, Gabi féle BC, így is 50mA körül eszik alapból a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Mert ha nem? :D Akkor szedhetem szét megint, s forrasztgathatom újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Ez sztem is érdekes, nekem így, hogy nincs benne semmi felesleges fogyasztó (pl. riasztó sincs), csak kp. zár, Gabi féle BC, így is 50mA körül eszik alapból a kocsi. No nekem Gabi féle BC-m nincs. Lehet, hogy ezért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 No nekem Gabi féle BC-m nincs. Lehet, hogy ezért. Ahogy nézegettem múltkor a középkijelző akkor is eszik párat, ha nem világít a lámpicsku. Úgyhogy szerintem neked is van ott valamennyi valószínűleg jóval 10 alatt. Persze ez már bakfitty. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Hát ezt nem hiszem el ;) Azzal az ököridióta mérnökkel, aki beletervezte a világításkapcsolóba ezt a lábforrasztott izzót, egész nap ilyent cseréltetnék. Most hajtottam fel a várost rizsszemizzóért, itt meg persze hogy másfajta van, mint mindenhol máshol.. Hmm, LED lesz ebből :D Világitáskapcsolóba? Abban van égő? :P Melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 igen van és van komplett leírás a neten hogy lehet ledesíteni mindent, és ott a POLARITÁS is be van jelölve. amugy egyik sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Világitáskapcsolóba? Abban van égő? ;) Melyik? Tényleg egyik sem :P Alacsonyabb, kisebb átmérőjü, s forrasztott lábai vannak. Majd Karcsi megmutatja holnap :D Szét kell szedni amúgy a kapcsolót, s a hátlemezében ül benne felül. Csak egy dolgot ne felejts: ha szét van szedve, NE JÁTSSZ A TEKERŐKARRAL !! Öcsémmel két órát küzdöttünk, mire visszafeszegettük bele a két acélgolyót, meg a rugókat, mert szanaszét ugrott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 és van komplett leírás a neten Hooool? Amúgy a project elnapolva. volt egy zacskó ledem, de persze, hogy most nem találom meg az alkatrészhegyben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 igen ezt írja is az említett oldal egyébként meg két izzó is van abban a kapcsolóban ha jol emlékszem, egyik világítja mind a 3 állást, másik pedig az épp aktív állást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Tényleg egyik sem :D Alacsonyabb, kisebb átmérőjü, s forrasztott lábai vannak. Majd Karcsi megmutatja holnap :D Szét kell szedni amúgy a kapcsolót, s a hátlemezében ül benne felül. Csak egy dolgot ne felejts: ha szét van szedve, NE JÁTSSZ A TEKERŐKARRAL !! Öcsémmel két órát küzdöttünk, mire visszafeszegettük bele a két acélgolyót, meg a rugókat, mert szanaszét ugrott :D Már jópárszor a kezemben volt az egész kapcsoló, de még soha nem néztem meg jobban. Legutóbb nem sikerült egészen visszapattintani, azt amikor este álltam a piros lámpánál, kihúztam hogy a belső világításnál megnézzek vmit, aztán az egész kijött, a lámpák meg kívül bellül elaludtak. ;) Szerencsére amikor visszanyomtam hallottam hogy bekattan a helyére, és minden rendbejött. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 igen ezt írja is az említett oldal egyébként meg két izzó is van abban a kapcsolóban ha jol emlékszem, egyik világítja mind a 3 állást, másik pedig az épp aktív állást. Hát én itt csak egyet látok. Amúgy egy terelőlap irányítja a fényt, ami a tekerőkaron van belül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 az oldalon valahogy a ledesítés miatt két leddel oldották meg... egy led a kis terelő lap helyéremegy talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Megvaaaannak ;) Nos, kék, piros túl nagy... Zöld vagy sárga van ami belemegy. A zöldre megy bele, azt hiszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 micsoda? eztnemértem most mi megy zöldre bele meg mi? minden ledből van mindneféle méret ha erre gondolsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 micsoda? eztnemértem most mi megy zöldre bele meg mi? minden ledből van mindneféle méret ha erre gondolsz :D Méretileg gondoltam ;) Persze, van sokféle, csak nem szombat este itthon nálam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 jah értem :D én ugy szeretnémmegcsinálni, hogy kék az egész és piros az épp aktuális és vasárnap este lesz ?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Jah, nem gyöngén van belőle lekopva. De végülis, ki tudja mióta ment azzal az egyel, most majd megy csak a felsővel :D Lehet hogy előtte bronzkefével rakták össze ;) Ilyen gyűrűt lehet amúgy venni / gyártatni / faragni / önteni, stb. ? Nahát.. nekem is volt hasonló problémám.. Csak épp nekem akkor még delphi generátorom volt. Nekem is elfogyott az egyik gyűrű. Nekem egy generátoros szaki csinálta a szerkentyűt. Pont olyan gyűrűje nem volt, csak majdnem olyan.. aztán eszterga.. minimálisat kellett csak alakítani rajta... de megcsinázta... Sajna akkor a feszszab is elszállt.. nem volt olcsó mulatság.. meg akkor már csapágyakat is cserélt, mert kicsit már azok is avétosak voltak... Jó is volt vagy 2 évig.. aztán valamelyik fázis megadta magát.. :S Szaki asszondta, csak egybe lehet cserélni az egész diódahidat, de akkor is csak egy Sz.r delphi marad.. Ha tudok, szerezzek egy bontott Bosch-t. Így került bele egy 120A -es G astra generátor.. igaz, a szijtárcsájával kicsit mókolni kellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 én ugy szeretnémmegcsinálni, hogy kék az egész és piros az épp aktuális Azzal elleszel egy darabig akkor és vasárnap este lesz ?;) Nem. Hacsak valaki nem hoz :P Amúgy feladtam. Olyan ónnal van az odarakva, hogy már majdnem kiolvadtak a lábak a helyükről, de csaknem engedett. Nem erőltetem, inkább tudjak elmenni másfél óra múlva világítatlan kapcsolóval dolgozni, minthogy kapcsoló nélkül, sarukat dróttal áthidalva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 jaja inkább. én ég nemszedtem szét egyet se... nem tudom, csak képről láttam. ha annyira nem olvad ki akkor vágd el, és forrassz ahhoz üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts