Lbag Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 ilyenek ezek a nők :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 ilyenek ezek a nők ;) Bizony! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Skacok.. van ezen majrévasról képetek? Kivi vagyok, hogy is néz ki, bémenne-e az enyémbe is.. Csináltam egy képet gyors.. (csak telcsivel, meg szinte kiszállás közben,mert siettem) Mennyit szoktak kérni a pilácsos kapaszkodóért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Sztem oda nem megy be. :D Vagyis faragni kéne a burkolatot. ;) Holnap lefotózom neked közelről délelött. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Sztem oda nem megy be. :D Vagyis faragni kéne a burkolatot. ;) Holnap lefotózom neked közelről délelött. :P Nekem is úgy rémlik.. láttam asszem anno amikor valaki linkelt róla képet.. csak már nem találom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Skacok.. van ezen majrévasról képetek? Kivi vagyok, hogy is néz ki, bémenne-e az enyémbe is.. Csináltam egy képet gyors.. (csak telcsivel, meg szinte kiszállás közben,mert siettem) Mennyit szoktak kérni a pilácsos kapaszkodóért? A bontóban 1000píz/pár. Ugyanakkora mint a nem pilácsos. rtomi majd linkel róla képet, akkor én nem fogyasztom feleslegesen a filmet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Sziasztok. Tegnap este hazafelejövet elkezdett pislogni a kézifék visszajelző lámpája. Tapasztalt már valaki ilyet? Kontakt hiba lehet vagy tényleg valami tényleges hibát mutat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Sziasztok. Tegnap este hazafelejövet elkezdett pislogni a kézifék visszajelző lámpája. Tapasztalt már valaki ilyet? Kontakt hiba lehet vagy tényleg valami tényleges hibát mutat? Az lehet kevés fékfolyadék is,vagy kopnak a fékbetétek. ha jól tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Akkor majd ráfigyelek. De akkor nem kellene folyamatosan világítania? Hogy lehet megállapítani hogy kopott a fékbetétet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 le kell szedni a kereket és megnézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 De akkor nem kellene folyamatosan világítania? Hát nem tudom,mert van ugye (P) és (!) jel. A (P) a kézifék nálam,a másik pedig a motor beindításakor kiaudt. Mióta műszeregységet cseréltem mindkettő kialszik már a kézifék kiengedésekor, tehát most megint nem vagyok képben,hogy,hogy mi-mi. :D Megnézni úgy tudod,hogy leveszed a kerekeket.Abból baj nem lehet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Na miután kijöttem a sarokból ( büntibe voltam) :P elkezdtem behekkelni a frissen vásárolt világitást a hátsó kapaszkodóba. Sajna nekem nem ment átt a kapálógépberántózsinórvisszahúzórugóból készült kábelbefűző, ezért kénytelen voltam lebontani a fél tetőkárpitot. Onnan viszont töménytelen mennyiségű heggesztősalakhoz hasonlító vmi potyogott a nyakamba. Kábel befűzve, de csak egyik lámpát tudtam feltenni ideiglenesen, mert nem találtam meg a multkor vásárolt két marék kis sarut, csak az ellendarabját. :D Kicibáltam az asszonyt a gép elől, hogy né má világitt! Nem volt nagyon elragadtatva. Semminek nem tud örülni. ;) :D az én barátnőm, igaz ez elől van, tudjátok a kapcsolós,nagyon ürölt neki, rögtön ki is sminkelte magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 az én barátnőm, igaz ez elől van, tudjátok a kapcsolós,nagyon ürölt neki, rögtön ki is sminkelte magát... A feleségem meg kérdezte, hogy ő miért nem kapott pilácsot. Mármint az anyósüléshez. :D A kézifék visszajelző kapcsolója az nem az utastérben van a kézifékkarnál? Ott a szoknya alatt. Nem a barátnő szoknyája! Mielőtt vki ott keresi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Hát nem tudom,mert van ugye (P) és (!) jel. A (P) a kézifék nálam,a másik pedig a motor beindításakor kiaudt. Mióta műszeregységet cseréltem mindkettő kialszik már a kézifék kiengedésekor, tehát most megint nem vagyok képben,hogy,hogy mi-mi. :D Megnézni úgy tudod,hogy leveszed a kerekeket.Abból baj nem lehet. ;) Astrákban a fékvisszajelző alapján kétféle műszeregység van: az egyikben a fékfolyadék-visszajelzés és a kézifékvisszajelzés funkciók össze vannak kötve, és mindkettőt ugyanaz a lámpa jelzi vissza, sztem ez lehet neked az új műszeregységeddel. Amit az enyémbe tettem fordszámmérős műszeregységet, az is ilyen volt (míg át nem alakítottam). A másik (és gyakoribb) fajta amiben a két visszajelzés külön-külön működik, ilyen volt Neked is a régebbi műszeregységed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Astrákban a fékvisszajelző alapján kétféle műszeregység van: az egyikben a fékfolyadék-visszajelzés és a kézifékvisszajelzés funkciók össze vannak kötve, és mindkettőt ugyanaz a lámpa jelzi vissza, sztem ez lehet neked az új műszeregységeddel. Amit az enyémbe tettem fordszámmérős műszeregységet, az is ilyen volt (míg át nem alakítottam). A másik (és gyakoribb) fajta amiben a két visszajelzés külön-külön működik, ilyen volt Neked is a régebbi műszeregységed. Aham,akkor így már érthető. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Holnap lefotózom neked közelről délelött. :D Bocsi Laci nem volt időm lefotózni ma. (Éppen Apuka lettem!! :D ;) :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Bocsi Laci nem volt időm lefotózni ma. (Éppen Apuka lettem!! :P :D :D ) GRATULA!!!!!! ;) Paraméterek? Na! Gyerünk! Lökjed már! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 paraméterek :D am GRAT ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 GRATULA!!!!!! ;) Paraméterek? Na! Gyerünk! Lökjed már! :D paraméterek :D am GRAT :D 3,2 kilo és 52 Centi. Egészséges kisfiú. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 gyaaa egyből 52 centis?? jaa az gyerkőcc össz hossza? ebből mennyi a kuki? ne mértétek le? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 ebből mennyi a kuki? ne mértétek le? ;) Azt nem mértük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 3,2 kilo és 52 Centi. Egészséges kisfiú. :D ;) Akkor kezdj el vmi biztonságos helyet keresni a kocsikulcsnak! :P Majd veszünk Opel emblémás rágókát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Akkor kezdj el vmi biztonságos helyet keresni a kocsikulcsnak! :D Majd veszünk Opel emblémás rágókát. Mire odajut a Rekord már majdnem 60 éves lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Mire odajut a Rekord már majdnem 60 éves lesz. ;) Mire odajut?! 2 év azt tekeri a kormányt! A pedálokat majd te nyomkodod helyette! :P Addig is jó szórakozást.:Katt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Bocsi Laci nem volt időm lefotózni ma. (Éppen Apuka lettem!! :D ;) :P ) Ez esetben sz--d le!! :D Ráér! Viszont Gratula!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts