Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Sose csíptem a túlélőtábort! :lol: :lol: Nincs semmi esélyem! mond,h ez lesz az uccsó tuning,én i :lol: s ezzel próbálkozom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 mond,h ez lesz az uccsó tuning,én i :lol: s ezzel próbálkozom :lol: Végül is olyan sok tuning, vagyis inkább csak komfortositás nem ment bele, asszem csak az első el.ablak. Csak sok volt a nem várt kiadás. Ez a belső világitás már az utolsó utánni csepp, de nagyon piszkálja a fantáziám. Meg hát hátul tök sötét van, hiába kapcsolom be elöl a lámpát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 komolyan mondom tök jó ötlet ez a pilács.... :lol: .. én is sokat bosszankodom,mert nem lehet lekapcsolni a belső világítást :lol: felkeltette az érdeklődésem :D egyszerű volt beszerelni, meg olcsó is...és még apukám is örült neki, egyetlen alakítás a verdán ainek ő is örült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Végül is olyan sok tuning, vagyis inkább csak komfortositás nem ment bele, asszem csak az első el.ablak. Csak sok volt a nem várt kiadás. Ez a belső világitás már az utolsó utánni csepp, de nagyon piszkálja a fantáziám. Meg hát hátul tök sötét van, hiába kapcsolom be elöl a lámpát. :lol: én megértelek hidd el :D én is ezt szoktam ,én is el.ablaknál tartok :lol: ,de most én is befejeztem 1 időre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 hátra van gyári lámpa. a kapaszkodót kell kicserélni pilácsosra... egyszer volt a kezemben kiszerelve, de otthagytam, mondva ahh ugyse kell az, pedig nagyon jó... lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 egyszerű volt beszerelni, meg olcsó is...és még apukám is örült neki, egyetlen alakítás a verdán ainek ő is örült :lol: és ez nexiaból van kivéve?? vagy melyikben van még ilyen motyó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 hátra van gyári lámpa. a kapaszkodót kell kicserélni pilácsosra... egyszer volt a kezemben kiszerelve, de otthagytam, mondva ahh ugyse kell az, pedig nagyon jó... lenne :lol: Na hát erről van szó, ha minden igaz nekem is lámpás kapaszkodóm lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 és ez nexiaból van kivéve?? vagy melyikben van még ilyen motyó?? igen nexiából an kivéve. abban abontóban pont kettő is volt, mindkettőben az volt, meg egyet vittem műszakira abban is, és abban vette észre elsőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Karcsi voltál már a bontóba? Tudod miért kérdezem! Psssszt! Titok! :lol: Voltam, de nem volt kibontva, és már indulófélben voltak. Lehet, csak a jövő héten lesz belőle vmi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 igen nexiából an kivéve. abban abontóban pont kettő is volt, mindkettőben az volt, meg egyet vittem műszakira abban is, és abban vette észre elsőnek. Én meg ma láttam a helyi bontóban Vectra-ét. Vmi térképolvasós vagy milyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 igen ezt már írták mások is... de azzal az a probléma hogy nem lehet kikapcsolni. ezt meg igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Na hát erről van szó, ha minden igaz nekem is lámpás kapaszkodóm lesz. :lol: Nolátod? Azé a pénzér amit az ótódra kőtöttél a vételkor, már mindez benne lenne egy CD felszereltségű C20NE-ben.... Sőt még bóóórdkompjúter is!!! Meg ABS is, meg tetőablak is, meg ..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 igen ezt már írták mások is... de azzal az a probléma hogy nem lehet kikapcsolni. ezt meg igen ??????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ??????? :D Nincs rajta "off" kapcsoló,mindig világít ha kinyitod az ajtót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Voltam, de nem volt kibontva, és már indulófélben voltak. Lehet, csak a jövő héten lesz belőle vmi. ;) Nem sürgős, addig sem kell félnem itthon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Nem sürgős, addig sem kell félnem itthon! :D Úgy néz ki holnap kimegyek, mert nekem is kell egy-két cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Úgy néz ki holnap kimegyek, mert nekem is kell egy-két cucc. Mikor? Szabin vagyok, de délelőtt dolgom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Mikor? Szabin vagyok, de délelőtt dolgom van. Délelőtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Délelőtt. :D Akkor menj egyedül! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Akkor menj egyedül! :D ;) Neked mikor lenne jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Neked mikor lenne jó? Ebéd után. Általában délben ebédelek, de nincs gond, majd a behekkelésnél úgyis megyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ebéd után. Általában délben ebédelek, de nincs gond, majd a behekkelésnél úgyis megyek. :D Majd hívlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Hali! A gyári Blaupunkt SC 303 as rádiónak milyen csatlakozója van? Ugye méret szempotjából nagyjából azonosak a rádiók/cd lejátszók? (Jó tudom kivéve azt a magas HIFI-t...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 üdv urak! nah csináltam pár képet az "idegbajomról" :D ;) ... most úgy néz ki h jó lett!! http://kepfeltoltes.hu/view/081022/Fot_030...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081022/Fot_030...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081022/Fot_030...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081022/Fot_030...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Na miután kijöttem a sarokból ( büntibe voltam) :P elkezdtem behekkelni a frissen vásárolt világitást a hátsó kapaszkodóba. Sajna nekem nem ment átt a kapálógépberántózsinórvisszahúzórugóból készült kábelbefűző, ezért kénytelen voltam lebontani a fél tetőkárpitot. Onnan viszont töménytelen mennyiségű heggesztősalakhoz hasonlító vmi potyogott a nyakamba. Kábel befűzve, de csak egyik lámpát tudtam feltenni ideiglenesen, mert nem találtam meg a multkor vásárolt két marék kis sarut, csak az ellendarabját. :D Kicibáltam az asszonyt a gép elől, hogy né má világitt! Nem volt nagyon elragadtatva. Semminek nem tud örülni. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts