Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Melyik elektronika, ami a motoron van? azaz.... a csatiig van áran,meg még a belső felén is ,de az elektronika végén semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 azaz.... a csatiig van áran,meg még a belső felén is ,de az elektronika végén semmi... Szétszedted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Szétszedted? igen,a moci megy rendesen,se megkopva,tényleg szép.... csak az ELEK-nem jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 igen,a moci megy rendesen,se megkopva,tényleg szép.... csak az ELEK-nem jó... Szét még nem szedtem, de próbáld megforrasztani a nyákon a csatlakozásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Szét még nem szedtem, de próbáld megforrasztani a nyákon a csatlakozásokat. már odaadtam 1szakinak :lol: ... én nem vok ekkora penge,h ezt bevállaljam...kicsit remeg a kezem :lol: ,és lenne mindenhol cuccccc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 már odaadtam 1szakinak :lol: ... én nem vok ekkora penge,h ezt bevállaljam...kicsit remeg a kezem :lol: ,és lenne mindenhol cuccccc :D Úgyserosz. :lol: Ugyan mitől remeg? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Úgyserosz. :D Ugyan mitől remeg? :lol: :lol: hát nemtom,azt hiszem nem vagyok 1 műszerész tipus.. :lol: rábízom a profikra :D holnap kiderül,h tudott e vele kezdeni vele vmit az emberke.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 hát nemtom,azt hiszem nem vagyok 1 műszerész tipus.. :lol: rábízom a profikra :lol: holnap kiderül,h tudott e vele kezdeni vele vmit az emberke.. Egy kalappal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Egy kalappal. :lol: köcce..... honap remélem már a tutit tom mondani :lol: . jah 1 kérdés... azt nemtod véletlenül,h az 5ajtós astra elektronikája jó e bele?? azt tom,h a moci nemjó,mert állítólag az gyenge a 3ajtóshoz... de az elektronika különbözik e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 köcce..... honap remélem már a tutit tom mondani :lol: . jah 1 kérdés... azt nemtod véletlenül,h az 5ajtós astra elektronikája jó e bele?? azt tom,h a moci nemjó,mert állítólag az gyenge a 3ajtóshoz... de az elektronika különbözik e? Nem tudom, az enyém 5 ajtós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 nem az hogy gyenge, másmilyen a felfogatás elektronikának elvileg egyformának kell lennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Nem tudom, az enyém 5 ajtós. aha éretem. igazából 5ajtóshoz tudnék komplett mocit szerzni... meg lehet h az elektronikát is ideadná külön a csóka... legfeljebb majd összehasonlító elemzést fogunk tartani :lol: :lol: .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 aha éretem. igazából 5ajtóshoz tudnék komplett mocit szerzni... meg lehet h az elektronikát is ideadná külön a csóka... legfeljebb majd összehasonlító elemzést fogunk tartani :lol: :lol: .. Próbáld ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 nem az hogy gyenge, másmilyen a felfogatás elektronikának elvileg egyformának kell lennie aha köcce.. de ha az elektronika 1forma a faccccaaaaa :lol: !!!!!!! nekem főleg az kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Voltatok már úgy, hogy a legrendszertelenebb időközökben kigyulladt az ABS kontrollámpátok ? Ha leállítom a motort, majd újra indítom, sokáig semmi. Majd egyszercsak elkezdi. Mitől lehet, valamelyik jeladó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Próbáld ki. ugy lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Voltatok már úgy, hogy a legrendszertelenebb időközökben kigyulladt az ABS kontrollámpátok ? Ha leállítom a motort, majd újra indítom, sokáig semmi. Majd egyszercsak elkezdi. Mitől lehet, valamelyik jeladó ? nekem ugy volt h kb 5napig nem volt beindítva,és amikor kiálltam vele a garázsból nem aludt el... de járattam és azóta se csinálta... valami érzékelő lent esetleg? azt átnézeted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Nekem a jobb eleje volt törve, annak a jeladójára gondolok talán, de még nem volt időm aláfeküdni. Csak remélem nem komolyabb.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 aha lehet h az csinál kalamajkát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Voltatok már úgy, hogy a legrendszertelenebb időközökben kigyulladt az ABS kontrollámpátok ? Ha leállítom a motort, majd újra indítom, sokáig semmi. Majd egyszercsak elkezdi. Mitől lehet, valamelyik jeladó ? Pontosan! Valószínűleg kontakthiba. Nekem többször is előfordult pár hónapja, ide is beírogattam ezügyben, de végül abbamaradt magától. Volt olyan esetem is hogy kosz került az egyik jeladóba, pontosabban falevél... Aztán olyanom is volt, hogy az újonnan vett hátsó kerékjárati dobom beszerelése után (ami ugye felemelt állapotban történik és a keréktengely lóg a levegőben...) miután talajra tettem a gépet, az ABS jeladó vezetéke akadt a dob peremébe és szét is szakadt. No akkor is jelzett ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Kb. 1-2 hete kezdte. Három napig semmi baja nem volt, ma délután szinte 10 percenként előjött, ahogy indítóztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Kb. 1-2 hete kezdte. Három napig semmi baja nem volt, ma délután szinte 10 percenként előjött, ahogy indítóztam. Ismerős tünet, meg kell nézni a csatlakozókat, lehet, hogy beázik valamelyik és korrodált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Majd holnap. Úgyis megyek a karosszériáshoz még.. Folyt. az Egyéb csevegésben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Úgyserosz. :lol: Ugyan mitől remeg? :lol: :lol: Egy darabig nekem is remegett, aztán megnősültem. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Helló! Most vettem nem rég egy opel astra f tipusu autot csak a müszerfel digitális kilyelzöjén a hömérö csak "--:-" ezt mutatja. Szeretnék segitséget kérni mert nekem nincs ötletem hogy mi lehet vele! Elöre is köszönöm a segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts