Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Egy kalappal. :lol:

köcce.....

honap remélem már a tutit tom mondani :lol: .

jah 1 kérdés...

azt nemtod véletlenül,h az 5ajtós astra elektronikája jó e bele??

azt tom,h a moci nemjó,mert állítólag az gyenge a 3ajtóshoz...

de az elektronika különbözik e?

Megosztás:

köcce.....

honap remélem már a tutit tom mondani :lol: .

jah 1 kérdés...

azt nemtod véletlenül,h az 5ajtós astra elektronikája jó e bele??

azt tom,h a moci nemjó,mert állítólag az gyenge a 3ajtóshoz...

de az elektronika különbözik e?

Nem tudom, az enyém 5 ajtós.

Megosztás:

Voltatok már úgy, hogy a legrendszertelenebb időközökben kigyulladt az ABS kontrollámpátok ?

Ha leállítom a motort, majd újra indítom, sokáig semmi. Majd egyszercsak elkezdi.

Mitől lehet, valamelyik jeladó ?

nekem ugy volt h kb 5napig nem volt beindítva,és amikor kiálltam vele a garázsból nem aludt el...

de járattam és azóta se csinálta...

valami érzékelő lent esetleg?

azt átnézeted?

Megosztás:

Voltatok már úgy, hogy a legrendszertelenebb időközökben kigyulladt az ABS kontrollámpátok ?

Ha leállítom a motort, majd újra indítom, sokáig semmi. Majd egyszercsak elkezdi.

Mitől lehet, valamelyik jeladó ?

Pontosan! Valószínűleg kontakthiba. Nekem többször is előfordult pár hónapja, ide is beírogattam ezügyben, de végül abbamaradt magától. Volt olyan esetem is hogy kosz került az egyik jeladóba, pontosabban falevél...

Aztán olyanom is volt, hogy az újonnan vett hátsó kerékjárati dobom beszerelése után (ami ugye felemelt állapotban történik és a keréktengely lóg a levegőben...) miután talajra tettem a gépet, az ABS jeladó vezetéke akadt a dob peremébe és szét is szakadt. No akkor is jelzett ám!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.