Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

hogyérted?

el.tükör csatija,központi zár csatija+minden össze volt csatizva.csak a hangszóró nem volt....

Így értettem, igaz csak az ablaemelőre vonatkoztatva. Nekem pl az előző jobb oldalija nem ment, ha nem volt összedugva az összes csati. Még a bal oldalról sem tudtam vezérelni, ha jól emlékszem.

Megosztás:

Így értettem, igaz csak az ablaemelőre vonatkoztatva. Nekem pl az előző jobb oldalija nem ment, ha nem volt összedugva az összes csati. Még a bal oldalról sem tudtam vezérelni, ha kól emlékszem.

jah ez stimmel,mert nekem sem megy...

csak már minden variát probáltunk...

Megosztás:

Még egy kérdés.

AZ egész vezetékelés gyári, vagy csak az ajtóben levő az?

igen az egész szettet ugy vettem,h tod az ajtóig lévő csatiig gyári,onnantól meg az enyém ami szintén gyári...

bár igaz.h az ajtóba lévő csatikonzolba pont nem volt ott pozitiv,szal azt kellett vinnem ,mert az elején még onnan se ment semmi,de akkor a bal oldala se ment....

de a táp után az már megy.... szted???

Megosztás:

igen az egész szettet ugy vettem,h tod az ajtóig lévő csatiig gyári,onnantól meg az enyém ami szintén gyári...

bár igaz.h az ajtóba lévő csatikonzolba pont nem volt ott pozitiv,szal azt kellett vinnem ,mert az elején még onnan se ment semmi,de akkor a bal oldala se ment....

de a táp után az már megy.... szted???

Akkor azért előbb átnézném a csatikat, hogy minden kábel "rendesen" csatlakozik-e. Lehet nem ott van a "láb", ahol a másik oldalon folytatódik a kábel.

Megosztás:

Akkor azért előbb átnézném a csatikat, hogy minden kábel "rendesen" csatlakozik-e. Lehet nem ott van a "láb", ahol a másik oldalon folytatódik a kábel.

jaja..

asszem ehhez viszont már szaki kell :lol: ,mert ez már kemény....

a csatis lábak meg mi hova,meg ilyenek... :lol:

Megosztás:

jaja..

asszem ehhez viszont már szaki kell :lol: ,mert ez már kemény....

a csatis lábak meg mi hova,meg ilyenek... :lol:

Nekem a mostani emelőm (4 ablakos) jobb első ajtajában a 2 ablakos emelő kábelkötege van. A kettő között az a külömbség, hogy az állandó táp(piros/sárga), és a kapcsolt táp (fekete) fel van cserélve. Ezért, hogy működjön fel kellett cserélnem ezt a két vezetéket.

Megosztás:

Nekem a mostani emelőm (4 ablakos) jobb első ajtajában a 2 ablakos emelő kábelkötege van. A kettő között az a külömbség, hogy az állandó táp(piros/sárga), és a kapcsolt táp (fekete) fel van cserélve. Ezért, hogy működjön fel kellett cserélnem ezt a két vezetéket.

lehet h nekem is felkellene cserélnem??

nem tom márrrrr kéééééészzzz vokkk!!!

tök ideg vagyok már mert szétvan a kocsi 2hete :lol:

Megosztás:

Ha 2000 körüli autóból van az elektromos ablak,akkor lehet vele szívás.Nekem is volt.

A kábelköteg a gépben egy 93-as GSi caravánból van,az ajtóban lévő szerkezet és többi pedig egy 2000 körüli classic-ból.Szívtunk Udival,amíg rájöttünk mi is a bibi.Még a csatlakozók sem olyanok,csak nagyon hasonlóak.

Megosztás:

Ha 2000 körüli autóból van az elektromos ablak,akkor lehet vele szívás.Nekem is volt.

A kábelköteg a gépben egy 93-as GSi caravánból van,az ajtóban lévő szerkezet és többi pedig egy 2000 körüli classic-ból.Szívtunk Udival,amíg rájöttünk mi is a bibi.Még a csatlakozók sem olyanok,csak nagyon hasonlóak.

az tény h van a lábak között különbség,mert van olyan h azon nincs láb,az enyém+van.

amiből ki lett véve az 1 94-es 1.7td astra volt.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.