Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Sztem vagy szorul a szerkezet vhol, vagy rosz a motor. értem,hát akkor majd mindenképpen kell másik moci.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 értem,hát akkor majd mindenképpen kell másik moci.... Most kinn vannak a szerkezetek? Mert esetleg ki lehetne próbálni mind a kettőt a bal csatira kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Sztem vagy szorul a szerkezet vhol, vagy rosz a motor. akkor is szorulhat ha még be sincs rakva a helyére? csak a csatival van összekapcsolva,nem a helyén van még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 akkor is szorulhat ha még be sincs rakva a helyére? csak a csatival van összekapcsolva,nem a helyén van még... Megelőztelek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Most kinn vannak a szerkezetek? Mert esetleg ki lehetne próbálni mind a kettőt a bal csatira kötve. jaja kint van ...már azt is próbáltam,de ugysem csinált semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 akkor is szorulhat ha még be sincs rakva a helyére? csak a csatival van összekapcsolva,nem a helyén van még... Persze, szorulhat a motor tengelye is, kézzel lehet forgatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 jaja kint van ...már azt is próbáltam,de ugysem csinált semmit... Akkor sztem motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Jah, minden csatlakozó össze volt dugva, mikor próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Jah, minden csatlakozó össze volt dugva, mikor próbáltad? hogyérted? el.tükör csatija,központi zár csatija+minden össze volt csatizva.csak a hangszóró nem volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Persze, szorulhat a motor tengelye is, kézzel lehet forgatni? nah ezt nem néztem még... a szerkezetről nem vettem le a mocit...még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 hogyérted? el.tükör csatija,központi zár csatija+minden össze volt csatizva.csak a hangszóró nem volt.... Így értettem, igaz csak az ablaemelőre vonatkoztatva. Nekem pl az előző jobb oldalija nem ment, ha nem volt összedugva az összes csati. Még a bal oldalról sem tudtam vezérelni, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Így értettem, igaz csak az ablaemelőre vonatkoztatva. Nekem pl az előző jobb oldalija nem ment, ha nem volt összedugva az összes csati. Még a bal oldalról sem tudtam vezérelni, ha kól emlékszem. jah ez stimmel,mert nekem sem megy... csak már minden variát probáltunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 jah ez stimmel,mert nekem sem megy... csak már minden variát probáltunk... Még egy kérdés. AZ egész vezetékelés gyári, vagy csak az ajtóban levő az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Még egy kérdés. AZ egész vezetékelés gyári, vagy csak az ajtóben levő az? igen az egész szettet ugy vettem,h tod az ajtóig lévő csatiig gyári,onnantól meg az enyém ami szintén gyári... bár igaz.h az ajtóba lévő csatikonzolba pont nem volt ott pozitiv,szal azt kellett vinnem ,mert az elején még onnan se ment semmi,de akkor a bal oldala se ment.... de a táp után az már megy.... szted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 igen az egész szettet ugy vettem,h tod az ajtóig lévő csatiig gyári,onnantól meg az enyém ami szintén gyári... bár igaz.h az ajtóba lévő csatikonzolba pont nem volt ott pozitiv,szal azt kellett vinnem ,mert az elején még onnan se ment semmi,de akkor a bal oldala se ment.... de a táp után az már megy.... szted??? Akkor azért előbb átnézném a csatikat, hogy minden kábel "rendesen" csatlakozik-e. Lehet nem ott van a "láb", ahol a másik oldalon folytatódik a kábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Akkor azért előbb átnézném a csatikat, hogy minden kábel "rendesen" csatlakozik-e. Lehet nem ott van a "láb", ahol a másik oldalon folytatódik a kábel. jaja.. asszem ehhez viszont már szaki kell :lol: ,mert ez már kemény.... a csatis lábak meg mi hova,meg ilyenek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 jaja.. asszem ehhez viszont már szaki kell :lol: ,mert ez már kemény.... a csatis lábak meg mi hova,meg ilyenek... :lol: Nekem a mostani emelőm (4 ablakos) jobb első ajtajában a 2 ablakos emelő kábelkötege van. A kettő között az a külömbség, hogy az állandó táp(piros/sárga), és a kapcsolt táp (fekete) fel van cserélve. Ezért, hogy működjön fel kellett cserélnem ezt a két vezetéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Nekem a mostani emelőm (4 ablakos) jobb első ajtajában a 2 ablakos emelő kábelkötege van. A kettő között az a külömbség, hogy az állandó táp(piros/sárga), és a kapcsolt táp (fekete) fel van cserélve. Ezért, hogy működjön fel kellett cserélnem ezt a két vezetéket. lehet h nekem is felkellene cserélnem?? nem tom márrrrr kéééééészzzz vokkk!!! tök ideg vagyok már mert szétvan a kocsi 2hete :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 lehet h nekem is felkellene cserélnem?? nem tom márrrrr kéééééészzzz vokkk!!! tök ideg vagyok már mert szétvan a kocsi 2hete :lol: Nincs hozzá kapcsolási rajzod? Innen letöltheted a javítási könyvet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Nincs hozzá kapcsolási rajzod? Innen letöltheted a javítási könyvet. megprobálom köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Ha 2000 körüli autóból van az elektromos ablak,akkor lehet vele szívás.Nekem is volt. A kábelköteg a gépben egy 93-as GSi caravánból van,az ajtóban lévő szerkezet és többi pedig egy 2000 körüli classic-ból.Szívtunk Udival,amíg rájöttünk mi is a bibi.Még a csatlakozók sem olyanok,csak nagyon hasonlóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Ha 2000 körüli autóból van az elektromos ablak,akkor lehet vele szívás.Nekem is volt. A kábelköteg a gépben egy 93-as GSi caravánból van,az ajtóban lévő szerkezet és többi pedig egy 2000 körüli classic-ból.Szívtunk Udival,amíg rájöttünk mi is a bibi.Még a csatlakozók sem olyanok,csak nagyon hasonlóak. az tény h van a lábak között különbség,mert van olyan h azon nincs láb,az enyém+van. amiből ki lett véve az 1 94-es 1.7td astra volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 üdv urak!!! nahh ma is közelebb kerültünk a megoldáshoz :lol: , kiderült ,h az elektronika szivat az ablakemelőszerkezettel kapcsolatban... szal elektronikát kell guberálnom,és cool lesz.....remélem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 esteleg vkinek vmi alternatíva,h honnan tudnék szerezni?? nahh persze ami jó is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 üdv urak!!! nahh ma is közelebb kerültünk a megoldáshoz :lol: , kiderült ,h az elektronika szivat az ablakemelőszerkezettel kapcsolatban... szal elektronikát kell guberálnom,és cool lesz.....remélem :lol: Melyik elektronika, ami a motoron van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts