Thuby Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Sztem a legegyszerűbb a gyújtáskapcsolóról levenni. Nem kell hozzá sok mindent megbontani. Ebként ma kiderült, hogy nem megy az enyém sem. De már megvan a hiba oka, csak már sötétedik, és nem akartam vakoskodni. Enyém meg mintha gyengécske lenne kicsit. Fűt, de olyan foltosnak tűnik, meg bőven 1-2 percen túl páramentesít. Amúgy, nem ide tartozik, de hogy lehet szétszedni a tükröt? nekem meg kellene húznom a rögzítőcsavarjait, mert a bal oldali remeg folyamatosan. Ajtó oldaláról próbáltam támadni, de az nem jött be... Gyanítom, a tükörlap felől kell valahogy szétbontani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Sztem a legegyszerűbb a gyújtáskapcsolóról levenni. Nem kell hozzá sok mindent megbontani. Ebként ma kiderült, hogy nem megy az enyém sem. De már megvan a hiba oka, csak már sötétedik, és nem akartam vakoskodni. Ahonnan vettünk tápot az emelőnek is? Hogy is volt? Utánna ment a cekasz a biztidobozba, ha most ezt kihagyom nem lesz gondom zárlat esetén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Enyém meg mintha gyengécske lenne kicsit. Fűt, de olyan foltosnak tűnik, meg bőven 1-2 percen túl páramentesít. Amúgy, nem ide tartozik, de hogy lehet szétszedni a tükröt? nekem meg kellene húznom a rögzítőcsavarjait, mert a bal oldali remeg folyamatosan. Ajtó oldaláról próbáltam támadni, de az nem jött be... Gyanítom, a tükörlap felől kell valahogy szétbontani :lol: A tükörlapot lehet kipattintani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Ahonnan vettünk tápot az emelőnek is? Hogy is volt? Utánna ment a cekasz a biztidobozba, ha most ezt kihagyom nem lesz gondom zárlat esetén? Persze biztin keresztül gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Persze biztin keresztül gondoltam. Épitsek be egy plussz biztit egy üres helyre? És ha felhasználnám egy kevésbé fontos fogyasztó biztijét? Csak átmeneti megoldásról van szó. Kiváncsi vagyok működne-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Épitsek be egy plussz biztit egy üres helyre? És ha felhasználnám egy kevésbé fontos fogyasztó biztijét? Csak átmeneti megoldásról van szó. Kiváncsi vagyok működne-e. Nem kell. Simán levesszük arról a tápot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Nem kell. Simán levesszük arról a tápot. Oké, majd később, egyenlőre fölhekkelem a generátort védő boritást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Oké, majd később, egyenlőre fölhekkelem a generátort védő boritást. :lol: Ezt fényképezd is le lécci, mert kíváncsi lennék, hová is megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Ezt fényképezd is le lécci, mert kíváncsi lennék, hová is megy. Oké, hétvégén meglesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Kutyások tartsanak össze! :lol: Egyébként kellene találni egy számot valahol az akkun. Általábam a gyártási évet és hónapot szokták jelölni különféle formában, de ki lehet következtetni. Az öcsémnek van egy 11 éves akkuja ami már 3 autóban szolgált, de őrizgeti és most is szolgálatkész. Igaz a pincében van, de karbntartja. Hali. Már probáltam bogarászni a számokat rajta, de nem találtam összefüggést sehogy sem a gyártási dátumát illetöen. Holnap beirom ide hátha több szem többet lát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 tudna valaki segíteni el.ablak ügyben??? azthiszem kissé megszívat a :lol: !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ez mekkora már!!! rákattintottam erre * itt a lap alján: * Ice Decor Kft. Autódekoráció, Grafikai tervezés, Széles formátumú nyomtatás www.icedecor.hu és beriasztott a Nod-on,h vírus van :lol: !!! nem kellene ennek utánna nézni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ez mekkora már!!! rákattintottam erre * itt a lap alján: * Ice Decor Kft. Autódekoráció, Grafikai tervezés, Széles formátumú nyomtatás www.icedecor.hu és beriasztott a Nod-on,h vírus van :lol: !!! nem kellene ennek utánna nézni???? Először kételkedtem, de aztán tényleg... Milyen dolog ez... jó kis hirdető! Már ha tud egyáltalán róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 szal neked is beugrott akkor :lol: ! hát én is pilláztam egyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 bár 1 dolog nyugtat,mégpedig az h jó a Nod-unk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 ez mekkora már!!! rákattintottam erre * itt a lap alján: * Ice Decor Kft. Autódekoráció, Grafikai tervezés, Széles formátumú nyomtatás www.icedecor.hu és beriasztott a Nod-on,h vírus van :lol: !!! nem kellene ennek utánna nézni???? Melyik lap alján? :lol: Én simán rákerestem a cégre a Google-ben a főoldaluk nem zavarta az Avast-ot. :lol: Mi gondod az el.ablakkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 ez mekkora már!!! rákattintottam erre * itt a lap alján: * Ice Decor Kft. Autódekoráció, Grafikai tervezés, Széles formátumú nyomtatás www.icedecor.hu és beriasztott a Nod-on,h vírus van :lol: !!! nem kellene ennek utánna nézni???? A Nod az egy érdekes valami. Az asztali xp-s gépem 2x feküdt ki, plusz még 1x de már vistával. Na ez mondom felettébb gyanús -aztán elkezdtünk egy cimbivel keresgetni a vinyón mi lehet a hiba, nem-e az op.rendszer hibádzik valami rendszerleírónál vagy nem-e a géppel van valami zűr. Ekkor derültek ki a dolgok, hogy nem úgy ismeri fel a dolgokat a Nod ahogy vannak, dugig volt Jeefo32 féregvírussal, a trójaiakról nem is beszélve, szóval talált oda nem illő dolgokat -mindez Avast 4.8-al majd Kaspersky-vel és még Pandával is átnézve -persze több géppel. Ennyi mindezek közt a különbség. Az Avast sokkal fejlődőképesebb és stabilabb mint a Nod32 vagy bármelyik másik. Ami még elmegy víruskereső- és irtónak az a Kaspersky de a Nodot akkor sem használnám ha ingyen kapnék hozzá végtelenített licenszet. Most (és azóta) az asztalim és a laptopom is megbízhatóan műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Melyik lap alján? :lol: Én simán rákerestem a cégre a Google-ben a főoldaluk nem zavarta az Avast-ot. :lol: Mi gondod az el.ablakkal? nos az,h vettem 1 gyári szettet,3ajtóshoz+minden. minden frankó,megy az el.tükör,+fűtése,a bal oldali ablakemelő is full jó,csak a jobb oldali el.ablak nem csinál semmit. állítólag jó az emelő,mocija nincs leégve+elektronika is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Ami még elmegy víruskereső- és irtónak az a Kaspersky de a Nodot akkor sem használnám ha ingyen kapnék hozzá végtelenített licenszet. Bár ez most már elég OFF, de el kell mondjam, hogy én pont fordítva tapasztaltam annak idején, ezért döntöttem a NOD mellett. Több ismerősöm gépét is én tarto(tta)m rendben, és nekem sokat bizonyított, hogy a full licences panda, meg norton mellől 70-80 vírust szedett még le alkalmanként... Az Avast-ot meg azért nem szerettem/használtam, mert bár kipróbáltam, de iszonyatosan megfogta a gépet (pedig nem volt kis gépem P4@3GHz, 1GB Ram), ez nem tudom azóta mennyit változhatott... Kaspersky-t sosem próbáltam. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Csinálta már valaki azt,hogy a fűtéskonzol világítását átkötötte a helyzetjelzőre? Csak,hogy ne világítson folyamatossan. :lol: Vagy valami alternatív megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Csinálta már valaki azt,hogy a fűtéskonzol világítását átkötötte a helyzetjelzőre? Csak,hogy ne világítson folyamatossan. :lol: Vagy valami alternatív megoldás? Én is gondoltam már rá, de még nem csináltam meg. Igazából ritka, hogy ne kelljen a lámpát felkapcsolni, úgyhogy relative kevés spórolást lehetne ezzel elérni a lámpák üzemidejében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 nos az,h vettem 1 gyári szettet,3ajtóshoz+minden. minden frankó,megy az el.tükör,+fűtése,a bal oldali ablakemelő is full jó,csak a jobb oldali el.ablak nem csinál semmit. állítólag jó az emelő,mocija nincs leégve+elektronika is jó. Le kell kapni a kárpitot, és kicsit körülnézni a kábeleknél, csatlakozónál, nincs-e szakadás, esetleg adni egy direkt tápot a motornak, tényleg jó-e. Mondjuk ott qrva sok cekasz van én először a motort szűrném ki a többit csak nézegetném. :lol: Esetleg megkeresni a megfelelő lábakat a kapcsolón rövirezárni, hátha az rossz. De ezt el kéne játszani a vezető oldalon is mert mindkét kapcsolónak mőködnie kell hogy jó legyen a jobb oldalon az el.ablakemelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Le kell kapni a kárpitot, és kicsit körülnézni a kábeleknél, csatlakozónál, nincs-e szakadás, esetleg adni egy direkt tápot a motornak, tényleg jó-e. Mondjuk ott qrva sok cekasz van én először a motort szűrném ki a többit csak nézegetném. :lol: Esetleg megkeresni a megfelelő lábakat a kapcsolón rövirezárni, hátha az rossz. De ezt el kéne játszani a vezető oldalon is mert mindkét kapcsolónak mőködnie kell hogy jó legyen a jobb oldalon az el.ablakemelő. hja kísérletezés folyik!! a kábelekkel minden ok,minden más müxik csak az ablak nem. a moci is kap kraftot. de még mindig semmi :lol: . most keresek 1 másik mocit bele....és proba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 hja kísérletezés folyik!! a kábelekkel minden ok,minden más müxik csak az ablak nem. a moci is kap kraftot. de még mindig semmi :lol: . most keresek 1 másik mocit bele....és proba.... És azt próbáltad, hogy a jobb oldali motrot rádugod a bal ajtóban levő csatira? Ha ott műxik, akkor vezetékezési probléma van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 hja kísérletezés folyik!! a kábelekkel minden ok,minden más müxik csak az ablak nem. a moci is kap kraftot. de még mindig semmi :lol: . most keresek 1 másik mocit bele....és proba.... Nem lehet megszorulva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts