J0hnny Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Birom. :lol: Folyamatban. :D Anya anyaaaa!Hening Karcsika utánoz engem! :lol: Az összes ólom katonámat visszalopom tőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Anya anyaaaa!Hening Karcsika utánoz engem! :lol: Az összes ólom katonámat visszalopom tőle! :lol: Már nincs meg, mindet beolvasztottam sörétnek. :lol: :D Amúgy sem jönnél el értük idáig. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Már nincs meg, mindet beolvasztottam sörétnek. :lol: :lol: Amúgy sem jönnél el értük idáig. :D :lol: Hogy hol vannak ilyenkor az önkéntes moderátorok??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Hogy hol vannak ilyenkor az önkéntes moderátorok??? :lol: Itt vagyunk, csak nem vagyunk golyóállók! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 5 nap állás után a pirosban 12.4x volt a volt. :lol: 66Ah-s akksi. Mi az a minimum feszültségszint ami alatt már nem illik ráindítani egy akksira? Mondjuk szerintem beindult volna, de inkább rátöltöttem egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 5 nap állás után a pirosban 12.4x volt a volt. :lol: 66Ah-s akksi. Mi az a minimum feszültségszint ami alatt már nem illik ráindítani egy akksira? Mondjuk szerintem beindult volna, de inkább rátöltöttem egy kicsit. 12V. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 5 nap állás után a pirosban 12.4x volt a volt. :lol: 66Ah-s akksi. Mi az a minimum feszültségszint ami alatt már nem illik ráindítani egy akksira? Mondjuk szerintem beindult volna, de inkább rátöltöttem egy kicsit. Az még elég jó volt :lol: Túldramatizálod a dolgokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Az még elég jó volt :D Túldramatizálod a dolgokat :lol: Igaz. Mióta a fehérben tönkrement a másik, inkább félek mint megijedek. :lol: Ott az utóbbi időben soha nem indítom 12.5 alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Amúgy mértem is a fehéren átfolyó áramot. Valami olyan hátsó gondolatom volt mintha sokat enne állásában. De nem vészes, bár hosszú állásokkal ez sem kevés. 60mA simán, 200mA beriasztva, és referenciának 240 mA a saru rátétel után, amikor a középkijelző világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Rohadt sokat zabál az a riogató... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Amúgy mértem is a fehéren átfolyó áramot. Valami olyan hátsó gondolatom volt mintha sokat enne állásában. De nem vészes, bár hosszú állásokkal ez sem kevés. 60mA simán, 200mA beriasztva, és referenciának 240 mA a saru rátétel után, amikor a középkijelző világít. Szerintem már a 60mA is sok, nálam 10-20mA között van. Egy bekapcsolt riasztó meg kb. 20mA-t fogyaszt + ha van van benne még belsőtér védelem, akkor az szintén kb. egy 20-as. A rádiód jól van bekötve? Nincs esetleg direktbe kötve? Csak egy ötlet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Rohadt sokat zabál az a riogató... Eccer amikor elmentem 1 hónapra dolgozni British Dominica-ba, az Astra meg várt engem az utcán beriasztózva. Mire hazajöttem le is merült az akksim rendesen, se kép se hang.... (10,5 V!). Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 ha kell valakinek, itthon maradt a kocka elektromos tükör, nem raktuk be a zastrába kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 ha kell valakinek, itthon maradt a kocka elektromos tükör, nem raktuk be a zastrába kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e Mennyi az annyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 mittudomén :lol: 3e kapcsolóval mondjuk kevés? sok? normál szürke kocka Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 mittudomén :lol: 3e kapcsolóval mondjuk kevés? sok? normál szürke kocka Fűtéses? Ha igen akkor nekem kell, főleg a jobbos, de Fpepe beelőzött, ővé az elsőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Valakinek tippje, hogy miért nem szokott menni a hátsó ablak (csomagtérajtó) ablakfűtése ? Úgy kezdődött még a törés előtt, hogy hol ment, hol nem ment. Most meg ebben a szutyok időben kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Valakinek tippje, hogy miért nem szokott menni a hátsó ablak (csomagtérajtó) ablakfűtése ? Úgy kezdődött még a törés előtt, hogy hol ment, hol nem ment. Most meg ebben a szutyok időben kellene. Vezeték szakadás, kontakthiba? Szedd le a csomitérajtó burkolatát nézd meg kap-e áramot rendesen. Nekem meg nem fűtt mindegyik szál, pont az alsók nem. Mivel lehetne javítani? Van vmi fémtartalmú festék esetleg amivel átt lehetne festeni a szakadást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Fűtéses? Ha igen akkor nekem kell, főleg a jobbos, de Fpepe beelőzött, ővé az elsőség. "kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e " ez alapján kérd, ha nem kell Pepének motorosan rendben van Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 "kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e " ez alapján kérd, ha nem kell Pepének motorosan rendben van Ez alapján kérem. Kérem nyilatkozzon Fpapa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Valakinek tippje, hogy miért nem szokott menni a hátsó ablak (csomagtérajtó) ablakfűtése ? Úgy kezdődött még a törés előtt, hogy hol ment, hol nem ment. Most meg ebben a szutyok időben kellene. Éppen azt álmodtam , hogy a hátsóablakfűtés nem akart leállni! Aztán bedöglött , az ablak megrepedt Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 "kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e " ez alapján kérd, ha nem kell Pepének motorosan rendben van És ez mindkét oldali tükör + kapcsoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Éppen azt álmodtam , hogy a hátsóablakfűtés nem akart leállni! Aztán bedöglött , az ablak megrepedt Fura álmaid vannak! Még vmi? Esetleg egy főtengely beállás? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 És ez mindkét oldali tükör + kapcsoló? yes, sir (ha az ár miatt kérdezed, akkor azért ennyi, mert 8e/db az új, igaz, az már kerek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 yes, sir (ha az ár miatt kérdezed, akkor azért ennyi, mert 8e/db az új, igaz, az már kerek) Akkor kellene. Már csak az a kérdés, hogy jut el hozzám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts