J0hnny Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Birom. :lol: Folyamatban. :D Anya anyaaaa!Hening Karcsika utánoz engem! :lol: Az összes ólom katonámat visszalopom tőle! :lol:
hening Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Anya anyaaaa!Hening Karcsika utánoz engem! :lol: Az összes ólom katonámat visszalopom tőle! :lol: Már nincs meg, mindet beolvasztottam sörétnek. :lol: :D Amúgy sem jönnél el értük idáig. :lol: :D
epk947 Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Már nincs meg, mindet beolvasztottam sörétnek. :lol: :lol: Amúgy sem jönnél el értük idáig. :D :lol: Hogy hol vannak ilyenkor az önkéntes moderátorok??? :D
zotya975 Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Hogy hol vannak ilyenkor az önkéntes moderátorok??? :lol: Itt vagyunk, csak nem vagyunk golyóállók! :lol:
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 5 nap állás után a pirosban 12.4x volt a volt. :lol: 66Ah-s akksi. Mi az a minimum feszültségszint ami alatt már nem illik ráindítani egy akksira? Mondjuk szerintem beindult volna, de inkább rátöltöttem egy kicsit.
epk947 Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 5 nap állás után a pirosban 12.4x volt a volt. :lol: 66Ah-s akksi. Mi az a minimum feszültségszint ami alatt már nem illik ráindítani egy akksira? Mondjuk szerintem beindult volna, de inkább rátöltöttem egy kicsit. 12V.
opel16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 5 nap állás után a pirosban 12.4x volt a volt. :lol: 66Ah-s akksi. Mi az a minimum feszültségszint ami alatt már nem illik ráindítani egy akksira? Mondjuk szerintem beindult volna, de inkább rátöltöttem egy kicsit. Az még elég jó volt :lol: Túldramatizálod a dolgokat :lol:
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Az még elég jó volt :D Túldramatizálod a dolgokat :lol: Igaz. Mióta a fehérben tönkrement a másik, inkább félek mint megijedek. :lol: Ott az utóbbi időben soha nem indítom 12.5 alatt. :lol:
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Amúgy mértem is a fehéren átfolyó áramot. Valami olyan hátsó gondolatom volt mintha sokat enne állásában. De nem vészes, bár hosszú állásokkal ez sem kevés. 60mA simán, 200mA beriasztva, és referenciának 240 mA a saru rátétel után, amikor a középkijelző világít.
bob Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Amúgy mértem is a fehéren átfolyó áramot. Valami olyan hátsó gondolatom volt mintha sokat enne állásában. De nem vészes, bár hosszú állásokkal ez sem kevés. 60mA simán, 200mA beriasztva, és referenciának 240 mA a saru rátétel után, amikor a középkijelző világít. Szerintem már a 60mA is sok, nálam 10-20mA között van. Egy bekapcsolt riasztó meg kb. 20mA-t fogyaszt + ha van van benne még belsőtér védelem, akkor az szintén kb. egy 20-as. A rádiód jól van bekötve? Nincs esetleg direktbe kötve? Csak egy ötlet. :lol:
epk947 Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Rohadt sokat zabál az a riogató... Eccer amikor elmentem 1 hónapra dolgozni British Dominica-ba, az Astra meg várt engem az utcán beriasztózva. Mire hazajöttem le is merült az akksim rendesen, se kép se hang.... (10,5 V!).
yooccoo Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 ha kell valakinek, itthon maradt a kocka elektromos tükör, nem raktuk be a zastrába kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e
FPepe Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 ha kell valakinek, itthon maradt a kocka elektromos tükör, nem raktuk be a zastrába kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e Mennyi az annyi?
yooccoo Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 mittudomén :lol: 3e kapcsolóval mondjuk kevés? sok? normál szürke kocka
epk947 Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 mittudomén :lol: 3e kapcsolóval mondjuk kevés? sok? normál szürke kocka Fűtéses? Ha igen akkor nekem kell, főleg a jobbos, de Fpepe beelőzött, ővé az elsőség.
egyhapsi Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Valakinek tippje, hogy miért nem szokott menni a hátsó ablak (csomagtérajtó) ablakfűtése ? Úgy kezdődött még a törés előtt, hogy hol ment, hol nem ment. Most meg ebben a szutyok időben kellene.
zotya975 Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Valakinek tippje, hogy miért nem szokott menni a hátsó ablak (csomagtérajtó) ablakfűtése ? Úgy kezdődött még a törés előtt, hogy hol ment, hol nem ment. Most meg ebben a szutyok időben kellene. Vezeték szakadás, kontakthiba? Szedd le a csomitérajtó burkolatát nézd meg kap-e áramot rendesen. Nekem meg nem fűtt mindegyik szál, pont az alsók nem. Mivel lehetne javítani? Van vmi fémtartalmú festék esetleg amivel átt lehetne festeni a szakadást?
yooccoo Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Fűtéses? Ha igen akkor nekem kell, főleg a jobbos, de Fpepe beelőzött, ővé az elsőség. "kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e " ez alapján kérd, ha nem kell Pepének motorosan rendben van
epk947 Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 "kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e " ez alapján kérd, ha nem kell Pepének motorosan rendben van Ez alapján kérem. Kérem nyilatkozzon Fpapa! :lol:
webshark Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Valakinek tippje, hogy miért nem szokott menni a hátsó ablak (csomagtérajtó) ablakfűtése ? Úgy kezdődött még a törés előtt, hogy hol ment, hol nem ment. Most meg ebben a szutyok időben kellene. Éppen azt álmodtam , hogy a hátsóablakfűtés nem akart leállni! Aztán bedöglött , az ablak megrepedt
FPepe Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 "kábel csak annyi, amennyi a dugóig kell a tükör hátulján fel van púposodva a cucc, nem tudom, jó-e " ez alapján kérd, ha nem kell Pepének motorosan rendben van És ez mindkét oldali tükör + kapcsoló?
zotya975 Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Éppen azt álmodtam , hogy a hátsóablakfűtés nem akart leállni! Aztán bedöglött , az ablak megrepedt Fura álmaid vannak! Még vmi? Esetleg egy főtengely beállás? :lol: :lol:
yooccoo Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 És ez mindkét oldali tükör + kapcsoló? yes, sir (ha az ár miatt kérdezed, akkor azért ennyi, mert 8e/db az új, igaz, az már kerek)
FPepe Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 yes, sir (ha az ár miatt kérdezed, akkor azért ennyi, mert 8e/db az új, igaz, az már kerek) Akkor kellene. Már csak az a kérdés, hogy jut el hozzám?
Recommended Posts