zotya975 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 F@cán néz ki. :lol: Képpel ne idézz. :D Hol vannak ilyen f@c@ haverok? :lol: Katonáéknál. :lol: De ott is csak a nyugdijasoknál. :D Magadraismersz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080928/P9090031_www...ltoltes.hu_.jpg amúgy ilyen lett a kapcsoló. :lol: Jó lett, ezt még nekem is el kéne játszanom vele. Hogyan szedted szét a kapaszkodót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Jó lett, ezt még nekem is el kéne játszanom vele. Hogyan szedted szét a kapaszkodót? Sehogy. Elkezdtem szétszedni belülről, de aztán rájöttem hogy túl nagy munka, úgyhogy kivülről addig fúrtam ,faragtam ,reszeltem amig pont belepasszolt a kapcsoló. Aztán részben beleszorítva, részben ragasztópisztollyal rögzitettem. Maradt mögötte egy kis lyuk mert nem éri végig a kapaszkodót de nem nagyon látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Kompletten volt 10ropi emelők kapcsolók kábelek havertól de csak első. Ja, és be is szerelte. Nekem csak a képen látható kapcsolót kellett befaragnom. :lol: jaja nekem is talán összejön! igaz az enyém egy 20as lett :lol: de full gyári lesz:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 jaja nekem is talán összejön! igaz az enyém egy 20as lett :lol: de full gyári lesz:D Tegyél fel majd képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 b+ féláron vetted Nekem meg adták a kocsihoz. :lol: Voltam ma egy villanyász haveromnál,hogy mérje meg a töltést a kocsin. A töltéssel minden f@ca de felhomályosított,hogy az akkumulátorom 22%-os. :lol: A veteránautót ugyis elteszem télire az akkkuja meg ugrik át a Zasztrába. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Tegyél fel majd képet! ok remélem holnap vagy h.napután megérkezik a cucc!! :lol: aztán majd mennek a képek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nekem meg adták a kocsihoz. :lol: ] Voltam ma egy villanyász haveromnál,hogy mérje meg a töltést a kocsin. A töltéssel minden f@ca de felhomályosított,hogy az akkumulátorom 22%-os. :lol: A veteránautót ugyis elteszem télire az akkkuja meg ugrik át a Zasztrába. :lol: hehe.... de neked még így is több van,mivel 4ajtó,szal enkünk ennyi soha nem lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Bent van az angel :lol: viszont egy valamit nem értek. Be lett kötve rajz szerint, helyzetjelző mind jó tompított csak akkor működik amikor a refit felkapcsolom. Ilyenkor mi van, vagy ez az alapállapot mindegyiknél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 szarul van kötve vagy konfigolva (van egy kis dugasz a kábelkötegben, amivel tudsz variálni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 szarul van kötve vagy konfigolva (van egy kis dugasz a kábelkötegben, amivel tudsz variálni). A tompított megvan, 4 féle vezeték van 2 fekete 1 sárga 1 fehér(?). Azokkal variáltam és jó lett. Viszont refim még mindig nincs. h4-es izzók helyett kellett venni h7-es izzót. Az bent is van a helyén. Projektorhoz milyen izzó való, és oda kell kötni a refit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nekem meg adták a kocsihoz. :lol: Voltam ma egy villanyász haveromnál,hogy mérje meg a töltést a kocsin. A töltéssel minden f@ca de felhomályosított,hogy az akkumulátorom 22%-os. :lol: A veteránautót ugyis elteszem télire az akkkuja meg ugrik át a Zasztrába. :lol: Nekem adták....cccc! De én milyen élvezettel farigcsáltam 3 órán keresztül! És a felső gomb micsoda? Ott a nyitófogantyú mögött. Ha esetleg vkit érdekel hogy lehet eltüntetni a likat a tekerő helyén.: vasbótban kapható és úgy kell kérni hogy cső végére zárókupak. 40Ft/db. Azt hiszem 3/8-ados de nem biztos én belepróbáltam ugy vettem meg. Persze szebb egy új lik nélküli kárpit , csak gondolom nem két fillér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nekem adták....cccc! De én milyen élvezettel farigcsáltam 3 órán keresztül! És a felső gomb micsoda? Ott a nyitófogantyú mögött. Ha esetleg vkit érdekel hogy lehet eltüntetni a likat a tekerő helyén.:http://kepfeltoltes.hu/080929/P9100001_www...ltoltes.hu_.jpg vasbótban kapható és úgy kell kérni hogy cső végére zárókupak. 40Ft/db. Azt hiszem 3/8-ados de nem biztos én belepróbáltam ugy vettem meg. Persze szebb egy új lik nélküli kárpit , csak gondolom nem két fillér. :lol: Az az elektromos mozgatású és fűtésű tükör kapcsolója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Az az elektromos mozgatású és fűtésű tükör kapcsolója. Neked nincs olyan? Mikor adod el? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Neked nincs olyan? Mikor adod el? :lol: Még nincs, de a kábelkötegben, amit beraktunk, benne van a vezetékelése. Már csak a tükrök, és a kapcsoló kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Még nincs, de a kábelkötegben, amit beraktunk, benne van a vezetékelése. Már csak a tükrök, és a kapcsoló kell. :lol: Fel se szereld, egyből passzold tovább! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Fel se szereld, egyből passzold tovább! :lol: :lol: ..... Majd mindjárt megmondom, mit passzolok tovább. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 7500/darab az utángyártott fűthető elektronyos tükör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 7500/darab az utángyártott fűthető elektronyos tükör. Itt olcsóbb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Itt olcsóbb. :lol: A régi szögletes tükörből nem létezik fűthető? Még sehol se láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 A régi szögletes tükörből nem létezik fűthető? Még sehol se láttam. Akkéne nekem is egy jobbos! Mer az előző tulajok egyike a töröttre ragasztott egy síktükröt. Nem sok látnivaló fér bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 A régi szögletes tükörből nem létezik fűthető? Még sehol se láttam. Nekem olyan vót :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 A régi szögletes tükörből nem létezik fűthető? Még sehol se láttam. GSI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Semelyik üzlet kínálatában se találtam a régi szögletesből fűthető tükörlapot, csak a Csergőben egy vagyonért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Semelyik üzlet kínálatában se találtam a régi szögletesből fűthető tükörlapot, csak a Csergőben egy vagyonért... :lol: Tegyél rá újat. Sztem simán fel lehet rakni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts