hening Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Nem adom fel csak most azért nem akarom szétmajmolni az egészet ha ugysem tudom kicserélni ôket...így is a kátyuknál ropognak a müanyagok, nem kéne még lazábbak legyenek. Melyik izzóból hány darab szükségeltetik? A világítás 4 db, de cseréld ki a visszajeljőket is. Plusz cseréld ki a töltésjelzőét is, az pedig olyan mint ami az első helyzetjelzőkben van. Jah, és van még 2 a TID-ben is a középkonzlban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Nem adom fel csak most azért nem akarom szétmajmolni az egészet ha ugysem tudom kicserélni ôket... Csak vicceltem ám <_< . A rizsszem izzót vajon nem lehet berakni a foglalatba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Csak vicceltem ám <_< . A rizsszem izzót vajon nem lehet berakni a foglalatba? Abba nem. A Kispolszkiéba viszont igen, és az is tökéletesen megfelel bele. :huh: Sőtt! A 90 utáni R5 -ösben is pont ugyanilyen izzók vannak, bár azokat sem lehet szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Létezik olyan gyári kp zár relé, ami felhúzza a lennmaradt elektromos ablakot? A kapcsolási rajz alapján mintha lenne vmi vezeték (barna/fekete) a kp zár relétől az emelő motorokig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Létezik olyan gyári kp zár relé, ami felhúzza a lennmaradt elektromos ablakot? A kapcsolási rajz alapján mintha lenne vmi vezeték (barna/fekete) a kp zár relétől az emelő motorokig. A Zafirákban benne volt de csak kulcsfordításra működött, távkapcsra nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Létezik olyan gyári kp zár relé, ami felhúzza a lennmaradt elektromos ablakot? A kapcsolási rajz alapján mintha lenne vmi vezeték (barna/fekete) a kp zár relétől az emelő motorokig. Szerintem csak külső ablakemelő modullal tudod megcsinálni... Az omega pl felhúzza ugyan az ablakokat, de csak ha elfordítva tartom a kulcsot, vagy nyomva tartom a távirányítón a gombot, amíg fel nem ér az összes ablak. Én egy nem gyári riasztóval oldottam meg a felhúzást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 A Zafirákban benne volt de csak kulcsfordításra működött, távkapcsra nem. Szerintem csak külső ablakemelő modullal tudod megcsinálni... Az omega pl felhúzza ugyan az ablakokat, de csak ha elfordítva tartom a kulcsot, vagy nyomva tartom a távirányítón a gombot, amíg fel nem ér az összes ablak. Én egy nem gyári riasztóval oldottam meg a felhúzást... Kösz a válaszokat. Amit most beszereltem kp zár, és ablakemelő, az gyári. A vezető ablakát fel is húzza, ha végig tartom a kulcsot. De a többit nem. Azért kérdeztem a relét, mert sztem az adná neki a jelet. A riasztóm nekem sem gyári. Az ajtót az is bezárja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Kösz a válaszokat. Amit most beszereltem kp zár, és ablakemelő, az gyári. A vezető ablakát fel is húzza, ha végig tartom a kulcsot. De a többit nem. Azért kérdeztem a relét, mert sztem az adná neki a jelet. A riasztóm nekem sem gyári. Az ajtót az is bezárja. Ilyet keress olcsóbban: komfort modul Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ilyet keress olcsóbban: komfort modul THX. Bár nekem most már 4 ablakos emelőm van. <_< :huh: Annyira nem erőltetem a dolgot. Ha tudja a gyári relé, akkor OK, ha nem , úgy is jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 THX. Bár nekem most már 4 ablakos emelőm van. <_< :huh: Annyira nem erőltetem a dolgot. Ha tudja a gyári relé, akkor OK, ha nem , úgy is jó. :D Létezik 4 ablakos verzió is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Létezik 4 ablakos verzió is. Elhiszem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 THX. Bár nekem most már 4 ablakos emelőm van. <_< :huh: Annyira nem erőltetem a dolgot. Ha tudja a gyári relé, akkor OK, ha nem , úgy is jó. :D De nagyra vagy az ablakemelőddel, látnád az enyimet, nagyon baba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 De nagyra vagy az ablakemelőddel, látnád az enyimet, nagyon baba! :D Hunvagytok kiscsikók...nekem már tavaly bekerült! :lol: <_< Ülésfűtés?Hmm?Tükörfűtés?Hmm?Elektromosan mozgó tükrök?Hmm? :huh: Egyébként is adjátok vissza a körteformákat,meg az ólomkatonáimat és ez amúgy is az én játszóterem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Hunvagytok kiscsikók...nekem már tavaly bekerült! :lol: <_< Ülésfűtés?Hmm?Tükörfűtés?Hmm?Elektromosan mozgó tükrök?Hmm? :huh: Egyébként is adjátok vissza a körteformákat,meg az ólomkatonáimat és ez amúgy is az én játszóterem! :D Ezen most elröhögcsélek reggelig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ahogy Hofi mondta: hideg lábnyomomba nem jöttök! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 mire vágsz úgy föl, B. Ödön? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Hunvagytok kiscsikók...nekem már tavaly bekerült! :D <_< Ülésfűtés?Hmm?Tükörfűtés?Hmm?Elektromosan mozgó tükrök?Hmm? :huh: Építed be a lehetséges hibaforrásokat? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 De nagyra vagy az ablakemelőddel, látnád az enyimet, nagyon baba! <_< ....és az honnan van, kiscsávó? :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Hunvagytok kiscsikók...nekem már tavaly bekerült! :D <_< Ülésfűtés?Hmm?Tükörfűtés?Hmm?Elektromosan mozgó tükrök?Hmm? :huh: Egyébként is adjátok vissza a körteformákat,meg az ólomkatonáimat és ez amúgy is az én játszóterem! :D Kell is, hogy a kis Janikák "felmelegedjenek". :D A tükörfűtés, mozgatás nekem is benne van, csak még nem vettem meg a tükröket. :D Akkor jácccáááá csak magaddal. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Létezik olyan gyári kp zár relé, ami felhúzza a lennmaradt elektromos ablakot? A kapcsolási rajz alapján mintha lenne vmi vezeték (barna/fekete) a kp zár relétől az emelő motorokig. A kapcsolótol függ a villanyászom szerint. Nekem csak egy vezetéket kéne behúzni az ajtóba és felhúzná záráskor az összes ablakot a riasztó. De most nem foglalkozom ezzel mert jön a tél és ilyenkor ugysem használom az ablakokat. Hunvagytok kiscsikók...nekem már tavaly bekerült! :D :huh: Ülésfűtés?Hmm?Tükörfűtés?Hmm?Elektromosan mozgó tükrök?Hmm? :D Nekem meg gyárilag vannak bent ezek a dolgok. Kivéve az ülésfűtést. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ....és az honnan van, kiscsávó? :D :huh: Mikulát báti hotta! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 A kapcsolótol függ a villanyászom szerint. Nekem csak egy vezetéket kéne behúzni az ajtóba és felhúzná záráskor az összes ablakot a riasztó. De most nem foglalkozom ezzel mert jön a tél és ilyenkor ugysem használom az ablakokat. Nekem meg gyárilag vannak bent ezek a dolgok. Kivéve az ülésfűtést. <_< Télleg, azt még behúzom. :huh: :D :lol: Mikulát báti hotta! :D Nnnah, vazze, így sem hívtak még. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Létezik olyan gyári kp zár relé, ami felhúzza a lennmaradt elektromos ablakot? A kapcsolási rajz alapján mintha lenne vmi vezeték (barna/fekete) a kp zár relétől az emelő motorokig. Igen az lesz az, a b/f. De ne a kp. zárral kösd össze, mert akkor valószínűleg, ahogy a többiek is írták, csak akkor fogja emelni az ablakot, ha elfordítva tartod a kulcsot a zárban. A riasztóval kéne összekötni. (Milyen riasztód van?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Télleg, azt még behúzom. <_< :D :D Nnnah, vazze, így sem hívtak még. :D :lol: Lehet, de itthon azt mondták, hogy most aztán csend legyen Karácsonyig, előtte meg a Mikulás van nem? Ezt most én sem nagyon értem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 sziasztok! tudna valaki segíteni ,elektromos ablakemelő szettet keresek a Gsi-be. ha valaki tudna olyal ,aki bont ,vagy hasonló, akkor kérem jelezze! email:petyagsi-2000@freemail.hu üdv!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts