Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nem tudom milyen a generátorom, azt sem tudom, hogy 70 vagy 100 A-es. Valahogy meg kellene nézni, vagy felhívom a szerelőt, hogy milyen. A Delco az valami márka?

Elküldve
Nem tudom milyen a generátorom, azt sem tudom, hogy 70 vagy 100 A-es. Valahogy meg kellene nézni, vagy felhívom a szerelőt, hogy milyen. A Delco az valami márka?

A hengeres palástot nézd körbe (estleg tükörrel), bele van gravírozva (vagy nyomva) minden adat.

Elküldve

sziasztok!

Néztem az egyik áruházba műszerfal világításba kék ledet. Csak azt nem tudom. hogy milyen tipusu kell bele, mert van több fajta. Nemtudjátok, hogy mejik tipusu kell bele? Válaszotokat előre is köszönöm!!!

Elküldve

Olyan bajonettzáras vackeráj. Kiveszel belőle egyet és elviszed magaddal mintának.

Én ma tettem bele pirosat és mondhatom, hogy nagyon szép és szemkímélő fénye van csak az óraállásokat (összes és napi) nemigazán lehet látni.

Elküldve
Akkor ha jól sejtem Delco generátorod van Soma.

Diódahíd meg csak egyben van, és ahogy Gabi írta, ha 1 elszállt, kérdés, mikor száll a következő.

Nem megnéztem, hanem megkérdeztem a szerelőt. Tudta, mert tegnap vásárolt hozzá alkatrészt.

Szóval Delco márkájú és 100 amperes.

Elküldve

sziasztok!

kinek milyen márkájú utólagos xenon vált be? eddigi olvasmányaim alapján az olcsóknál (siemenshid pl) sokszor probléma az elégtelen szigetelés a trafóknál, kábeleknél. állítólag a HD lenne a jó választás...

kösz

Elküldve
1.Hol kezdjem a boncolást?

2. Ugyanolyan rizsszem izzó jár bele mint a közép-konzol világításába?

1. kormány borítás (5 csavar), műszerfal keret (4), műszerfal (3).

2 Nem, B8,5D tipusú foglalatos izzó megy bele.

Elküldve
1.Hol kezdjem a boncolást?

2. Ugyanolyan rizsszem izzó jár bele mint a közép-konzol világításába?

1.Rá fogsz jönni :huh:

2.Nem ugyanolyan kell bele! <_<

Elküldve
Akkor már fel is adod? <_<

Nem adom fel csak most azért nem akarom szétmajmolni az egészet ha ugysem tudom kicserélni ôket...így is a kátyuknál ropognak a müanyagok, nem kéne még lazábbak legyenek.

Melyik izzóból hány darab szükségeltetik?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.