zotya975 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ha nincs garázsa, akkor honnan kap 220-at a szobai fűtőventi? Lengőkábelt enged le a 4. emeletről? :huh: Jaj, hát had ne keljen nekem mindent a szátokba rágni, legyetek találékonyak! Aggregátorról még senki se hallott?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Én azt hittem hogy ez úgy megy mint nálunk a nyaralóba: kint az udvaron nincs garázs de van 230V! Nagyon hasznos tud lenni nem csak fűnyíráshoz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Én azt hittem hogy ez úgy megy mint nálunk a nyaralóba: kint az udvaron nincs garázs de van 230V! Nagyon hasznos tud lenni nem csak fűnyíráshoz! :huh: Ja csak akkor szar, ha elfelejti lekötni a hálózatról a verdát, aztán a sarkon túl harmadikban 50-nél kirántja a falból a villanyórát! <_< Esetleg lehetne áramszedővel mint a trolinál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Én azt hittem hogy ez úgy megy mint nálunk a nyaralóba: kint az udvaron nincs garázs... Hát aki a lakásban tartja a kocsiját annak nem is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hali! Tudja vki hogy miért világít halványan a töltéslámpám? Kis gázadásnál elalszik de ha nől a fordulat újra kivillan. THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hali! Tudja vki hogy miért világít halványan a töltéslámpám? Kis gázadásnál elalszik de ha nől a fordulat újra kivillan. THX! nincs meg a megfelelő töltés multiméterrel rá kellene mérni lehet feszes vagy laza ékszíjtól, érintkezési hiba is akár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hali! Tudja vki hogy miért világít halványan a töltéslámpám? Kis gázadásnál elalszik de ha nől a fordulat újra kivillan. THX! Alacsony fordulatszám, kopott szénkefék, nagy töltőáram, kontakthiba, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hali! Tudja vki hogy miért világít halványan a töltéslámpám? Kis gázadásnál elalszik de ha nől a fordulat újra kivillan. THX! Nincs töltésed. Meg kéne méretni, hogy mennyi az annyi. <_< Aztán meg sztem szabályzó csere. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hát akkor csak el kell vinnem villamosságishoz. Amikor megvettem még jó volt de egyszer kétszer az ótópályán meglövettem 180-al, lehet ez nem tessett neki! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hát akkor csak el kell vinnem villamosságishoz. Amikor megvettem még jó volt de egyszer kétszer az ótópályán meglövettem 180-al, lehet ez nem tessett neki! <_< Nem az okozta, abban biztos lehetsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Hali Mindenkinek! A szivargyújtós témát megoldottam, le volt csúszva a csatija. De jól szét kellett szednem a műszerfalat hogy megtaláljam, de legalább kicseréltem pár kiégett rizsszem izzót is! Ja most jut eszembe ha tud vki hátsó ablaktörlő motort 5 ajtós F-be akkor lécci írjon mert nem találok sehol! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Ja most jut eszembe ha tud vki hátsó ablaktörlő motort 5 ajtós F-be akkor lécci írjon mert nem találok sehol! THX A 4 ajtósnak nincs is hátul ablaktörlője <_< Egyébként meg hiánycikk sajna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 A 4 ajtósnak nincs is hátul ablaktörlője <_< De a kombinak van. Na mindegy vadászok tovább. Csákó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 A 4 ajtósnak nincs is hátul ablaktörlője :huh: De a kombinak van. Na mindegy vadászok tovább. Csákó Ne kezdjük a kötözködést, mert az Opel nem gyártott kombit csak caravant :D <_< És az sem 4 ajtósnak számít :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Ne kezdjük a kötözködést, mert az Opel nem gyártott kombit csak caravant :D <_< És az sem 4 ajtósnak számít :lol: Hanem 5 nek és ígyvan nincs OPELBÓL KOMBI csak CARAVAN! És ahogy a csalán nem ibolya és a lóf*sz sem furulya! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Hanem 5 nek és ígyvan nincs OPELBÓL KOMBI csak CARAVAN! És ahogy a csalán nem ibolya és a lóf*sz sem furulya! :huh: :D :D Idáig nem is volt. Az INSIGLIA puttonyosát már nem CARAVAN-nak hívják. <_< Mostóvastamazautómotorbavagyholafacba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Idáig nem is volt. Az INSIGLIA puttonyosát már nem CARAVAN-nak hívják. <_< Mostóvastamazautómotorbavagyholafacba.. Hát akkor vajon hogy fogják hívni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Hát akkor vajon hogy fogják hívni! <_< Most nem jut eszembe de annak sem jó a háccsóablaktörlője F Astrába. :huh: :D Itt írják a nevét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 az, hogy origó insignia kombinak írják, az egy dolog <_< az meg egy másik, hogy hivatalosan hogy hívják bár eddig erre vonatkozólag gm oldalon nem láttam infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Hali! Tudja vki hogy miért világít halványan a töltéslámpám? Kis gázadásnál elalszik de ha nől a fordulat újra kivillan. THX! gerjesztő oldali dióda hiba.....ha nem mész vele szakihoz aki rendbe hozza megy vele a fesz szabályzó is rövid időn bellűl...és onnantól közel a 15-20 ezer a javításnál... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Idáig nem is volt. Az INSIGLIA puttonyosát már nem CARAVAN-nak hívják. <_< Mostóvastamazautómotorbavagyholafacba.. az insignia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 az insignia! Azóta rájöttem csak lusta voltam javítani. <_< De akkor sem CARAVAN. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Ne kezdjük a kötözködést, mert az Opel nem gyártott kombit csak caravant :D <_< És az sem 4 ajtósnak számít :huh: De a kettő ugyanaz. Kombi vagy karaván. Mit kell ezt keverni meg kavarni. Amúgy meg ha akarok vmit venni hozzá a Bárdinál is mindíg azt kérdezik hogy kombi, 5 ajtós vagy szedán. Meg a márkaszervízben is kombinak hívják. Tőlem aztán hívhatják KisPistának is. Na szevasztok Huligánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 gerjesztő oldali dióda hiba.....ha nem mész vele szakihoz aki rendbe hozza megy vele a fesz szabályzó is rövid időn bellűl...és onnantól közel a 15-20 ezer a javításnál... <_< Kösz az infót! Majd megnézetem, remélem még olcsón megúszom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Hát akkor vajon hogy fogják hívni! <_< Hali. Érdekes neve van, Insignia Sports Tourer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts