Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Engem az érdekelne, hogyan csináltad a polírozást a végén. Nekünk az Omega lámpáin kéne hasonlót elkövetni, annál ez tipushiba. Hát én csak simán polír korongal csináltam , nem tettem semmilyen pasztát,, omegáknál láttam hogy vannak ilyesmi gondok de nemtudom hogy azt így meglehet e szépre csinálni mert enyémnek csak annyi baja volt hogy a lakkozás ami rajta volt gyárilag az volt bemattolva és karcolva. Nemtudom hogy az Omi lámpákon van e lakkréteg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Engem az érdekelne, hogyan csináltad a polírozást a végén. Nekünk az Omega lámpáin kéne hasonlót elkövetni, annál ez tipushiba. Sajnos az omi lámpán ez nem segít.ott az anyaga mattul be,szal polírozhatod,akkor sem lesz jobb. Lámpacsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Mennyiért vetted a lámpákat? Occsóé jöhet nekem is ilyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Mennyiért vetted a lámpákat? Occsóé jöhet nekem is ilyen. :lol: Én B_Csabitól vettem őket 20 ért odaadtta ! :lol: Csak kis simítást kelett rajta csinálni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na ma a helyére is került! :lol: Nekem még furcsa kicsit a gyári lámpa után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Én B_Csabitól vettem őket 20 ért odaadtta ! :lol: Csak kis simítást kelett rajta csinálni! :lol: Faca lett Laci, grat hozzá. Használd sokáig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Faca lett Laci, grat hozzá. Használd sokáig. :lol: Hát remélem sokáig megmarad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na ma a helyére is került! :lol: Nekem még furcsa kicsit a gyári lámpa után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na ma a helyére is került! :lol: Nekem még furcsa kicsit a gyári lámpa után :lol: Szép lett, bár nekem az eredeti jobban tetszik. Ezzel agresszivabb lett, de ez csak az én véleményem. :lol: A gyári is megmarad :D Nem adom el , jah nekem is furi de meglátjuk beálítás után hogy lehet vele látni :D + ha a xenon benne lessz. még kap szemöldököt és akkor ha tetszik marad ha nem akkor megy vissza a gyári :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 A gyári is megmarad :lol: Nem adom el , jah nekem is furi de meglátjuk beálítás után hogy lehet vele látni :lol: + ha a xenon benne lessz. még kap szemöldököt és akkor ha tetszik marad ha nem akkor megy vissza a gyári :lol: Akkor megveszem tőled. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Akkor megveszem tőled. :lol: 93 utániba úgytudom. már nem jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 93 utániba úgytudom. már nem jó. :lol: Igen? Akkor nem kell. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 93 utániba úgytudom. már nem jó. :lol: De csak a maszk miatt,nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 De csak a maszk miatt,nem? :lol: Kizárt dolog mert nem tudom. :lol: Hallottam a reggeli akciódrol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 93 utániba úgytudom. már nem jó. :lol: Jó az,csak maszkot kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Jó az,csak maszkot kell cserélni. Jah kellene nekem cserénem mert ez 94-s utániba passzol pont :lol: De majd ha fényeztetem a lököst akkor utána igazítunk az ívnek a maszkon is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na és egész jó fénye is van :lol: Sztem megmarad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na és egész jó fénye is van :lol: Sztem megmarad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 szép lett ha nem kell, én is jelentkezek érte :lol: max kisorsoljuk :lol: megcsináltuk a generátort, nem volt vészes munka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na és egész jó fénye is van :D Sztem megmarad! :D Ja csak kicsit horrorisztikus. Majdnem olyan vészjósló mint annak idején a rosszfiuknak KIT futófénye. :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Beszereltem a hátsó térbe való világítást. A lámpatesteket 1000 ft/pár áron szereztem be. Elláttam új izzókkal. Csak a vezeték behúzása okozott némi problémát, mivel a tetőkárpitot nem akartam kiszerelni. Ám egy kapálógép berántózsinór visszahúzó rugója a segítségemre volt (thx Zotya 975 cartársnak a rugóért, és a helpért). :lol: Annyira egyszerű, hogy képeket csak a kész állapotról készítettem, na meg a rugóról. :lol: Képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Beszereltem a hátsó térbe való világítást. A lámpatesteket 1000 ft/pár áron szereztem be. Elláttam új izzókkal. Csak a vezeték behúzása okozott némi problémát, mivel a tetőkárpitot nem akartam kiszerelni. Ám egy kapálógép berántózsinór visszahúzó rugója a segítségemre volt (thx Zotya 975 cartársnak a rugóért, és a helpért). :lol: Annyira egyszerű, hogy képeket csak a kész állapotról készítettem, na meg a rugóról. :lol: Képek. Ilyen lámpáim nekem is vannak, még a diesel Caravanba szereztük, de megmaradt. Majd egyszer rászánom magam. A Caravanban megvolt a csatija a bal hátsó küszöbburkolat alatt, ott kellene felmennie a B-oszlopban. Kíváncsi leszek, hogy nálam is ott lesz-e az a csati. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ilyen lámpáim nekem is vannak, még a diesel Caravanba szereztük, de megmaradt. Majd egyszer rászánom magam. A Caravanban megvolt a csatija a bal hátsó küszöbburkolat alatt, ott kellene felmennie a B-oszlopban. Kíváncsi leszek, hogy nálam is ott lesz-e az a csati. Nekem annyira alap a gép, hogy nem volt semmi vezeték kiépítve ehez. Az első világítástól húztam el 2 kábelt jobbra, onnan balra. Adtam még neki egy direkt testet a kapcsolónál, és kész, műxik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Még mindig van pénzem, ezért kell majd belerakatnom egy ködfényszórót. Csak ugye két éve tervezgetem, a vezess.hu-n már anno kaptam javaslatokat régen- de már nem is tudom hogy mik voltak. Osszátok az észt, meg a pénzemet szórjátok.(Ésszel....tudom a tesco ködös a szart sem ér!!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 egy kapálógép berántózsinór visszahúzó rugója a segítségemre volt Mit nem képes az ember felhasználni!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts