Reeckatee Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Én már 1 év alatt kb. a harmadikat nyúzom, de 1-2 ezer forintos tétel a bontóban, ha jól rémlik. Csövek jók? Nekem is kellett cseréltem komplett gumicsöveket is, azok is elérnek egy idő után. A spriccfejeket sem árt kitisztítani, ott is lehetnek kemény lerakódások, ami miatt nehezebb dolga van a motornak. Vagy a motoron lévő szűrő nincs e eldugulva, ahogy kihúzod a tartályból, (persze miután üres, mert amúgy kifolyik a lé ) a, Megnéztem, kifujtam mindet, de a motor meg sem zizzen. Amugy a vezeték ami lejön a motrocskáról, van 1 elágazás majd a vezeték végén a tipikus gumiporvédôs dugasz, de nincs semmi rá csatlakoztatva....eddig is így müködött de érdekel mire van. Köszi a gyors választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Ha már lesz elektromos ablak és van központi zár is, de nincs riasztó, milyen megoldással lehet távirányítós ajtónyitást beépíteni? Ami még az ablakokat is képes felhúzni? üdv a. Legegyszerűbben,úgy ha pl. veszel egy ilyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 nem, mert a szövegben is pont ott van, hogy egy külön elektronika kell hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 nem, mert a szövegben is pont ott van, hogy egy külön elektronika kell hozzá :lol: jah igen,közben nézegettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 nem, mert a szövegben is pont ott van, hogy egy külön elektronika kell hozzá :lol: Valami ilyesmi,csak nem ilyen drágán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Tiv-nek egy kis segítség! A 1,5 -es piros-sárga a 75-ös, a fekete 0,5-os pedig a 67-es helyre kell benyomni az ajtóoszlop melletti nagy csatiba, ha itt nincsen vezeték, akkor rád van bízva a dolog. A vékony fekete egyébként a gyujtáskapcsoló 15-ös pontjáról a 7-es biztin keresztül kap áramot. A másik 30 A (10es hely) biztiről kap fix pozitívot. Remélem segített. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Igazán én örülök, hogy tudtam segíteni, és végre szerelhettem egy kicsit. :lol: :D Őt pedig Áfonyának hííííííííjjjjááááák. :D Uhh, bocs a fődieseles cartárstól, csak amikor ennyi új információt kap egyszerre az agyam (vagy ami a fejemben van :lol: ), akkor némely dolgok nem rögzülnek :lol: Akkor mostmár találkoztam Veled is személyesen :D . Én is bekábeleztem ma, műxik szépen. Csak nekem is az ajtókárpittal kell kezdenem valamit, mert a vezetőoldalra nem lehet beépíteni a kapcsolópanelt. Egyébként ez a memóriás fajta, tehát megtanulja a véghelyzetet, és egy gombnyomással megy fel ill. le. Johnny: ami a fix tápos dolgot illeti, az "Így csináld..." könyvben levő rajzon is szerepel, ez alapján csinálom most én is, mert ennek is olyan a kábelezése, de egyébként gyújtás akkor is kell hozzá, hogy működjön, gondolom a vékonyabbik fekete vezetéket is a fix tápra kéne kötni hozzá, hogy ne kelljen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Legegyszerűbben,úgy ha pl. veszel egy ilyet :lol: Azt hiszem pont erre gondoltam, szuper, :lol:)))9 köszönöm A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Tiv-nek egy kis segítség! A 1,5 -es piros-sárga a 75-ös, a fekete 0,5-os pedig a 67-es helyre kell benyomni az ajtóoszlop melletti nagy csatiba, ha itt nincsen vezeték, akkor rád van bízva a dolog. A vékony fekete egyébként a gyujtáskapcsoló 15-ös pontjáról a 7-es biztin keresztül kap áramot. A másik 30 A (10es hely) biztiről kap fix pozitívot. Remélem segített. Én is ebben a cipőben járok. a piros sárga hiányzik a csatiból. Honnan kell oda vezetni? Én az akksiról gondoltam egy biztin keresztül. Amúgy be van számozva a csati, honnan lehet tudni melyi ka 75-ös? üdv Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Uhh, bocs a fődieseles cartárstól, csak amikor ennyi új információt kap egyszerre az agyam (vagy ami a fejemben van :lol: ), akkor némely dolgok nem rögzülnek :lol: Akkor mostmár találkoztam Veled is személyesen :lol: . Én is bekábeleztem ma, műxik szépen. Csak nekem is az ajtókárpittal kell kezdenem valamit, mert a vezetőoldalra nem lehet beépíteni a kapcsolópanelt. Egyébként ez a memóriás fajta, tehát megtanulja a véghelyzetet, és egy gombnyomással megy fel ill. le. Johnny: ami a fix tápos dolgot illeti, az "Így csináld..." könyvben levő rajzon is szerepel, ez alapján csinálom most én is, mert ennek is olyan a kábelezése, de egyébként gyújtás akkor is kell hozzá, hogy működjön, gondolom a vékonyabbik fekete vezetéket is a fix tápra kéne kötni hozzá, hogy ne kelljen. Neked sem volt piros sárga bent? Ez a memória, hogy működik? Hogy lehet tanítani? A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Neked sem volt piros sárga bent? Ez a memória, hogy működik? Hogy lehet tanítani? A. Nyomva tartod, amíg a végállásba érése után kattan egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Csak nekem is az ajtókárpittal kell kezdenem valamit, mert a vezetőoldalra nem lehet beépíteni a kapcsolópanelt. Én belefaragtam:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Én belefaragtam:) Mert te ügyes vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Valami ilyesmi,csak nem ilyen drágán. Hali! Itt van egy. Jó áron. Ablakfelhúzó modul Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Nem maradhatok ki ebből a buliból én sem. Egyelőre csak a kábel korbácsot szedtem össze vezetékenként, de az most már kész. Holnap ellenőrzöm, hogy mindegyik jó lett-e, és utána reszkess autó :lol: az ajtókárpitot majd meglátom, mert nekem Britt kapcsolóm van, és azt tuti nem bírom belefaragni, de megpróbálom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Én is ebben a cipőben járok. a piros sárga hiányzik a csatiból. Honnan kell oda vezetni? Én az akksiról gondoltam egy biztin keresztül. Amúgy be van számozva a csati, honnan lehet tudni melyi ka 75-ös? üdv Attila Holnap lefotózom, és felteszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Én belefaragtam:) De hogyan szedted egyáltalán szét a kapaszkodót? Én is próbáltam szétszedni, de nem nagyon mertem feszegetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Uhh, bocs a fődieseles cartárstól, csak amikor ennyi új információt kap egyszerre az agyam (vagy ami a fejemben van :D ), akkor némely dolgok nem rögzülnek :lol: Akkor mostmár találkoztam Veled is személyesen :D . Én is bekábeleztem ma, műxik szépen. Csak nekem is az ajtókárpittal kell kezdenem valamit, mert a vezetőoldalra nem lehet beépíteni a kapcsolópanelt. Egyébként ez a memóriás fajta, tehát megtanulja a véghelyzetet, és egy gombnyomással megy fel ill. le. Johnny: ami a fix tápos dolgot illeti, az "Így csináld..." könyvben levő rajzon is szerepel, ez alapján csinálom most én is, mert ennek is olyan a kábelezése, de egyébként gyújtás akkor is kell hozzá, hogy működjön, gondolom a vékonyabbik fekete vezetéket is a fix tápra kéne kötni hozzá, hogy ne kelljen. Én belefaragtam:) Bénák vagytok! :lol: Na jó nem,de az ajtókárpit ezen része cserélhető,csak jól meg kell nézni.Én átcseréltem csak azt a részt.Egy szegecset kell sztétfúrni és már be is rakható.Persze nem könnyű. Ami megtanulja a végállásokat,az a komfort modulos,,nem kell a gombot mindig nyomni.Dezsőbe ilyen került be.(Thx Udi)Viszont Udi bibliájában(gyk:Így csináld) a citrom/piros nem volt bekötve,mert a régi fajta moci nem igényli.Lehet az ő bilbliája régebbi kiadású? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Holnap lefotózom, és felteszem. Várom, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Villi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 ha kiszeretnem cserelni a 2 elso ablakemelot elektromosra es centralzarat tenni az menyire nehez? peldaul bevan huzva a kabelezes addig a pontig legalabb ahol kezdodik az ajto kuszob? mert az ajtokba nincs semmi. Se elektromos ablakhoz se centralzarhoz kabelezes. A masik dolog pedig hogy az elektromos ablakemelo paszol a kezi emeloszerkezethez vagy mindent kel cserelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Bénák vagytok! Beszót. hmm. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 ha kiszeretnem cserelni a 2 elso ablakemelot elektromosra es centralzarat tenni az menyire nehez? peldaul bevan huzva a kabelezes addig a pontig legalabb ahol kezdodik az ajto kuszob? mert az ajtokba nincs semmi. Se elektromos ablakhoz se centralzarhoz kabelezes. A masik dolog pedig hogy az elektromos ablakemelo paszol a kezi emeloszerkezethez vagy mindent kel cserelni? Centrálzárnincs bekábelezve, rakass bele univerzálisat, kb. 15 ezer. Ablakemelő vagy gyári bontott, akkor komplett szerkezettel együtt csere. Vagy univerzális , azt erre teszik rá. Az előbbi alánlott.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ami az ablakmosó motrot illeti....hát 50 RON-t (~ 3300 HUF) húzott ki a zsebembôl, mellesleg G Astra motorja van beépítve mert nem találtunk F-be valót. Eléggé lefagyott a mosoly az arcomon az ár hallatán....vigasztaljon meg valaki, hogy ennél az új csak drágább lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ami az ablakmosó motrot illeti....hát 50 RON-t (~ 3300 HUF) húzott ki a zsebembôl, mellesleg G Astra motorja van beépítve mert nem találtunk F-be valót. Eléggé lefagyott a mosoly az arcomon az ár hallatán....vigasztaljon meg valaki, hogy ennél az új csak drágább lett volna. Most nem emlékszem pontosan 1200-ért vagy 1500-ért vettem újat Opel bótba. A márkát nem tudom. Azóta is műkszik. Meg lettél vigasztalva? :lol: :lol: :lol: Amúgy nekem meg volt törve a vezeték, de csak akkor nem folyt ha le volt csukva a motorháztető. Pár tekerés szigszallag, oszt jónapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Most nem emlékszem pontosan 1200-ért vagy 1500-ért vettem újat Opel bótba. A márkát nem tudom. Azóta is műkszik. Meg lettél vigasztalva? :lol: :lol: :lol: Nagyon meg....Más választásom nem nagyon volt, legalább eredeti Opel cucc. Csak kicsit pofán vágott de utánanéztem s a hirhedt hazai Daciahoz ugyanannyi az új mint amennyiért vettem ezt. Germany is not Romania.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts