Kösze Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Mna elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből pöpec! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Mna elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből ragyog hála isten :lol: 48db led, oldalanként 24 kelett! Képek: 1 2 3 4 5 6 7 8 És a végeredmény! http://kepfeltoltes.hu/080820/DSC01311_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080820/DSC01312_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Következő sztem a helyzetjelző lessz! :lol: Nagyon király lett öregem, nekem is csinálsz pízért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Nagyon király lett öregem, nekem is csinálsz pízért? :lol: Pézé nem., SÖRÉ ja az más! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Pézé nem., SÖRÉ ja az más! :lol: :lol: Akkor majd "veszek" LED-t és elküldöm neked. O.K.? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Ma elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből ragyog hála isten :lol: 48db led, oldalanként 24 kelett! Valami nem jól müködik az erőműben,ha ennyire ráérsz öcsém! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Valami nem jól müködik az erőműben,ha ennyire ráérsz öcsém! :lol: Kiderült nagy gáz van ott, és gyorsan pakol és költözik, de nem meri elmondani senkinek :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Kiderült nagy gáz van ott, és gyorsan pakol és költözik, de nem meri elmondani senkinek :lol: :lol: :D Hát ott gáz nem lehet,elvileg villanyt termelnek.Max Laci termel gázt a beleiben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Hát ott gáz nem lehet,elvileg villanyt termelnek.Max Laci termel gázt a beleiben! :lol: Nem kell félni hisz tudod hogy uraljuk a helyzetet! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Hát ott gáz nem lehet,elvileg villanyt termelnek.Max Laci termel gázt a beleiben! :lol: Akkor Gőz van :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Nem kell félni hisz tudod hogy uraljuk a helyzetet! :lol: :lol: Csak nem kolléga? (ME ZRt.) :lol: melyik erőmű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Csak nem kolléga? (ME ZRt.) :lol: melyik erőmű? Visonta forever :lol: Már ha jól gondolom :D Azért mekkora poén lenne, ha rájönnétek, hogy egymás melletti szobából fórumozgattok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Xray kicsit messzebb van, és nem szénnel fűti a rendszert. Még a neve is árulkodik. :lol: Mellesleg Laci! Faja a világítás. Mennyire világítja meg? Könnyen leolvasható este is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Még a neve is árulkodik. :lol: Paks? :lol: Mert ha igen, akkor most szégyellem el magam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Paks? :lol: Mert ha igen, akkor most szégyellem el magam... :lol: Pedig de... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Pedig de... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Xray kicsit messzebb van, és nem szénnel fűti a rendszert. Még a neve is árulkodik. :lol: Mellesleg Laci! Faja a világítás. Mennyire világítja meg? Könnyen leolvasható este is? :lol: Igen nagyon is látni sajna! :lol: Nem akartam hogy szóljanak ahmár ledes hogy halovány is a móka! Tényleg nagyon klassz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Csak nem kolléga? (ME ZRt.) :lol: melyik erőmű? kollégának kolléga mert egy a cél :csak mi az uránt szelidítjük! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 kollégának kolléga mert egy a cél :csak mi az uránt szelidítjük! :lol: :lol: Sugárzó egyéniségek lehettek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Sugárzó egyéniségek lehettek! :lol: Az is. Ha majd egyszer találkoztok, be fogsz c@rni a röhögéstől. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Pepe, szóljál rám, hogy betegyem az ablakemelődet a kocsiba. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Pepe, szóljál rám, hogy betegyem az ablakemelődet a kocsiba. :lol: :lol: :lol: Majd az enyémbe, ha leértünk. :D Vigyek szerszámokat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Köszi az infót, talán többre megyek igy, megnézem mi van ezekből. Mi a helyzet? Működik mér? Bontóban vetted amúgy? Nem volt még egy bontott ablakemelő esetleg? üdv. a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Köszi az infót, talán többre megyek igy, megnézem mi van ezekből. a 14.000 -ben kompletten benne voltak a 2 oldalra való kapcsolók is? A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Sziasztok. Középkonzollal van némi problémám. Méghozzá, hogy abszolút nem világítanak a tekerőgombok, illetve körülöttük semmi. BC világítása működik tökéletesen. Nem megy ezenkívül a világításkapcsoló háttérvilágítása (bár azt csak sejtem, hogy kellene lennie). Lehetséges, hogy valami nincs bekötve? De az is lehet, hogy előző tulajnál szépen sorban kiégtek az izzók, s hagyta, ahogy van. A levegőkeringetés gombját sikerült kivennem, illetve úgy emlékszem, a teketőket a középkonzolon, kiváve a szellőzőkapcsolót. A konzolt sem sikerült szétszednem, pedig próbálkoztam nagyon. Alsó két csavart kivettem, de felül valami roh@dtul fogja. Akinek volt már vele "élménye", szívesen venném a segítséget :lol: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Sziasztok. Középkonzollal van némi problémám. Méghozzá, hogy abszolút nem világítanak a tekerőgombok, illetve körülöttük semmi. BC világítása működik tökéletesen. Nem megy ezenkívül a világításkapcsoló háttérvilágítása (bár azt csak sejtem, hogy kellene lennie). Lehetséges, hogy valami nincs bekötve? De az is lehet, hogy előző tulajnál szépen sorban kiégtek az izzók, s hagyta, ahogy van. A levegőkeringetés gombját sikerült kivennem, illetve úgy emlékszem, a teketőket a középkonzolon, kiváve a szellőzőkapcsolót. A konzolt sem sikerült szétszednem, pedig próbálkoztam nagyon. Alsó két csavart kivettem, de felül valami roh@dtul fogja. Akinek volt már vele "élménye", szívesen venném a segítséget :lol: Köszi Középkonzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts