DJani Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Ez itt a reklám helye? :lol: Bocs! Azt hittem örömmel lesz majd fogadva az üzenet. :lol: Gondoltam elújságolom az örömömet, hátha más is olyan boldog lesz mint én. Akit zavartam vele, attól bocsánat. Üdv. Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Bocs! Azt hittem örömmel lesz majd fogadva az üzenet. :lol: Gondoltam elújságolom az örömömet, hátha más is olyan boldog lesz mint én. Akit zavartam vele, attól bocsánat. Bizonyára csak én vagyok paranoiás, nem kell megsértődni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Na elkezdtem az SMD hidegfehér projektet..... egész jó szórt a fény .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 (edited) Na elkezdtem az SMD hidegfehér projektet..... egész jó szórt a fény .... http://kepfeltoltes.hu/080816/DSC01273_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080816/DSC01274_www...ltoltes.hu_.jpg Esetleg, netalántán kaphatnék némi müszaki leirást? :lol: Pl.: milyen bigyó világitt, mekkora ellenállásal, én is szeretném hanyagolni az izzókat.Kösz :lol: Módosítva Augusztus16, 2008 : mackosajt Képpel nem idézünk! Az idézett szövegben található [IMG]-ket tessék törölni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Nos ne nagy ördöngőség : Az SMD led 3*3mm -es hidegfehér (vaterán vagy ledboltban belehet szerezni) a hagyományos bajonettes izzót két oldalt van rajta 2 pici kics fül ami beakad finoman megynomod mind két oldalét és kicsusztatod a műanyagból leszeded az izzóról az érintkezőket. egyik érintkezőre teszel egy 1K ohmos ellenálást meghajtod felfelé hogy az ellenállás másik feléhez hozzátudd forrasztani a ledet a másikfeléhez meg csak egy leónozott vékony drótfonat kell ugyanígy ! de majd akkor teszek fel képet még! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Nos ne nagy ördöngőség : Az SMD led 3*3mm -es hidegfehér (vaterán vagy ledboltban belehet szerezni) a hagyományos bajonettes izzót két oldalt van rajta 2 pici kics fül ami beakad finoman megynomod mind két oldalét és kicsusztatod a műanyagból leszeded az izzóról az érintkezőket. egyik érintkezőre teszel egy 1K ohmos ellenálást meghajtod felfelé hogy az ellenállás másik feléhez hozzátudd forrasztani a ledet a másikfeléhez meg csak egy leónozott vékony drótfonat kell ugyanígy ! de majd akkor teszek fel képet még! :lol: Én majd az eredményt szeretném látni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Én majd az eredményt szeretném látni... Azt majd én is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Holnap a BC lessz porondon.... szal majd kiderül mennyire egyenletes a fény ,,, ha meg esetleg nem váltja be a reményeket akkor addíg csiszolgatjuk a technikát még jó nem lessz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Ígyfog kinézni! :lol: Ezmár egy működő ezzel a technikával és leddel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/21/36/12.jpg Ígyfog kinézni! :lol: Ezmár egy működő ezzel a technikával és leddel! Ez qrva jó :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Ígyfog kinézni! :lol: Ezmár egy működő ezzel a technikával és leddel! Szép konzol, nyami-nyami :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Sziasztok! Arról mi a tapasztalatotok hogy milyen színű fény lehet zavaró ill. kevésbé zavaró a középkonzolban és a műszeregységben? Nekem ugyan G-m van de itt jobban megy a topic és többet is átalakítottatok már. Igazából a színek érdekelnek nem az hogy led vagy extrafényes led esetleg smd típusú hanem a színe. Előre is kösz mindenkitől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/21/36/12.jpg Ígyfog kinézni! :D Ezmár egy működő ezzel a technikával és leddel! Húúúúúúú baz milyen szép belső :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Húúúúúúú baz milyen szép belső :lol: :lol: :D :D :D :lol: Szép is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 :D :lol: Szép is! valami köcsög CS-s gyereké lehet :lol: :D :D Jujj ez már off szagú, bocsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 valami köcsög CS-s gyereké lehet :D :D :D Jujj ez már off szagú, bocsi :lol: :lol: :lol: :D Nem köcsög mert ismerem iszonyat jó arc! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Na egyenlőre BC az kész a képen ugylátszik mintha a közepe haloványabb lenne a valóságban nem így látszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080817/DSC01287_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080817/DSC01288_www...ltoltes.hu_.jpg Na egyenlőre BC az kész a képen ugylátszik mintha a közepe haloványabb lenne a valóságban nem így látszik! Nem láccik. Ez az ezüst középkonzol nekem is tetszik, ha ismered a srácot, kárdezd már meg tőle lécci, mivel festette be ilyenre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Nem láccik. Ez az ezüst középkonzol nekem is tetszik, ha ismered a srácot, kárdezd már meg tőle lécci, mivel festette be ilyenre. :lol: Okés De pont Loree -é csak hülyékedett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Ez a f@sza középkonzol: :lol: Kicsit azért már javítottam rajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Ez a f@sza középkonzol: :lol: http://opeltomi.uw.hu/kibelezve.jpg Kicsit azért már javítottam rajta. :lol: Wazze Tomi kibelezted??? :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Wazze Tomi kibelezted??? :lol: :lol: :lol: :D Aztán össze is raktam és mindezt 40 perc alatt. A kilométerórát kellene valahogy kiszedni,ha lesz időm mert két izzó nem működik a megvilágításnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 A kilométerórát kellene valahogy kiszedni,ha lesz időm mert két izzó nem működik a megvilágításnál. Innen már az sem tart sokáig: a kormányburkolat leszedése után a kilométeróra alján van 2 csavar, aztán a kilométeróra burkolatát is leszeded (fenn 2 csavar, és lenn 2 csavar fogja), ott van még felül egy csavarja a kilométerórának. Aztán elfordítod az órát, hogy be tudj nyúlni mögé, kiakasztod a kilométeróra bowdenjét, óra kiemel, leakasztod az elektromos csatikat és máris kinn az óra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Innen már az sem tart sokáig: a kormányburkolat leszedése után a kilométeróra alján van 2 csavar, aztán a kilométeróra burkolatát is leszeded (fenn 2 csavar, és lenn 2 csavar fogja), ott van még felül egy csavarja a kilométerórának. Aztán elfordítod az órát, hogy be tudj nyúlni mögé, kiakasztod a kilométeróra bowdenjét, óra kiemel, leakasztod az elektromos csatikat és máris kinn az óra :lol: Ok köszi. Kifordítani nem mertem nemtutam mennyit enged a srác. Majd kikapom alkalomadtán.( a kilométerórát) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Ok köszi. Kifordítani nem mertem nemtutam mennyit enged a srác. Majd kikapom alkalomadtán.( a kilométerórát) Ha kicsavaroztad az órát fordítsd el oldalra és ha elég vékony a kézfejed,akkor akasztd ki a kmóra bowdent.Ha nem fér be a kezed így sem,akkor váltónál tekerd el és úgy enged majd bent még. Aztán már csak az elektromos csatikat kell széthúzni és mehet a móka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts