DJani Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Ez itt a reklám helye? :lol: Bocs! Azt hittem örömmel lesz majd fogadva az üzenet. :lol: Gondoltam elújságolom az örömömet, hátha más is olyan boldog lesz mint én. Akit zavartam vele, attól bocsánat. Üdv. Jani
Tápiószecső Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Bocs! Azt hittem örömmel lesz majd fogadva az üzenet. :lol: Gondoltam elújságolom az örömömet, hátha más is olyan boldog lesz mint én. Akit zavartam vele, attól bocsánat. Bizonyára csak én vagyok paranoiás, nem kell megsértődni. :lol:
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Na elkezdtem az SMD hidegfehér projektet..... egész jó szórt a fény ....
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 (edited) Na elkezdtem az SMD hidegfehér projektet..... egész jó szórt a fény .... http://kepfeltoltes.hu/080816/DSC01273_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080816/DSC01274_www...ltoltes.hu_.jpg Esetleg, netalántán kaphatnék némi müszaki leirást? :lol: Pl.: milyen bigyó világitt, mekkora ellenállásal, én is szeretném hanyagolni az izzókat.Kösz :lol: Módosítva Augusztus16, 2008 : mackosajt Képpel nem idézünk! Az idézett szövegben található [IMG]-ket tessék törölni!
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Nos ne nagy ördöngőség : Az SMD led 3*3mm -es hidegfehér (vaterán vagy ledboltban belehet szerezni) a hagyományos bajonettes izzót két oldalt van rajta 2 pici kics fül ami beakad finoman megynomod mind két oldalét és kicsusztatod a műanyagból leszeded az izzóról az érintkezőket. egyik érintkezőre teszel egy 1K ohmos ellenálást meghajtod felfelé hogy az ellenállás másik feléhez hozzátudd forrasztani a ledet a másikfeléhez meg csak egy leónozott vékony drótfonat kell ugyanígy ! de majd akkor teszek fel képet még! :lol:
Crime78 Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Nos ne nagy ördöngőség : Az SMD led 3*3mm -es hidegfehér (vaterán vagy ledboltban belehet szerezni) a hagyományos bajonettes izzót két oldalt van rajta 2 pici kics fül ami beakad finoman megynomod mind két oldalét és kicsusztatod a műanyagból leszeded az izzóról az érintkezőket. egyik érintkezőre teszel egy 1K ohmos ellenálást meghajtod felfelé hogy az ellenállás másik feléhez hozzátudd forrasztani a ledet a másikfeléhez meg csak egy leónozott vékony drótfonat kell ugyanígy ! de majd akkor teszek fel képet még! :lol: Én majd az eredményt szeretném látni...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Én majd az eredményt szeretném látni... Azt majd én is :lol: :lol:
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Holnap a BC lessz porondon.... szal majd kiderül mennyire egyenletes a fény ,,, ha meg esetleg nem váltja be a reményeket akkor addíg csiszolgatjuk a technikát még jó nem lessz :lol:
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Ígyfog kinézni! :lol: Ezmár egy működő ezzel a technikával és leddel!
Szitamanó Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/21/36/12.jpg Ígyfog kinézni! :lol: Ezmár egy működő ezzel a technikával és leddel! Ez qrva jó :lol: .
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Ígyfog kinézni! :lol: Ezmár egy működő ezzel a technikával és leddel! Szép konzol, nyami-nyami :lol:
ha4nz Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Sziasztok! Arról mi a tapasztalatotok hogy milyen színű fény lehet zavaró ill. kevésbé zavaró a középkonzolban és a műszeregységben? Nekem ugyan G-m van de itt jobban megy a topic és többet is átalakítottatok már. Igazából a színek érdekelnek nem az hogy led vagy extrafényes led esetleg smd típusú hanem a színe. Előre is kösz mindenkitől!
loree_gsi16v Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/21/36/12.jpg Ígyfog kinézni! :D Ezmár egy működő ezzel a technikával és leddel! Húúúúúúú baz milyen szép belső :lol: :lol: :lol: :D
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Húúúúúúú baz milyen szép belső :lol: :lol: :D :D :D :lol: Szép is!
loree_gsi16v Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 :D :lol: Szép is! valami köcsög CS-s gyereké lehet :lol: :D :D Jujj ez már off szagú, bocsi :lol:
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 valami köcsög CS-s gyereké lehet :D :D :D Jujj ez már off szagú, bocsi :lol: :lol: :lol: :D Nem köcsög mert ismerem iszonyat jó arc! :D
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Na egyenlőre BC az kész a képen ugylátszik mintha a közepe haloványabb lenne a valóságban nem így látszik!
FPepe Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080817/DSC01287_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080817/DSC01288_www...ltoltes.hu_.jpg Na egyenlőre BC az kész a képen ugylátszik mintha a közepe haloványabb lenne a valóságban nem így látszik! Nem láccik. Ez az ezüst középkonzol nekem is tetszik, ha ismered a srácot, kárdezd már meg tőle lécci, mivel festette be ilyenre.
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Nem láccik. Ez az ezüst középkonzol nekem is tetszik, ha ismered a srácot, kárdezd már meg tőle lécci, mivel festette be ilyenre. :lol: Okés De pont Loree -é csak hülyékedett :lol:
rtomi Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Ez a f@sza középkonzol: :lol: Kicsit azért már javítottam rajta. :lol:
Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Ez a f@sza középkonzol: :lol: http://opeltomi.uw.hu/kibelezve.jpg Kicsit azért már javítottam rajta. :lol: Wazze Tomi kibelezted??? :lol: :D :D :D
rtomi Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Wazze Tomi kibelezted??? :lol: :lol: :lol: :D Aztán össze is raktam és mindezt 40 perc alatt. A kilométerórát kellene valahogy kiszedni,ha lesz időm mert két izzó nem működik a megvilágításnál.
FPepe Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 A kilométerórát kellene valahogy kiszedni,ha lesz időm mert két izzó nem működik a megvilágításnál. Innen már az sem tart sokáig: a kormányburkolat leszedése után a kilométeróra alján van 2 csavar, aztán a kilométeróra burkolatát is leszeded (fenn 2 csavar, és lenn 2 csavar fogja), ott van még felül egy csavarja a kilométerórának. Aztán elfordítod az órát, hogy be tudj nyúlni mögé, kiakasztod a kilométeróra bowdenjét, óra kiemel, leakasztod az elektromos csatikat és máris kinn az óra :lol:
rtomi Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Innen már az sem tart sokáig: a kormányburkolat leszedése után a kilométeróra alján van 2 csavar, aztán a kilométeróra burkolatát is leszeded (fenn 2 csavar, és lenn 2 csavar fogja), ott van még felül egy csavarja a kilométerórának. Aztán elfordítod az órát, hogy be tudj nyúlni mögé, kiakasztod a kilométeróra bowdenjét, óra kiemel, leakasztod az elektromos csatikat és máris kinn az óra :lol: Ok köszi. Kifordítani nem mertem nemtutam mennyit enged a srác. Majd kikapom alkalomadtán.( a kilométerórát)
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Ok köszi. Kifordítani nem mertem nemtutam mennyit enged a srác. Majd kikapom alkalomadtán.( a kilométerórát) Ha kicsavaroztad az órát fordítsd el oldalra és ha elég vékony a kézfejed,akkor akasztd ki a kmóra bowdent.Ha nem fér be a kezed így sem,akkor váltónál tekerd el és úgy enged majd bent még. Aztán már csak az elektromos csatikat kell széthúzni és mehet a móka.
Recommended Posts