iytum Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Most megfogtál!Túl nagy volt az arcom.Még próbálkozom... :lol: :lol: :lol: ez bármelyikünkkel előfordulhat :lol: ma én is beégtem a melómban...
daykiller Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Üdv! Érdekes problémával fordulok hozzátok. Van ügye a vízhűtő venti, ami elromlott az astrámban, ki lett cserélve egy használtra, ami legalább már nem morog, mikor pörög, de ugyanúgy olyan sebességgel pörög, mintha csak 5-6V-ot kapna, mint a régi. Ha rákötöm direktbe akksira, akkor ventillál, mint az állat. Mi lehet a probléma? Nem tudom, hogy van-e szabályzása vagy ilyesmi, ha van akkor esetleg az romolhatott el? Válaszokat előre is köszi! Üdv, dK.
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 nézd meg légyszíves, hogy a hűtődben található hőgombára hány vezeték megy? Én úgy tippelem, 3, és akkor ha jól sejtem, 2 fokozatú lesz. Vagyis előbb csak félgőzzel hajt, és ha hevül a helyzet, akkor maxigáz. :lol:
Guest Sanci Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Nos egy visszatérő kérdésem: a mocitérben (X17DTL) van egy biztosítékos doboz az akku után, benne 6 foglalattal, mindegyikbe 80 A-s bizti megy. Na most a sorrend ebből az irányból 1 citromsárga 2 kék és 3 fekete. A citromsárgában van bizti, a következő (kék) be van kötve de nincs benne (KÉRDÉS HOGY AZ MIÉ LEHET?) utána üres és van 3 (fekete) ami be van kötve és van is benne bizti. Na szóval akkor van-e esetleg olyan valaki aki megnézné, hogy az övében mi hogy van vagy gépkönyvből meg tudná nézni mi a csodák lennének illetve miknek a helyei? Előre is köszönöm a fáradságot!
oly Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Nos egy visszatérő kérdésem: a mocitérben (X17DTL) van egy biztosítékos doboz az akku után, benne 6 foglalattal, mindegyikbe 80 A-s bizti megy. Na most a sorrend ebből az irányból 1 citromsárga 2 kék és 3 fekete. A citromsárgában van bizti, a következő (kék) be van kötve de nincs benne (KÉRDÉS HOGY AZ MIÉ LEHET?) utána üres és van 3 (fekete) ami be van kötve és van is benne bizti. Na szóval akkor van-e esetleg olyan valaki aki megnézné, hogy az övében mi hogy van vagy gépkönyvből meg tudná nézni mi a csodák lennének illetve miknek a helyei? Előre is köszönöm a fáradságot! Azt írja az okosság,hogy a rögzités felől nézve F3=ABS,F2=kürt,F1=motor vezérlés,F4-F6=műszerfal.'97-'99 ig.Hátha segít?
afonya Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Azt írja az okosság,hogy a rögzités felől nézve F3=ABS,F2=kürt,F1=motor vezérlés,F4-F6=műszerfal.'97-'99 ig.Hátha segít? Deazottaznemazaz! :lol: Az a benne van a kocsiban, a alul, a világitáskapcsoló alatta az. :lol: Amit Sanci keres az a motortér, menetirány szerinti bal oldalán az akkumulátor, és a lengéscsillapító torony között található. /Ha jól értettem/ :lol: Abban a dobozban kell lennie az izzitó relének, és a hozzá tartozó biztinek, a szűrőfűtés reléjének (biztivel), inditási segély reléje, (Sejtésem szerint leveszi a gerjesztést a generátorról indítózás közben, az akksi kimélése érdekében). Tudom, hogy már igértem, de este leírom a vezetékszineket is hozzá. :lol:
Guest Sanci Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Amit Sanci keres az a motortér, menetirány szerinti bal oldalán az akkumulátor, és a lengéscsillapító torony között található. /Ha jól értettem/ :lol: Abban a dobozban kell lennie az izzitó relének, és a hozzá tartozó biztinek, a szűrőfűtés reléjének (biztivel), inditási segély reléje, (Sejtésem szerint leveszi a gerjesztést a generátorról indítózás közben, az akksi kimélése érdekében). Tudom, hogy már igértem, de este leírom a vezetékszineket is hozzá. :lol: Igen, jól értetted, azt keresem de abban egy darab relé sincs csak egy szimpla biztosítékos doboz. A citromsárga melletti kékből hiányzik (ha volt egyáltalán benne valamikor) 1 darab bizti, kérdés az mié, no meg a többi is mert egyszer kivettem belőle mindet és lehet rosszul raktam vissza bele. Szóval várom a megoldást mivel ehhez a mocihoz való dokumentumot sehol se találtam.
Tápiószecső Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Igen, jól értetted, azt keresem de abban egy darab relé sincs csak egy szimpla biztosítékos doboz. A citromsárga melletti kékből hiányzik (ha volt egyáltalán benne valamikor) 1 darab bizti, kérdés az mié, no meg a többi is mert egyszer kivettem belőle mindet és lehet rosszul raktam vissza bele. Szóval várom a megoldást mivel ehhez a mocihoz való dokumentumot sehol se találtam. Nézd meg hova megy a vezeték. :lol:
Guest Sanci Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Nézd meg hova megy a vezeték. :lol: Nos, hogy őszinte legyek nincs humorom szétbolhászni a köteget, ezért kértem volna segítséget hozzá, hogy mié lehet -meg a többi is valami sorrend szerint. Egyébként egy vastagabb (kb 6mm2-es) fekete vezeték jön el onnan amelyikből hiányzik.
Tápiószecső Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Nos, hogy őszinte legyek nincs humorom szétbolhászni a köteget, ezért kértem volna segítséget hozzá, hogy mié lehet -meg a többi is valami sorrend szerint. Egyébként egy vastagabb (kb 6mm2-es) fekete vezeték jön el onnan amelyikből hiányzik. Nekem csak 3 van és azt sem tudom melyikben, de egyik biztos ment a biztitábla felé, persze az belül szétágazott, másik talán az önindító felé, harmadik meg talán a kompi felé. De az utolsó kettőben már nem vagyok biztos. Ezzel tudom hogy nem vagy előrébb. :lol:
afonya Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Nos, hogy őszinte legyek nincs humorom szétbolhászni a köteget, ezért kértem volna segítséget hozzá, hogy mié lehet -meg a többi is valami sorrend szerint. Egyébként egy vastagabb (kb 6mm2-es) fekete vezeték jön el onnan amelyikből hiányzik. Csak biztosíték van benne? Akkor a tűzfalon is kell lennie egy ilyen doboznak,és abban vannak a relékok. Nos az a fekete már támpont, de kellene a többi vezeték szín kódja is, mert úgy pontosabban be lehetne határolni. Nem ártana azt is tudni, hogy milyen felszereltségű a vas, mert ezzel is közelebb kerülünk az igazsághoz.
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Csak biztosíték van benne? Akkor a tűzfalon is kell lennie egy ilyen doboznak,és abban vannak a relékok. Nos az a fekete már támpont, de kellene a többi vezeték szín kódja is, mert úgy pontosabban be lehetne határolni. Nem ártana azt is tudni, hogy milyen felszereltségű a vas, mert ezzel is közelebb kerülünk az igazsághoz. Igen, úgy van ahogy mondod. Semmi komoly extra -tehát se elektromos ablak -tükör, se klíma se egyéb "fölösleges vacak" nincs benne, csak a csomiajtó fűthető de az működik, izzítás is elvileg van, hűtőventi is működik, a szűrőfűtés az passz. Az az egy vezeték kivételével az összes többi ugyanolyan méretű csak piros színű.
Tápiószecső Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 ...a csomiajtó fűthető... Micsoda extrák vannak... :lol: :lol:
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Értsd jól, a csomiajtó ablaka -ha így jobban tetszik. Bizonyára hihetetlennek hangzik de láttam már olyat amiben nem volt benne a fűtőszál.
Tápiószecső Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Értsd jól, a csomiajtó ablaka -ha így jobban tetszik. Bizonyára hihetetlennek hangzik de láttam már olyat amiben nem volt benne a fűtőszál. Hátsóablak fűtés. Érettem én. :lol: 5 ajtósban?
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Hátsóablak fűtés. Érettem én. :lol: 5 ajtósban? Ha a sorok alá nézel van egy olyan, hogy: "Caravan", azé az az "5 ajtós"...
Tápiószecső Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Hátsóablak fűtés. Érettem én. :lol: 5 ajtósban? Láttam, de attól még akármiben láthattál. Arra vonatkozott a kérdés.
bbubi Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Üdv! Van 1 ilyen problémám, hogy folyamatosan világít a féklámpám. Ha visszahúzom 1 picit a fékpedált, akkor abbahagyja. Ez a féklámpa kapcsoló hol lehet, mert szinte semmit nem lehet látni ott alul a lábtérnél. Valakinek volt már hasonló problémája? A szóbanforgó verda: C16NZ 1992-es 5 ajtós. Köszi, bbubi
Tápiószecső Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Van 1 ilyen problémám, hogy folyamatosan világít a féklámpám. Ha visszahúzom 1 picit a fékpedált, akkor abbahagyja. Ez a féklámpa kapcsoló hol lehet, mert szinte semmit nem lehet látni ott alul a lábtérnél. Valakinek volt már hasonló problémája? A szóbanforgó verda: C16NZ 1992-es 5 ajtós. Ott lesz az a kapcsoló a pedálnál. Próbálj befeküdni a kormány alá mert elég magasan van ahhoz hogy csak úgy simán látni lehessen. Minden bizonnyal az lesz a probléma is.
bbubi Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Ott lesz az a kapcsoló a pedálnál. Próbálj befeküdni a kormány alá mert elég magasan van ahhoz hogy csak úgy simán látni lehessen. Minden bizonnyal az lesz a probléma is. Thx a gyors választ! Megpróbálom a lehetetlent, tegnap már félig befeküdtem alá, de csumpli olajos voltam, és nem akartam összekenni mindent :lol: Ma meglesem.
daykiller Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 nézd meg légyszíves, hogy a hűtődben található hőgombára hány vezeték megy? Én úgy tippelem, 3, és akkor ha jól sejtem, 2 fokozatú lesz. Vagyis előbb csak félgőzzel hajt, és ha hevül a helyzet, akkor maxigáz. :lol: megnéztem a motorteret, egy helyen van 3 vezetékes csati, az alatt amibe egy cső megy a légszűrőből. Fekete kör alakú akármi. Esetleg pontosítani lehetne a helyet? Bár elvileg tudom hol van, de oda csak 1 vezeték megy.
FPepe Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 megnéztem a motorteret, egy helyen van 3 vezetékes csati, az alatt amibe egy cső megy a légszűrőből. Fekete kör alakú akármi. Esetleg pontosítani lehetne a helyet? Bár elvileg tudom hol van, de oda csak 1 vezeték megy. A vízhűtő oldalában keresd, általában szemben állva a kocsival a hűtő bal oldalán található. azt nézd meg, hány vezeték megy bele.
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Hm, nekem a lassabbik fokozaton nem megy a vízhűtő-ventilátor. Létezik, hogy annak a biztosítéka hiányzik? Ugyebár a jelenség, hogy ha jó poros helyen állok meg és ott kapcsol be akkor aztán lehet nyelni, meg elég komoly fordulatszámot (olyan hang kíséretében) ad hogy csak na...
daykiller Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 A vízhűtő oldalában keresd, általában szemben állva a kocsival a hűtő bal oldalán található. azt nézd meg, hány vezeték megy bele. Kettő. Nos, akkor mi lehet a probléma, hogy félgázzal pörög a venti?
Recommended Posts