Gabor70 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Üdv A relé 5 lábú (már ha az ötödik egy kisebb láb, mert nekem az) az izzót nem tudom hova kell betenni, mert vagy négy-öt hiányzik, és nem tudom melyik lenne az. A vezetékelésnek meg abszolúte nem tom, hogy induljak el... Bízok benne, hogy a kábel benne van gyárilag, ha már a relé olyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Üdv A relé 5 lábú (már ha az ötödik egy kisebb láb, mert nekem az) az izzót nem tudom hova kell betenni, mert vagy négy-öt hiányzik, és nem tudom melyik lenne az. A vezetékelésnek meg abszolúte nem tom, hogy induljak el... Bízok benne, hogy a kábel benne van gyárilag, ha már a relé olyan... Kiveszed a műszerfalat és fényfelé fordítod, allor fogod látni a vonóhorog emblémáját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imicske Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 szisztok! mi a legerőssebb izzó amit még elbír a foncsor? erőssebb világítást szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 szisztok! mi a legerőssebb izzó amit még elbír a foncsor? erőssebb világítást szeretnék. Én meg majd veszek napszemüveget este, ha szembe megyek veled. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 szisztok! mi a legerőssebb izzó amit még elbír a foncsor? erőssebb világítást szeretnék. Nem a foncsor igazából a probléma, afelől lehet tenni bele 100W-ost is, de relézni kell az áramellátását, mert a világításkapcsoló szétég tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 szisztok! mi a legerőssebb izzó amit még elbír a foncsor? erőssebb világítást szeretnék. h4 esetén a Bárdi autóban kapsz 16.000 Ft ért xenont, ez sokat javít a helyzeten, persze, ha a foncsor már nem teljesen vak nekem is pislákolt már a lámpa, cseréltem fényszórót is +35 wattos xenont, most fényár van!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 szisztok! mi a legerőssebb izzó amit még elbír a foncsor? erőssebb világítást szeretnék. jobban jársz, ha kicseréled a lámpákat :rolleyes: pl TYC nekem bejött, nem esik szét, nem igénytelen annyira, és csak 6500 körül van az ára újan ;) Meg fogsz lepődni, mennyit fog javulni a dolog ugyanazokkal az égőkkel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 jobban jársz, ha kicseréled a lámpákat ;) pl TYC nekem bejött, nem esik szét, nem igénytelen annyira, és csak 6500 körül van az ára újan ;) Meg fogsz lepődni, mennyit fog javulni a dolog ugyanazokkal az égőkkel :lol: Te Gabi! Ez ugye darab ár, és nem pár?! Sajna kapott egy kavicsot a jobbos lámpám.. És merre lehet kapni? Bár ez még ráér :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Te Gabi! Ez ugye darab ár, és nem pár?! Sajna kapott egy kavicsot a jobbos lámpám.. És merre lehet kapni? Bár ez még ráér :rolleyes: Csergő, Patacsi, Zsu... ezeknél lehet a legolcsóbb szerintem. Darabár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Mivel gyári e-ablakemelőt nem igazán találok, ezért arra gondoltam hogy veszek egy univerzális motyót és azt építtetem be a kocsiba. A SPAL termékét néztem azt a drágább csomagot amiben elvileg halkabbak a motorok és erősebb. Van valakinek valami tapasztalata vele kapcsolatban? Vagy esetleg ha valaki tud jobbat hasonló árban... Előre is kösz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor70 Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Kiveszed a műszerfalat és fényfelé fordítod, allor fogod látni a vonóhorog emblémáját. Köszi, megnézem, nem tudtam, hogy van a horognak emblémája, remélen megtalálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 én kb. 3 hét alatt találtam a caravanba, szóval ne add fel könnyen :rolleyes: náluk is volt, de végül nem ott vettem meg kérdezz rá, hátha megvan még Wirex-Ker Kft. Cím: Budapest XIX. Ker Hunyadi utca 112. Telefon: 06-1-282-38-41 06-20-9-445-124 Email: opelalkatreszek@t-online.hu Nyitvatartás: Hétköznap: 9-17 Hétvégén: zárva Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Mivel gyári e-ablakemelőt nem igazán találok, Pedig lehet találni, és sokkal jobb, mint a spal.Nekem jánlottak tizenötér' minden sallangjával .De volt ott a bontóban még legalább 4 Astra, ami elektromos ablakos volt, valamelyik hátul is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Pedig lehet találni, és sokkal jobb, mint a spal.Nekem jánlottak tizenötér' minden sallangjával .De volt ott a bontóban még legalább 4 Astra, ami elektromos ablakos volt, valamelyik hátul is. ;) Na igen, de ez 3ajtós GSi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Pedig lehet találni, és sokkal jobb, mint a spal.Nekem jánlottak tizenötér' minden sallangjával .De volt ott a bontóban még legalább 4 Astra, ami elektromos ablakos volt, valamelyik hátul is. ;) nekem kéne a caravanba hátra is emelő, szóval mennyé csak vissza a bontóba :rolleyes: meg értelemszerűen 4-es kapcsoló hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 nekem kéne a caravanba hátra is emelő, szóval mennyé csak vissza a bontóba ;) meg értelemszerűen 4-es kapcsoló hozzá Hátra is?? Luxusverdát építsz vagymi..? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Hátra is?? Luxusverdát építsz vagymi..? :rolleyes: medence már megvan hozzá ;) csomagtér meg lett hosszabbítva egy kicsit, ott lehet pancsolni :lol: szerk.: legalább valami jó is legyen benne, ha már nagyobbra nem futja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Pedig lehet találni, és sokkal jobb, mint a spal.Nekem jánlottak tizenötér' minden sallangjával .De volt ott a bontóban még legalább 4 Astra, ami elektromos ablakos volt, valamelyik hátul is. ;) Zolinál láttad? Mert nyúznak a kölkök, hogy kell nekik olyan mint amit előre építettem az autóba. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Zolinál láttad? Mert nyúznak a kölkök, hogy kell nekik olyan mint amit előre építettem az autóba. :rolleyes: ;) Még jó, hogy nem azért könyörögnek, hogy apu szerelj már be egy vényolcast. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 nekem kéne a caravanba hátra is emelő, szóval mennyé csak vissza a bontóba ;) meg értelemszerűen 4-es kapcsoló hozzá Most hogy az APEH meg szponzorált, :rolleyes: ;) engem is érdekel a dolog, bár egyelőre csak a hátsó hozott lázba, mert azt nem igen találtam. Egy jó áron kínált komplett szettet viszont nem utasíthatok vissza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Még jó, hogy nem azért könyörögnek, hogy apu szerelj már be egy vényolcast. ;) Ha tudnák, hogy mi fán terem, akkor biztosan azért is nyúznának. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Ha tudnák, hogy mi fán terem, akkor biztosan azért is nyúznának. :rolleyes: ;) Akkor lennél igazán gondban... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Pedig lehet találni, és sokkal jobb, mint a spal.Nekem jánlottak tizenötér' minden sallangjával .De volt ott a bontóban még legalább 4 Astra, ami elektromos ablakos volt, valamelyik hátul is. :rolleyes: Az engem is érdekelne, mert még nem láttam Astra F(nem kabrióban) hátsó gyári ablakemelőt. Ha van vmi tuti, akkor szólj lécci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Sziasztok!Érdeklődök,lehet-e letölteni valahonnét hibakód táblázatot? Állítólag több féle is van: 95előtti és utáni autokhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Sziasztok!Érdeklődök,lehet-e letölteni valahonnét hibakód táblázatot? Állítólag több féle is van: 95előtti és utáni autokhoz. link Itt mindent megtalálsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts