Zsolte Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Gyárilag adnak hozzá egy kábelköteget is... minek kötözgetni? Csak tápot neki, oszt csókolom :D Hát ehez nemadtak, mert tipuskapcsolóval kértem, állítólag ahoz nemjár! :D Ha ilyen egyszerű lenne... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hát ehez nemadtak, mert tipuskapcsolóval kértem, állítólag ahoz nemjár! :D Ha ilyen egyszerű lenne... :P Pedig jár. Annó én is ugyanilyet vettem, típuskapcsolóval astrához, és volt hozzá köteg. Átbaxtak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Elektronyos ablak beépítéshez kellene nekem pár infómorzsa... Remélem tudtok segíteni. Szóval, vásárolok 2db bontott elektronyos ablakemelő szerkezetet. Ezt bepattintom az ajtóba, eddig meglenne, de a kábelezést és a vezetékelést hogy tudom megoldani? Amikor a központimat szerelték még a másik kocsiba a srác aztmondta hogy az ajtónál a csati az csak ott van kilyukasztva ahol ahhoz a felszereltséghez szükség volt. Tehát pl az eletromos ablak kábelének nincs átvezetése, azt elméletileg akkor nekem is furkálni kell majd? A másik kérdésem az a kapcsolók elhelyezésére vonatkozik. Láttam neten valahol direkt Astra F-ekbe való kapcsolótáblákat amik formára a fogantjú alatti műanyag helyére mennének, csak azt nem tudom hogy az a műanyag kiszedhető-e ( patentos, csavaros vagy ragasztott ) és ha azt kiszedem a másikat hogy rakom a helyére? Remélem csinált már valaki hasonlót és tud segíteni. Előre is köszönöm. Üdv, Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Lehet kapni spalos cuccok forgalmazójánál ilyen típuskapcsolót, meg panelt is. Igen, fúrkálnod kell. Hacsak nem gyári köteged van a gyári emelőszetthez, mert az tartalmazza eleve az átvezetéseket a csatijában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Lehet kapni spalos cuccok forgalmazójánál ilyen típuskapcsolót, meg panelt is. Igen, fúrkálnod kell. Hacsak nem gyári köteged van a gyári emelőszetthez, mert az tartalmazza eleve az átvezetéseket a csatijában. Szerintem pont a spal-nál láttam szerintem azokat a panelokat, csak már nemtom hol... mindjárt rákeresek. Hát Dinitől szeretnék két ablakemelőt, persze ha van neki pont... Valahol azt olvastam hogy a sima 3ajtós astra és a GSi astra ablakemelője nem kompatibilis egymással... Mintha Dzsoni írta volna valahol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Jaja, a 3 és 5 ajtós változat különbözik, nem tudod berakni egyiket a másik helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Jaja, a 3 és 5 ajtós változat különbözik, nem tudod berakni egyiket a másik helyére. Astra-kban gyárilag hol voltak elhelyezve az ablakemelő kapcsolók? nem az ajtókárpiton? Mert itt látok valami műszerfalba beépíthető keretet is, csak kép nincs róla hogy hova menne egyátalán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Az ajtókárpitban van gyárilag csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Az ajtókárpitban van gyárilag csak. Aham már látom... bal oldalon a kapszkodó alatt van két kapcsoló jobb oldalon meg ott ahol bal oldalon az elektronyos tükör nyomógombja. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Nekem van még pluszban kapcsoló készletem hozzá,gyári,amit az ajtóba kell rakni,balos/2kapcsolóval/ és jobbos is. Az ajtókárpitban cserélhető az egyik elem,én azt kicseréltem és gyárival pótoltam. GSi-be a 3 ajtós emelője való,mivel az ajtó hosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Nekem van még pluszban kapcsoló készletem hozzá,gyári,amit az ajtóba kell rakni,balos/2kapcsolóval/ és jobbos is. Az ajtókárpitban cserélhető az egyik elem,én azt kicseréltem és gyárival pótoltam. GSi-be a 3 ajtós emelője való,mivel az ajtó hosszabb. és esetleg megválnál tőlük? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Valaki tud eladó angel eyes-t f-es astrához? Előre,használtat,olcsót,nagyon olcsót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 és esetleg megválnál tőlük? :D Végülis... :D Van egy haverom,elvileg nyergesen dolgozik. Beszélhetek vele,hogy vigye el neked,árat meg majd megdumáljuk. U.i.:nyergesen nem ismered a rasi lacit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Végülis... :D Van egy haverom,elvileg nyergesen dolgozik. Beszélhetek vele,hogy vigye el neked,árat meg majd megdumáljuk. U.i.:nyergesen nem ismered a rasi lacit? Az frankó lenne, köszi. U.i.: De igen, de ezt már megdumáltuk egyszer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi1.6i Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Sziasztok.Hatalmas problémám van.Talán ti tudtok segíteni.Fordszámmérős műszerfalat tettem a nem fordszámmérős astrámba.Be is húztam neki a plusz kábelt,rákötöttem a trafón a megfelelő kábelre,mégsem mér.Minden flott,csak a f.számmérő nem mér.Ami egyébként másik astrában tökéletesen működött.A trafó stekkerén négy kábel van fekete(pozitív),barna(test),piros-fekete,sárga-fekete.Utóbbi kettő közül valamelyik a helyes megoldás.Egyikkel sem megy a dolog.Arra gomdoltam a müszerfal stekkerén kötöttem rossz helyre.Hova kötöttem?A nagyobbik stekkeremben két szabad helyet találtam.A 8ast és a 11est.Mindkettőt bevezezékeltem a motortérbe és ki is próbáltam őket,de azon kívül,hogy a motor leállt,fulladt(motor check virított),nem történt semmi.Hol hibáztam?Gyerekek,valaki segítsenS.O.S!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ki mondta hogy a trafóra kösd? :D ECU csati C1-es pinjére, ha C16NZ a motorkódod :D Ott jó lesz, ha még nem tetted tönkre a műszert :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi1.6i Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Nagyon köszi az infót,de mindenki ezt mondta,hogy trafóra kössem.A motorkódom X16SZ.Ebben az esetben is ECU?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Nagyon köszi az infót,de mindenki ezt mondta,hogy trafóra kössem.A motorkódom X16SZ.Ebben az esetben is ECU?? Igen, de ennél a C2-es lábra, zöld színű vezeték megy rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Úgy ahogy Pepe mondja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Az frankó lenne, köszi. U.i.: De igen, de ezt már megdumáltuk egyszer. :D Na akkor majd szólsz,ha kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi1.6i Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Kösz a segítséget,srácok,holnap megcsinálom.Remélem jó lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
T-Boy Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Hy. Valakinek nincs feleslegesen egy ilyen kapcsolója? http://ablakemelo.hu/images/ablakemelo/astra_karfakapcsolo_02.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Hy. Valakinek nincs feleslegesen egy ilyen kapcsolója? http://ablakemelo.hu/images/ablakemelo/astra_karfakapcsolo_02.jpg Sajna a link nem működik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Sajna a link nem működik! De nem ám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi1.6i Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Hali.Srácok!Ezer köszönet nektek!Működik a fordszámmérőmBekötöttem,ahogy mondtátok.Mégegyszer köszi.Ui.:Bekaphatja a villamossági szerelőm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts