opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 ami nekem a motortérben van, vagy amit most vettem? amit vettél. és megmondom hova kell csatlakoznia Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 amit vettél. és megmondom hova kell csatlakoznia most már nem zörgök, de így saccperkábé 15-16 láb biztos van benne reggel megírom Link to comment Megosztás: More sharing options...
foci000 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 segitsetek!!!!!! Elhagytam a 99 es 16 os 16 szelepes asztrám kulcsát! A nagyobbik baj hogy immos és nem tudom ujra életre kelteni. Nem tudom mennyibe kerülne ez szervizbe de 100 körül rijogatnak! annyim meg nincs! bassza a szegénység a nyomoruságot , de az autommal dolgozok! szoval ha tudtok valami okost ....... elörre is köszönöm! foci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 segitsetek!!!!!! Elhagytam a 99 es 16 os 16 szelepes asztrám kulcsát! A nagyobbik baj hogy immos és nem tudom ujra életre kelteni. Nem tudom mennyibe kerülne ez szervizbe de 100 körül rijogatnak! annyim meg nincs! bassza a szegénység a nyomoruságot , de az autommal dolgozok! szoval ha tudtok valami okost ....... elörre is köszönöm! foci És a pótkulcs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 pár éve rendeltem kulcsot opel márkaszervízben, 10 körül volt kompletten immóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
foci000 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 És a pótkulcs? a potkulcs nem volt meg az autóhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
foci000 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 pár éve rendeltem kulcsot opel márkaszervízben, 10 körül volt kompletten immóval. megnézem mennyibe kerül! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 a potkulcs nem volt meg az autóhoz Hmm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolte Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Halihó! Nem tudja valaki, hogy egy univerzális elektromos ablakemelőhöz milyen vastag kábel kell? 0,75-ös vagy 1-es elég-e?? Illetve mekkora biztosítékkal szokták bekötni? thx :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Megnézed az ablakemelő adatlapján hogy mennyi áramot vesz fel max, és ahhoz kell méretezni. 10A-ig lehet 0,75, utána 1 :D Biztosítékot is az alapján kell választani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolte Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Megnézed az ablakemelő adatlapján hogy mennyi áramot vesz fel max, és ahhoz kell méretezni. 10A-ig lehet 0,75, utána 1 :D Biztosítékot is az alapján kell választani. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Megnézed az ablakemelő adatlapján hogy mennyi áramot vesz fel max, és ahhoz kell méretezni. 10A-ig lehet 0,75, utána 1 :D Biztosítékot is az alapján kell választani. Hááát,a gyári úgy vágta ki a 10A-es biztit egy nap után,hogy öröm volt nézni. Szerintem 1-es vezeték kell neki minimum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Hááát,a gyári úgy vágta ki a 10A-es biztit egy nap után,hogy öröm volt nézni. Szerintem 1-es vezeték kell neki minimum. A rajzon van 1,5 ös, és 0,75-ös is az ablakemelőnél. A bizti pedig 20 A-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 A rajzon van 1,5 ös, és 0,75-ös is az ablakemelőnél. A bizti pedig 20 A-es. Rájöttem én is,amikor kib@szta! :D Csak amíg próbáltunk volt benne 10A-es,csak benne maradt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Rájöttem én is,amikor kib@szta! :D Csak amíg próbáltunk volt benne 10A-es,csak benne maradt! ;) Mikor beleraktam nekem is egy 7,5-ös akadt a kezembe, én is ki akartam cserélni, csak elfelejtettem. :D :P Ki is csapta hamar. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Mikor beleraktam nekem is egy 7,5-ös akadt a kezembe, én is ki akartam cserélni, csak elfelejtettem. :D :D Ki is csapta hamar. :P Ugye hogy ugye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ugye hogy ugye? ;) Nem az volt a ciki, hogy...., hanem, hogy a mediterrán cartársaknak mutogattam éppen az "új" villanyablakot, aztán "ecccccercsak" megállt. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Nem az volt a ciki, hogy...., hanem, hogy a mediterrán cartársaknak mutogattam éppen az "új" villanyablakot, aztán "ecccccercsak" megállt. :D :D :P Hehe!Ez a ciki nem a műláb! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy, központi zár van az autoban és csak kulcsal tudom zárni. Van távirányitó hozzá de nem akar müködni. Vettem a távirányitóba elemet de így sem müködik. Hol keressem a próblémát? Előre is köszönöm szépen. Remélem valaki tud segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy, központi zár van az autoban és csak kulcsal tudom zárni. Van távirányitó hozzá de nem akar müködni. Vettem a távirányitóba elemet de így sem müködik. Hol keressem a próblémát? Előre is köszönöm szépen. Remélem valaki tud segíteni. működött korábban nálad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 működött korábban nálad? Nem. És szerintem az elöző tulajnál sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem. És szerintem az elöző tulajnál sem Most felteszek egy kérdést: biztos vagy abban, hogy egyáltalán távirányítós központizár van abban az autóban? Lehet, hogy az a távirányító, amit kaptál hozzá nem is ezé az autóé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 valami ilyesmi miatt kérdeztem, hogy nála működött-e azért átnézném/nézetném a kábeleket, biztos ami biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolte Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hali! Még mindig ablakemelő téma.... Hogy lehet megoldani, hogy a vezető oldalról is lehessen kapcsolni az utasoldali ablakokat? Minden faxán müködik, fel/le, ablakemlő modullal csak ez valahogy nem akarodzik összejönni, már eldurrantottam vagy 5 biztosítékod. Esetleg ha valakinek van kapcs. rajza spal ablakemelőhöz azt jól jönne. A dobozában érdekes módón csak annyi volt, hogy hogyan kell mechanikusan berakni , de hogy hogyan kell bekötni arra egy árva rajzot sem mellékeltek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Gyárilag adnak hozzá egy kábelköteget is... minek kötözgetni? Csak tápot neki, oszt csókolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts