autastra Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Kicsit... :P Nekem konkrétan 3000-ig SEMMIT nem csinál, akárhogy padlózom. De 3000 után... :D :D ;) . igen , az én autóm is csak szenved 3000-ig( főleg klímával ) , aztán megugrik hirtelen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 gyanitom nincs meg a kód hozzá,,,esetleg autohifi műhely tud segíteni...néhány db ezresért kikódolják de vanhozzá 4 jegyű kódom csak aztnemtudom hogyan kell beírni neki :D és azt írja ki hogy SAFE oszt ennyi :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 AS gomb nyomvatart (ha nem működik közben, akkor bekapcsolásnál), majd az 1-2-3-4 gombbal kell benyomkodni a kódot, annyiszor, ahányas számjegy van az adott helyiértéken. Utána AS gomb ismét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 AS gomb nyomvatart (ha nem működik közben, akkor bekapcsolásnál), majd az 1-2-3-4 gombbal kell benyomkodni a kódot, annyiszor, ahányas számjegy van az adott helyiértéken. Utána AS gomb ismét. Okés mindjárt megnézem köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 A nyomatékgörbét eltolod felfelé, azaz lent a nyomaték eltűnik kicsit, viszont feljebb érezhetően jobb lesz :D A lambda érték ettől ugyanúgy 1.00 köré van szabályozva. A károsanyag-emisszió értelemszerűen nő, hiszen a katalizátor nem köti meg a CH, CO és NO cuccokat. Ha etanolt is tankolok a benzin mellé, akkor a károsanyag-kibocsátás csökkenni fog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ha etanolt is tankolok a benzin mellé, akkor a károsanyag-kibocsátás csökkenni fog? Hajaj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Hajaj! :D Tehát, ha E85-öt használ vki, akkor felesleges a katalizátor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Tehát, ha E85-öt használ vki, akkor felesleges a katalizátor? :D Azt nem mondtam. :D Ugyanis inkább csak a szénmonoxid és széndioxid csökken vele, a nitrogénoxid pl nem olyan számottevően. Legalábbis a totalcaros mérésből erre emléxem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Azt nem mondtam. :D Ugyanis inkább csak a szénmonoxid és széndioxid csökken vele, a nitrogénoxid pl nem olyan számottevően. Legalábbis a totalcaros mérésből erre emléxem :P Értem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 egy kis segítség kellene azt mondja meg valaki, hogy hogyan lehetne berakni egy gps autóstöltőjét, ha az 3A körüli értéket bír el, a szivargyújtón meg jön 16A? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 azt mondja meg valaki, hogy hogyan lehetne berakni egy gps autóstöltőjét, ha az 3A körüli értéket bír el, a szivargyújtón meg jön 16A? ez helyesen úgy szól, hogy 3A-t vesz fel a töltő (max), és 16A-t vehetne fel (max) :D tehát semmi tennivaló, csak rádugod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 ez helyesen úgy szól, hogy 3A-t vesz fel a töltő (max), és 16A-t vehetne fel (max) :P tehát semmi tennivaló, csak rádugod :D és szépen elfüstöl :D a gazdája kocsijában, egy OFF fiatban szépen megy, tehát nem a töltő a ludas Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 és szépen elfüstöl :D a gazdája kocsijában, egy OFF fiatban szépen megy, tehát nem a töltő a ludas mi füstöl el?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 mi füstöl el?? a töltőben lévő biztosíték Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 a töltőben lévő biztosíték De mitől, ha a gps töltője tegyük fel nem hibás? A 16A-s terhelhetőség nem azt jelenti, hogy azt át is "tolja" a szivargyújtócsatlakozó a töltőn. Azon természetesen csak annyi megy át, amennyit felvesz (amennyire szükség van, ez töltési fázistól is függ)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 a töltőben lévő biztosíték Akkor pedig a töltő szar, vagy ami rá van dugva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 másik autóban ugyanúgy próbálva nem volt gond töltött is, a gps is rá volt dugva és működött Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 másik autóban ugyanúgy próbálva nem volt gond töltött is, a gps is rá volt dugva és működött Nézzetek feszültséget, mert lehet a másikban alacsonyabb volt, a tied meg már nem tolerálja. Illetve ellenőrizd a polaritást. Nem az áramerősséggel van gond, rossz helyen tapogatózol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Igaz, hogy a számlapot cseréltem (fehérre), de az előző számlappal is ezt mutatta. Honnan tudod, hogy rossz az osztása? Volt már Neked C20NE motoros Astrád? az enyém is ugyanezt csinálja. állitolag tipushiba :D ,de attól jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 az enyém is ugyanezt csinálja. állitolag tipushiba :D ,de attól jó! Nem tipushiba, hanem 2féle osztású számlap létezik, csak ezt sokan nem tudják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 másik téma sikerült szereznem ablakemelőt, kábelestül, mindenestül csak az a bajom, hogy ilyen kerek csatlakozó, mint ami a kábelköteg végén van, az egész autóban nincs :D kerek, vagy 15-20 pines csati hogy tudom beaplikálni a gépbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 az az ajtó átvezető csati lesz szerintem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 az az ajtó átvezető csati lesz szerintem... :D a motortérben találtam egy ugyanilyet a kettő között viszont van majd 1 méter :D mi erre a megoldás? próbáljam megszerezni a kocsiból a többi madzagot is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 a motortérben találtam egy ugyanilyet a kettő között viszont van majd 1 méter :D mi erre a megoldás? próbáljam megszerezni a kocsiból a többi madzagot is? mondj színeket, milyen vezetékek mennek a csatiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 mondj színeket, milyen vezetékek mennek a csatiba... ami nekem a motortérben van, vagy amit most vettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts