opel16v Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 X16XEL-en nincs légtömegmérő? B) Jobb lesz ha nem beszélek hülyeségeket B) szívócsőnyomásból és léghőmérsékletből számol légtömeget. amelyikben map szenzor van, abban nincs légtömegmérő.
autastra Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Le lehet zárni vékony fémlemezzel (alá). Illetve az AGR-es topicban van egy kapcsrajz, ami állítólag "pótolja", de még nem próbálta senki. és ha csak egyszerűen lehúzom a vezetéket az AGR-ről , akkor azon kívül ,hogy világítani fogy a sárga lámpám , más gondom nem lesz ?
opel16v Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 és ha csak egyszerűen lehúzom a vezetéket az AGR-ről , akkor azon kívül ,hogy világítani fogy a sárga lámpám , más gondom nem lesz ? de. vészprogramra áll a vezérlő. ez azért nem jó, mert rángatni fog, néha le is áll, és sokat fogyaszt.
autastra Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 de. vészprogramra áll a vezérlő. ez azért nem jó, mert rángatni fog, néha le is áll, és sokat fogyaszt. akkor a teendő : agr szelep kiszed , fémlemezt alátesz, visszacsavaroz ,kábelt visszadug ?
opel16v Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 akkor a teendő : agr szelep kiszed , fémlemezt alátesz, visszacsavaroz ,kábelt visszadug ? pontosan B)
autastra Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 pontosan B) kb milyen vastag lemez kell alá ? nem kell kilyukasztani , csak a két csavar helyét kifúrni ?
opel16v Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 kb milyen vastag lemez kell alá ? nem kell kilyukasztani , csak a két csavar helyét kifúrni ? úgy van. konzervdobozból vágtam én speciel B)
autastra Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 úgy van. konzervdobozból vágtam én speciel B) és milyen változás várható a beavatkozás után ?
opel16v Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 és milyen változás várható a beavatkozás után ? érezhető csak annyi, hogy kicsit dinamikusabb lesz alsó fordulaton. előnye meg annyi, ha megszorul a szelep, nem maradsz ott az autóval az út szélén B)
autastra Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 érezhető csak annyi, hogy kicsit dinamikusabb lesz alsó fordulaton. előnye meg annyi, ha megszorul a szelep, nem maradsz ott az autóval az út szélén B) csak ne lenne annyira rossz helyen ... tényleg , tömítés van alatta ?
autastra Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 érezhető csak annyi, hogy kicsit dinamikusabb lesz alsó fordulaton. előnye meg annyi, ha megszorul a szelep, nem maradsz ott az autóval az út szélén B) kiszedettem a katalizátort , elég büdös a kip. gázom azóta , ez normális ? ( CO érték így 0.5-0.8 )
Tryker Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Sztem jól gondolod B) A kijelző csak akkor ehet ennyit, ha világít a háttérvilágítása. Azt megvártad, amíg kikapcsol? Igen,megvártam hogy kikapcsol a kijelző.Valaki felvetette,hogy akkusaru visszatételénél gyújtás nélkül is világít ez a kijelző.Én ezt eddig nem vettem észre,csak azóta észleltem amióta szivat ezzel a nagy fogyival...Felmerült valami más is itt:amikor a mérések közben a magnó mögötti vezetékekkel babráltunk a kijelző még nem volt kikötve így láthattam meg véletlenül amint a kijelző a vezetékek mozgatásakor néha fel-fel villan/persze gyújtás nélkül/Na erre varjál bokrot...Értem én hogy érintkezési gubi de ettől nem fogyaszthat ész nélkül álló helyzetben is.....?Akarommondani ÉRTEM ÉN HOGY NON-STOP,,DE MEDDIG VAN NYITVA?!
opel16v Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Ha az állandó tápja kontaktos, akkor lehet hogy ki-be kapcsolgat folyamatosan, miközben ugye 1 percig mindig ég bekapcs után a világítása...
invictus Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Ma egy izzót kellett kicserélnem a belső levegő keringtető kapcsolójában, de amikor belenyomtam az újat, a fütés-panel összes izzója kialudt és azóta sem kel életre. Mi lehet a hiba oka? Vagy van külön biztije a panelnek és azt kellene cserélni?
yooccoo Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 így van, biztosíték azt hiszem, a szivargyújtó van még azon a körön talán
Tiv. Elküldve Május25, 2008 Elküldve Május25, 2008 Sziasztok. A szivargyujtó melyik biztositéktól kapja az áramot? Szeretném állandóra kötni, tel. töltés, kistévé stb. esetére. Nem egészséges ezeket álló helyben gyujtáson használni. B)
Tápiószecső Elküldve Május25, 2008 Elküldve Május25, 2008 A szivargyujtó melyik biztositéktól kapja az áramot? Szeretném állandóra kötni, tel. töltés, kistévé stb. esetére. Nem egészséges ezeket álló helyben gyujtáson használni. B) Miért kell ahhoz a biztosíték? Szerintem nincs neki külön, így arról nem lehet átkötni.
hening Elküldve Május25, 2008 Elküldve Május25, 2008 Sziasztok. A szivargyujtó melyik biztositéktól kapja az áramot? Szeretném állandóra kötni, tel. töltés, kistévé stb. esetére. Nem egészséges ezeket álló helyben gyujtáson használni. B) A 20-as biztiről megy. A gyári központzár is erről megy. De erről kap áramot sok más is. B)
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Elküldve Május25, 2008 Miért kell ahhoz a biztosíték? Szerintem nincs neki külön, így arról nem lehet átkötni. Igen nagy baromság lenne bizti nélkül bármit bekötni a kocsiban,rövidzár esetén végig nézheted,ahogy elég.
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Csáó azlenne a kérdésem hogy f astrában a kijelzőn nemjön be a hőmérő kijelzője az óra (működik rajta) ezt hogyan lehetne megcsinálni és hol található az érzékelője? (azt olvastam hogy a bal oldalt a lámpa alatt de ott nincs semmi vagy én nemtaláltam?) B)
redline Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Csáó azlenne a kérdésem hogy f astrában a kijelzőn nemjön be a hőmérő kijelzője az óra (működik rajta) ezt hogyan lehetne megcsinálni és hol található az érzékelője? (azt olvastam hogy a bal oldalt a lámpa alatt de ott nincs semmi vagy én nemtaláltam?) B) elméletileg a lökhárító alján van (van is hozzá luk) a balos lámpa alatt valahol....ha nincs ott semmi akkor nincs benne az érzékelő
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 lemaradt: elektromos az antenna benne csak letört meglehet még azt csinálni vagy annyineki merthogy sima antennát nemhúz be :S üdv.
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 elméletileg a lökhárító alján van (van is hozzá luk) a balos lámpa alatt valahol....ha nincs ott semmi akkor nincs benne az érzékelő Okés köszi megnézem B)
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 elméletileg a lökhárító alján van (van is hozzá luk) a balos lámpa alatt valahol....ha nincs ott semmi akkor nincs benne az érzékelő
Recommended Posts