opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 X16XEL-en nincs légtömegmérő? B) Jobb lesz ha nem beszélek hülyeségeket B) szívócsőnyomásból és léghőmérsékletből számol légtömeget. amelyikben map szenzor van, abban nincs légtömegmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Le lehet zárni vékony fémlemezzel (alá). Illetve az AGR-es topicban van egy kapcsrajz, ami állítólag "pótolja", de még nem próbálta senki. és ha csak egyszerűen lehúzom a vezetéket az AGR-ről , akkor azon kívül ,hogy világítani fogy a sárga lámpám , más gondom nem lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 és ha csak egyszerűen lehúzom a vezetéket az AGR-ről , akkor azon kívül ,hogy világítani fogy a sárga lámpám , más gondom nem lesz ? de. vészprogramra áll a vezérlő. ez azért nem jó, mert rángatni fog, néha le is áll, és sokat fogyaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 de. vészprogramra áll a vezérlő. ez azért nem jó, mert rángatni fog, néha le is áll, és sokat fogyaszt. akkor a teendő : agr szelep kiszed , fémlemezt alátesz, visszacsavaroz ,kábelt visszadug ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 akkor a teendő : agr szelep kiszed , fémlemezt alátesz, visszacsavaroz ,kábelt visszadug ? pontosan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 pontosan B) kb milyen vastag lemez kell alá ? nem kell kilyukasztani , csak a két csavar helyét kifúrni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 kb milyen vastag lemez kell alá ? nem kell kilyukasztani , csak a két csavar helyét kifúrni ? úgy van. konzervdobozból vágtam én speciel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 úgy van. konzervdobozból vágtam én speciel B) és milyen változás várható a beavatkozás után ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 és milyen változás várható a beavatkozás után ? érezhető csak annyi, hogy kicsit dinamikusabb lesz alsó fordulaton. előnye meg annyi, ha megszorul a szelep, nem maradsz ott az autóval az út szélén B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 érezhető csak annyi, hogy kicsit dinamikusabb lesz alsó fordulaton. előnye meg annyi, ha megszorul a szelep, nem maradsz ott az autóval az út szélén B) csak ne lenne annyira rossz helyen ... tényleg , tömítés van alatta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 érezhető csak annyi, hogy kicsit dinamikusabb lesz alsó fordulaton. előnye meg annyi, ha megszorul a szelep, nem maradsz ott az autóval az út szélén B) kiszedettem a katalizátort , elég büdös a kip. gázom azóta , ez normális ? ( CO érték így 0.5-0.8 ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tryker Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Sztem jól gondolod B) A kijelző csak akkor ehet ennyit, ha világít a háttérvilágítása. Azt megvártad, amíg kikapcsol? Igen,megvártam hogy kikapcsol a kijelző.Valaki felvetette,hogy akkusaru visszatételénél gyújtás nélkül is világít ez a kijelző.Én ezt eddig nem vettem észre,csak azóta észleltem amióta szivat ezzel a nagy fogyival...Felmerült valami más is itt:amikor a mérések közben a magnó mögötti vezetékekkel babráltunk a kijelző még nem volt kikötve így láthattam meg véletlenül amint a kijelző a vezetékek mozgatásakor néha fel-fel villan/persze gyújtás nélkül/Na erre varjál bokrot...Értem én hogy érintkezési gubi de ettől nem fogyaszthat ész nélkül álló helyzetben is.....?Akarommondani ÉRTEM ÉN HOGY NON-STOP,,DE MEDDIG VAN NYITVA?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ha az állandó tápja kontaktos, akkor lehet hogy ki-be kapcsolgat folyamatosan, miközben ugye 1 percig mindig ég bekapcs után a világítása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ma egy izzót kellett kicserélnem a belső levegő keringtető kapcsolójában, de amikor belenyomtam az újat, a fütés-panel összes izzója kialudt és azóta sem kel életre. Mi lehet a hiba oka? Vagy van külön biztije a panelnek és azt kellene cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 így van, biztosíték azt hiszem, a szivargyújtó van még azon a körön talán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Sziasztok. A szivargyujtó melyik biztositéktól kapja az áramot? Szeretném állandóra kötni, tel. töltés, kistévé stb. esetére. Nem egészséges ezeket álló helyben gyujtáson használni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 A szivargyujtó melyik biztositéktól kapja az áramot? Szeretném állandóra kötni, tel. töltés, kistévé stb. esetére. Nem egészséges ezeket álló helyben gyujtáson használni. B) Miért kell ahhoz a biztosíték? Szerintem nincs neki külön, így arról nem lehet átkötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Sziasztok. A szivargyujtó melyik biztositéktól kapja az áramot? Szeretném állandóra kötni, tel. töltés, kistévé stb. esetére. Nem egészséges ezeket álló helyben gyujtáson használni. B) A 20-as biztiről megy. A gyári központzár is erről megy. De erről kap áramot sok más is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Miért kell ahhoz a biztosíték? Szerintem nincs neki külön, így arról nem lehet átkötni. Igen nagy baromság lenne bizti nélkül bármit bekötni a kocsiban,rövidzár esetén végig nézheted,ahogy elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 könyv szerint: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Csáó azlenne a kérdésem hogy f astrában a kijelzőn nemjön be a hőmérő kijelzője az óra (működik rajta) ezt hogyan lehetne megcsinálni és hol található az érzékelője? (azt olvastam hogy a bal oldalt a lámpa alatt de ott nincs semmi vagy én nemtaláltam?) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Csáó azlenne a kérdésem hogy f astrában a kijelzőn nemjön be a hőmérő kijelzője az óra (működik rajta) ezt hogyan lehetne megcsinálni és hol található az érzékelője? (azt olvastam hogy a bal oldalt a lámpa alatt de ott nincs semmi vagy én nemtaláltam?) B) elméletileg a lökhárító alján van (van is hozzá luk) a balos lámpa alatt valahol....ha nincs ott semmi akkor nincs benne az érzékelő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 lemaradt: elektromos az antenna benne csak letört meglehet még azt csinálni vagy annyineki merthogy sima antennát nemhúz be :S üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 elméletileg a lökhárító alján van (van is hozzá luk) a balos lámpa alatt valahol....ha nincs ott semmi akkor nincs benne az érzékelő Okés köszi megnézem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 elméletileg a lökhárító alján van (van is hozzá luk) a balos lámpa alatt valahol....ha nincs ott semmi akkor nincs benne az érzékelő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts